Wydarzenie "Dzień Kobiet" - do 21 marca!
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Re: Wydarzenie "Dzień Kobiet" - do 21 marca!
No i po evencie. Zależało mi na pudlach, ale jak już je zdobyłam, to stwierdziłam, że skoro niewiele brakuje, to można by dotrzeć do końca.

Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
wiedziałam że będzie ciężko bez di ukończyć pierwszą planszę, no i niestety nie udało mi się, zostały mi 2 rzeczy i 1 szansa bez di więc wiadomo że nic z tego nie będzie, no a fryzura nie podoba mi się na tyle żeby ryzykować wydanie nawet 16 di. chociaż i tak nie jest źle, koleżanka pisała że nie udało jej się ani jednej rzeczy zebrać więc naprawdę kiepsko.
czekam na jutro z ciekawością co nam nowego dadzą, bo nie powiem liczę na to że coś się pojawi, mam tylko nadzieję że nie będzie to event z wyspami czy jak się tam ten typ nazywa
czekam na jutro z ciekawością co nam nowego dadzą, bo nie powiem liczę na to że coś się pojawi, mam tylko nadzieję że nie będzie to event z wyspami czy jak się tam ten typ nazywa
Jak na 3x3 jestem bardzo zadowolona, mam aż 5 rzeczy! Zdobyłam sukienkę, diadem, naszyjnik, rękawiczki i okulary.
Najbardziej mnie zachwyciły pudle, niestety o kilka plansz za daleko od moich możliwości

Najbardziej mnie zachwyciły pudle, niestety o kilka plansz za daleko od moich możliwości