"Superbohaterki" - nowe wydarzenie!
Re: "Superbohaterki" - nowe wydarzenie - dyskusja
Masz racje;)
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja zawsze kupuję wszystkie eliksiry za dolce, zeby potem nie czekac za duzo. Narazie jestem 6 oczek przed trzecią bohaterką. Jutro raczej nie będę długo siedziała, więc nie wiem kiedy do niej dojdę...
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
a ja mam pecha z 2 na AM... 2 czy 3 razy próbowałam i nic 

...
Jeszcze raz chciałam dziś kliknąć ale chyba już mi sie nie uda bo na fonie akurat tego przycisku nie zalicza. Tzn klikam klikam i nic 

Te wszystkie fryzury przecież już były, chyba że by wymyślili nowetruskawa20 pisze:szkoda, że w skład stroju nie wchodzi fryzura

- SuryaNamaskar
- Miss Żłobka
No, też żałuję że nie można wygrać fryzurekSkuldzisko pisze:Te wszystkie fryzury przecież już były, chyba że by wymyślili nowetruskawa20 pisze:szkoda, że w skład stroju nie wchodzi fryzura

Fryzurki co prawda nie nowe, ale kilku mi brakuje :<
Udało mi się dziś wygrać z 3 bohaterką za 1 lub 2 razem. Jak dobrze pójdzie to jutro będzie kolejna

Ktoś już wie jak będą zmieniać się % szanse na wygranie przy kolejnych superbohaterkach (na IS)?
Im lepsza bohaterka tym nizszym % na wygraną . ( 5% niższy)SuryaNamaskar pisze:No, też żałuję że nie można wygrać fryzurekSkuldzisko pisze:Te wszystkie fryzury przecież już były, chyba że by wymyślili nowetruskawa20 pisze:szkoda, że w skład stroju nie wchodzi fryzura
Fryzurki co prawda nie nowe, ale kilku mi brakuje :<
Udało mi się dziś wygrać z 3 bohaterką za 1 lub 2 razem. Jak dobrze pójdzie to jutro będzie kolejna
Ktoś już wie jak będą zmieniać się % szanse na wygranie przy kolejnych superbohaterkach (na IS)?
Ja już stanęłam na 3 bohaterce i wyzwałam juz 2 raz i NIC.
Znów będę na niej stała

Czy jak się wygrywa strój to dostaje się też włosy?
Hej dziewczyny:)
Mnie się udało na 1 i 3 za pierwszym razem strój wygrać (kupiłam eliksiry tylko za dolary) a w 2 za drugim razem, ale dokupiłam jeden eliksir za di, żeby już dłużej nie stać na niej.
Do 4 zostało mi 11 oczek, więc raczej nie ma szans, żebym doszła dzisiaj.
A wiecie, jakie są ceny eliksirów dalej? Zwłaszcza tych w dolarach.
Mnie się udało na 1 i 3 za pierwszym razem strój wygrać (kupiłam eliksiry tylko za dolary) a w 2 za drugim razem, ale dokupiłam jeden eliksir za di, żeby już dłużej nie stać na niej.
Słuchajcie dziewczyny wylosowałam 3 strój za pierwsszym razem, bez dokupywania żadnych eliksirów 

- Cassidy007
- Ex-Atomówka
4 bohaterka:Bashkaa pisze:Hej dziewczyny:)

jak myslicie, kupić za szmaragdy eliksir na AM? jestem od wczoraj na 2 i już mam dość:/
...
Cassidy007 dzięki
50% za dolary to nie tak źle jeszcze... kruella- jak uważasz- szmaragdy jest raczej łatwo zarobić, więc aż tak dużo nie tracisz jak wydając diamenty.

1 pole za 2 bohaterką