Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
mam takie pytanko : promocja jest do 14 włącznie , czy już rano 14 jej nie będzie ?
-
- Miss Kołyski
Ja już chyba tylko pozbieram na duże. Aktualnie mam 36 serc, a teraz miałam fajną sytuację, bo gdy klikałam kolejno na każdego z 6 Amorków, otrzymywałam 3 serduszka i dopiero 7 Kupidyn dał mi 1:D. Więc za jednym razem zgarnęłam 19, ale to raczej wyjątkowa sytuacja. Jeśli uda mi się dobić do 240, to będę miała 6 dużych, chyba 3 średnie i chyba 2 małe (bo tu jak mówiłam nie pamiętam) i dam sobie spokój już.
Szkoda, ze w pudelkach na AM niema nowych fryzur bo nie wszyscy mieli mozliwosc zlapania ich w wydarzeniu Pokoj Sekretow, jesli bylaby mozliwosc dodania ich napewno wiele Pan by sie ucieszylo.
Pozdrawiam i zycze przyjemnego dnia
Pozdrawiam i zycze przyjemnego dnia
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
Ja fryzurki były na AM, to my z IS mogłyśmy się tylko oblizać na myśl o nich, więc byłoby wielce niesprawiedliwe gdyby zostały dodane na AM po raz drugi 

↓ ROZEŚMIANA ↓
Ponad 2 godziny czekania aż odnowi mi się energia, 9 pojedynków, a z nich całe 1 serce. 
50% to według mnie za mała szansa na zdobycie serca z pojedynku.
Mam jeden duży prezent, do kolejnego brakuje mi 7 serduszek. W takim tempie może jutro uda mi się kupić drugi.

50% to według mnie za mała szansa na zdobycie serca z pojedynku.
Mam jeden duży prezent, do kolejnego brakuje mi 7 serduszek. W takim tempie może jutro uda mi się kupić drugi.
Tak sie zastanawiam, czy nie lepiej te serducha poswiecic na wiecej pudel srednich, skoro fryzury tam tez moga sie znalezc
Jak myslicie??

Vania, też się nad tym zastanawiałam, ale chyba korzystniej jest kupić duże pudło
Chociaż w sumie w średnim jest mniejsza moiżliwość wygrania ciucha a ciuchy jako fryzury się nie liczą, nie? 

-
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
vanessa, ja bym kupiła średni, ale w sumie duży też może być
Jednak duze pudlo to prawie 100 serduch wiecej. Czytalam jeszcze raz uzupelniajaca notke i szkoda, ze nie ma wiecej informacji dotyczacych fryzur.
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
No własnie, ja też się zastanawiam jaka jest szansa na ustrzelenie fryzury w każdym z pudełek. Jakby to Paweł napisał tak procentowo jak o ciuszkach, byłoby fajnie 

↓ ROZEŚMIANA ↓
- Ania Anska
- Miss Żłobka
Ja na razie nie będę kupować prezentów
. Poczekam do 14, i zobaczymy na jakie mnie stać
.

u mnie identycznievanessa85 pisze:makeupup a mi 3, albo i nawet zdarza sie ze 4 kupidynow nic nie daje :/ dramat.

Nuzace, ale przynajmniej nie trzeba wydawac fury diamentow
Wole takie rozwiazanie.
Kupilam 4 duzy prezent
Oby sie tam fryzurki kryly, bo jak nie to...
Razem mam szosteczke.

Kupilam 4 duzy prezent