Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Roześmiana : w AM są meble, które już były w IS. Jest też więcej opcji, które można rozdać.
Samerfik2 : dlatego wysłałem FAQ oraz poprawiłem komunikat. Wydaje mi się, że teraz większość powinna mieć pewność, że można wygrać naprawdę fajne nagrody w tym wydarzeniu.
Samerfik2 : dlatego wysłałem FAQ oraz poprawiłem komunikat. Wydaje mi się, że teraz większość powinna mieć pewność, że można wygrać naprawdę fajne nagrody w tym wydarzeniu.
Nooo, od razu się przejaśnia wszystko i może przestaniemy aż tak narzekać na ten event:D Ewentualnie zaczniemy po otwarciu pudeł, jak się nie trafi to, co chciałybysmy

Noo w końcu chce mi się wysyłać tego amorka 

Thellin mi tez
Zatrudniłam nawet drugiego 

- elena_gilbert_salvatore
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
bardzo fajny event
pierwszy prezent już mój 

-
- Miss Kołyski
Kupiłam Amorki i nazbierałam już 8 pudełek:D i właśnie najchętniej teraz bym sobie odpuściła,bo przecież mi wystarczy, ale Amorki mam do 13.02 i teraz mi z kolei szkoda. Strasznie monotonne jest to wysyłanie ich co 15 min., ale, że tyle nagród do wygrania, to można się poświęcić:)
Komunikat zachęcił mnie do zbierania tych serc. Event jednak okazał się naprawdę super, więc juz nie będę narzekać 

Senira - kanał z różnymi grami :3
-
- Miss Piaskownicy
- Kontakt:
Trochę uspokoił mnie ten komunikat, ale wciąż mam obawy...
Dziewczyny, a ja proszę, żebyście nie wypisywały co chwilę w postach ile która ma serduszek i amorków. Takie posty będą usuwane bo nic nie wnoszą do dyskusji i niepotrzebnie zaśmiecają wątek. Pochwalicie się nagrodami, kiedy już je dostaniecie. 

Z tego co zauważyłam to gdy mam teraz 4 amory to przynoszą mi mniej aniżeli miałabym 2
Dziwna zależność.

Właśnie zauważyłam, że jeszcze wczoraj było 23 strony. Już nie mogę się doczekać, aż otworzę prezenty. Tylko najpierw trzeba na nie nazbierać, a sporo mnie dziś nie było, więc mam na razie tylko 150 serc.
Senira - kanał z różnymi grami :3
- kwiatuszeczek
- Miss Przedszkola
Właśnie zakupiłam duże pudełko prezentowe. Na szczęście nie tak trudno zdobyć te serca na AM. Jest to dość ciekawe wydarzenie (zwłaszcza gdy już wiemy o co w nim chodzi). Teraz zastanawiam się na jaki prezent zbierać... Może jak się uda to kupię średni przed końcem promocji.
dobrze, że zamieścili ten komunikat, od razu event ciekawszy się wydaje 

...
- Ania Anska
- Miss Żłobka
Dokładnie, byłam pewna, że dadzą po jednym prezenciku
. Jak na razie wydałam niecałe 6tys. $ i zamierzam jeszcze kupować łuk i strzały
. Dziennie zbieram ok. 10- 15 gwiazdek, tak mało, ponieważ kasy brak, za pracę dostaje tylko 350$ (8h) a od chłopaka 1tys. $
.

ja chłopaka nie mam, zawsze kupuję jednak po 30 łukow i strzał, poniewaz mam za to dobrze płatną pracę - 4000$ za 8h 

...