Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM

Awatar użytkownika
Derssia
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM

Post autor: Derssia » 12 lut 2013, o 22:13

Co racja, to racja:D Wszystkie kupidynki plus poświęcenie, by pracowały duzo i mozna kupic kilka pudeł. Ale dlaczego az tak trzeba się poświęcać ;)
http://g.imperiumstylu.wp.pl/profile.php?id=379617
- -
Zrób awanturę, a nie jęcz.

Awatar użytkownika
Kate
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Kate » 12 lut 2013, o 22:14

Ja nie mam czasu zbierać , więc na IS może ledwo uzbieram na małe pudełko, a na AM jutro będę miała duże pudło.
My lady:
Kaja

„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.

Obrazek
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.

-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 12 lut 2013, o 22:23

Z darmowym kupidynem tez bym pewnie nie poszalala, zwlaszcza, ze tylko dzis mialam czas klikac czesciej, a tak to tylko rankiem i wieczorami :rolleyes: Jutro dwojka odchodzi na emeryturke! ;( Zostanie mi tylko jeden do czwartku i jeden, ktoremu naliczylo dodatkowe 5 dni ( oczywiscie zezarlo wtedy podwojnie diamenty).

Awatar użytkownika
Shura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Shura » 12 lut 2013, o 23:12

A mi z moim jedynym, ukochanym kupidynem, który ostatnio zaczął się obijać udało się dziś zebrać na duży prezent i teraz, jeśli kupidynek ruszy tyłek, to może jeszcze dam rade zebrać na średni prezent w promocyjnej cenie :P
Senira - kanał z różnymi grami :3

Awatar użytkownika
theaneczka120
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: theaneczka120 » 13 lut 2013, o 07:55

Ja też nie mam szczęścia w tym evencie. Co i raz mój jedyny darmowy kupidynek przsynosi mi 0. Do tego od poniedziałku wysyłałam go chyba tylko 2 razy, więc jestem w tyle. Treaz mam 87 serduszek i ani jednego prezentu. Do jutra na 100% nie uzbieram nawet na średni prezent, bo nawet jakbym miała wydac wszystkie moje di (które tak mozolnie zbierasłam przez mystery) to zadal brakuje mi 40 serc. A na max. 10 losowań tego nie zdobędę do promocji najwyżej potem. I teraz pytanie: czy lepiej teraz otworzyć: jedno małe pudełko w promocji i potem zbierać na kolejne małe, czy otworzyć srednie i na tym zakończyć ten event?
A co do nudy: zgadzam się że event troszkę nudzi, ale i tak wydaje mi się ze jest to najlepsza forma eventu (bylebyśmy mogły tylko same wybierać co chcemy).
Natomiast co do tego że jest fajny bo są fryzury do wygrania. Jak dla mnie lepiej by było jakby fryzury były do odblokowania (lub jakby jakieś zostały w końcu dodane za dolary :rolleyes: ). Wtedy kosztowało by (wg mnie) to mniej diamentów i zabrało by to mniej czasu.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 13 lut 2013, o 08:47

Wtedy kosztowało by (wg mnie) to mniej diamentów i zabrało by to mniej czasu.
Nie sadze. Pewnie jedna z fryzur bylaby w granicach 200di, wiec za 3 musialybysmy zaplacic ok 600.
W tym momemcie na kupidynow wydalam 300di, mam juz 6 prezentow, uzbierane na kolejny sredni prezent i procz tego, ze moge wygrac fryzurki,to jeszcze ciuchy. Takze, to bardzo niska cena jak za taka ilosc nagrod jaka moze sie trafic w pudlach. Gdyby kazda rzecz chcialybysmy kupic osobno nie wiem czy starczyloby 2000di, bo kazdy wie w jakich cenach chodza limitowane suknie i fryzury.

sweet_natasha
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: sweet_natasha » 13 lut 2013, o 09:45

zabawa fajna:) tylko ciekawość zżera co kryją pudła:)

ja od początku eventu mam tylko darmowego amorka i udało mu się wypracować 170 serc, więc licze że duże pudło będzie moje:)

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 13 lut 2013, o 11:38

Chyba kupie 5 duze pudlo. Szanse na ciuchy sa wieksze. A na mniejsze zawsze czas bedzie na uzbieranie.

Awatar użytkownika
Smerfik2
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Smerfik2 » 13 lut 2013, o 11:43

Mam 3 duże pudła, 1 średnie i 1 małe. Może uda mi się uzbierać na czwarte duże, a jak nie to kupię średnie :)
Ciekawość mnie zżera co tam w środku jest :)

32Monika32
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: 32Monika32 » 13 lut 2013, o 12:05

Mój drugi kupidyn przedłużył się do 18 za 8000$. Kliknęłam na niego przez pomyłkę dwa razy jak chciałam wynająć resztę i mi wyskoczył ten komunikat,a ja bezmyślnie kliknęłam, że akceptuję, no ale przynajmniej będzie dłużej
Ostatnio zmieniony 13 lut 2013, o 12:14 przez 32Monika32, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 13 lut 2013, o 12:11

Monika to u mnie tez byla taka sytuacja, tylko, ze zjadlo 60 di. I nie kliknelam omylkowo, a cos sie zacielo akurat w tym momecie. Wolalabym, zeby zjadlo mi dolary tak jak u Ciebie ;)

32Monika32
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: 32Monika32 » 13 lut 2013, o 12:19

Właśnie, czasami zacina się w takich momentach i zjada diamenty. Lepiej jak pożarło dolary, bo mniej szkoda. Ja póki co nie będę kupować w Mystery, bo niby za diamenty można wygrać super ubrania itp. a za 10 kliknięć uzbierałam 1 IQ i paręset dolarów. To trochę nie fair moim zdaniem, że za diamenty dostaje się 100$. Jakaś równowaga powinna być, zwłaszcza, że na łuki i strzały w wydarzeniu walentynkowym wydałam grubą kasę.. Cóż mam nadzieję tylko, że się nie rozczaruję otwierając prezenty ;)

Awatar użytkownika
Thellin
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Thellin » 13 lut 2013, o 14:33

Prezenty na IS powinny być trochę tańsze... Nie mówię, że aż tak jak na AM, ale 300 serc za pudło to przesada.
Ja narazie mam duże pudło na AM i pewnie uda mi się uzbierać jeszcze na małe albo średnie w promocyjnej cenie. Na IS mam 189 serduszek, ale dokupiłam dziś amorka i może może uda się do jutra dozbierać na pierwsze duże pudło.

Awatar użytkownika
Shura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Shura » 13 lut 2013, o 15:24

Mój kupidyn jakiś dziwny jest...Już nie wiem który raz z rzędu przyniósł mi 0, a potem 3 i tak wkółko 8|
Senira - kanał z różnymi grami :3

Awatar użytkownika
Contra
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: Contra » 13 lut 2013, o 15:53

A ja jednak kupilam 5 duza pake :D I nie wiem co teraz zrobic... mam 94 serducha. Za ok 1,5h odejdzie mi 2 kupidynow. Zbierac dalej na duzy, czy zaspokoic sie srednimi? ?(

Zablokowany