Wydarzenie "Balo(no)we prezenty" IS i AM
Re: Wydarzenie "Balo(no)we prezenty" IS i AM
Są dwa rozmiary fortepianów? Czyli już wiemy, dlaczego mój to taka miniaturka ;/. Ech...
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
Dziewczyny mam do Was pytanie, ile otworzylyscie prezentów i w jakich rozmariach i co z nich macie?
Bo zauwazylam, że chyba średnie są najbardziej opłacalne 

To może być prawda, bo ja nie miałam ani jednego średniego i nic nie mam
Tzn. mam samochód i 2 sukienki, a ściślej jedną w dwóch kolorach, która mi się nie podoba, ale to tyle z fajniejszych rzeczy, jakie mi się udało wygrać. Samochód trafiłam w dużym, sukienki w dużym i małym, otworzyłam 6 dużych pudeł i łącznie ok. 10 małych. To mój najbardziej nieudany event. 

Kolejny mały i

Ja miałam 1 duży i 3 małe (czwarty dziś pewnie będzie). Ogólnie jestem mega niezadowolona, z ubrań mam tylko sukienkę (na szczęście bardzo ładną), buty i naszyjnik + 2 tapety (jedna by wystarczyła xD), podłogę, żyrandol i fortepian. W dużym zyskałam jeszcze sporą ilość szmaragdów, małe pod tym względem są bardzo kiepskie. No nic, zobaczymy, co będzie w dzisiejszym małym prezencie, został jeden balonik do zebraniamakeupup pisze:Dziewczyny mam do Was pytanie, ile otworzylyscie prezentów i w jakich rozmariach i co z nich macie?Bo zauwazylam, że chyba średnie są najbardziej opłacalne

→ Wednesday ←
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Otworzyłam dziś 5 mały

Buciki
fortepian
na szczęście duży
W sumie 5 małych prezentów wylosowałam suknie , dwie pary butów , fortepian , tapetę , podłogę , 2 miejsca na zdjęcia , sprzęt na sesje zdjęciową , kilka szmaragdów i trochę kasy.
Mam zamiar na zbierać na jeszcze dwa małe jak się uda a może na średni zobaczy się

Buciki

W sumie 5 małych prezentów wylosowałam suknie , dwie pary butów , fortepian , tapetę , podłogę , 2 miejsca na zdjęcia , sprzęt na sesje zdjęciową , kilka szmaragdów i trochę kasy.
Mam zamiar na zbierać na jeszcze dwa małe jak się uda a może na średni zobaczy się

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Podsumowanie z IS:
3 małe, 1 średni, 2 duże:
1 sukienka, 1 buty, 3 bransoletki, 1 naszyjnik, 1 torebka, 3 tapety, 2 podłogi, 3 ozdoby do domu, 10 miejsc w albumie, IQ, kasa, punkty...
Ogólnie masakra... Nic ciekawego
Podsumowanie z AM:
3 małe, 2 średnie
2 sukienki, 1 naszyjnik, trochę badziewi do domu i dodatkowych rzeczy w kuferku..
Czyli i na AM i na IS event wypadł słabo...
3 małe, 1 średni, 2 duże:
1 sukienka, 1 buty, 3 bransoletki, 1 naszyjnik, 1 torebka, 3 tapety, 2 podłogi, 3 ozdoby do domu, 10 miejsc w albumie, IQ, kasa, punkty...
Ogólnie masakra... Nic ciekawego

Podsumowanie z AM:
3 małe, 2 średnie
2 sukienki, 1 naszyjnik, trochę badziewi do domu i dodatkowych rzeczy w kuferku..
Czyli i na AM i na IS event wypadł słabo...

Jak dobrze że ten event już kończy się, wiecznie tylko meble
Najgorszy event

w dużym

kolejny mały

Violette11
co się stało z eventem ??
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
wlasnie?karima3 pisze:co się stało z eventem ??
Co, co się stało?
Edit. faktycznie nie ma balona, ale dosłownie przed chwilą weszłam i kliknęłam normalnie w szukanie, dopiero po odświeżeniu strony balon mi zniknął. Może to tylko jakiś błąd, coś im się pokićkało.

Edit. faktycznie nie ma balona, ale dosłownie przed chwilą weszłam i kliknęłam normalnie w szukanie, dopiero po odświeżeniu strony balon mi zniknął. Może to tylko jakiś błąd, coś im się pokićkało.
Ostatnio zmieniony 28 maja 2014, o 14:10 przez Xin xou, łącznie zmieniany 1 raz.
ja nie mam, a wy ?
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Może nie zmienili kiedy ma zniknąć, u mnie też nie ma.