Wydarzenie ''Szampańska zabawa'' - do 6 stycznia - dyskusja!
Re: Wydarzenie ''Szampańska zabawa''-dyskusja
A ja wam powiem szczerze, że coraz bardziej lubię tę formę. 

Ciuchy beznadziejne. Podoba mi się 2 plansza, kilka rzeczy z 3, 4 i 5 ale d nie zamierzam wydać, wolę je zaoszczędzić na coś ciekawszego.
...
Okropna forma eventu... Zużyłam wszystkie darmowe balony i ruch, a mam spódnicę. Tyle. Więcej bez di pewnie nie zdobędę... Jedynie czwarta plansza jest ładna, ale i tak nie warto inwestować di w ten event. Niebyt się postarali.
a mi się pierwsza bardzo podoba:P ja wydałałam dzisiaj 45 dii i mam 2 plansze i jestem w połowie drogi do 3. Głównie inwestuję w szczęśliwą kostkę, raz tylko kupiłam 30 balonów - bardziej się opłaca i zawsze się trafi:D

10 szmaragdów

11 szmaragdów

10 szmaragdów
13 szmaragdów
Ostatnio zmieniony 22 gru 2014, o 18:23 przez taja11, łącznie zmieniany 2 razy.
Violette11
yyyyyyyy.. o co chodzi z tymi szmaragdami ?O.o
jak staniesz w zamku na szmaragd to dostaje się albo je albo kasę 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Beznadziejne te stroje nie inwestuje dla dwóch par butów nie warto :/Co wygram za darmo to wygram 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
ja miałam za każdym razem 17 szm:P
e..wiem, że dostaje sie albo kase albo szmaragdy .....
spytałam, bo nie wiedziałam o co chodzi z tymi szmaragdami co napisalka nad i pod obrazkami .
spytałam, bo nie wiedziałam o co chodzi z tymi szmaragdami co napisalka nad i pod obrazkami .
a ja zuzylam wszystkie ruchy darmowe i w pierwszej planszy pierwszego ciuszka ominelam
mega szczescie... event... masakra... i tak stwierdzam ze maszyna czasu to jest wynalazek 

Buty z 2 planszy są ohydne. Sukienka z ostatniej mogłaby być 'normalna'. A reszta może być. Szału nie ma 

ja to sie zastanawiam jak to ona chodzi w tych butach