Wydarzenie "Lady Music Awards" - do 8 września

Awatar użytkownika
Selene
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Wydarzenie "Lady Music Awards" - do 8 września

Post autor: Selene » 25 sie 2016, o 14:11

Najbardziej podoba mi się plansz 4 i 5 :love:
Ta koszula z 4, ktora jest obwiązana w pasie, jest genialna! No a fryzura z 5 jest niesamowita :love:
"Przegrywali ci, którzy nawet nie próbowali walczyć"

Na AM-Selene
Stylizacje-KLIK

Awatar użytkownika
Hellsing
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Hellsing » 25 sie 2016, o 15:01

Ta pierwsza plansza to faktycznie śmiech na sali. Ale fryzura oryginalna, mało takich, to trzeba przyznać. Na szczęście mam fryzurę z bohaterek, prawie taka sama jak ostatnia, a mnóstwo rzeczy trzeba zebrać, aby ją mieć. 4 i 5 są całkiem ciekawe, ale miło będzie sobie odpuścić.

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 25 sie 2016, o 15:14

z pierwszej planszy to buty mi się jedynie podobają i udalo mi się je wylosować ale oczywiscie trzeba było użyć szmaragdów a na kontynuację niestety muszę czekać ponad 11 godzin żeby zrobić kolejny ruch na planszy. Nudzi mnie to czekanie ale cóż nic nie poradzę i dopiero jutro kolejny ruch moge zrobić, trochę to zniechęca, ehhhh
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
theaneczka120
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: theaneczka120 » 25 sie 2016, o 22:34

Pierwszy strój jest naprawdę okropny, potem jest lepiej. Standardowo ostatnie dwa najładniejsze. Mam nadzieje że kiedyś będą jeszcze do zdobycia warkocze bo za mało ich w salonie piękności. :D
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 26 sie 2016, o 10:45

3 i 5 fryzurkę po prostu muszę mieć. Będę niepocieszona jeśli się nie uda.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Awatar użytkownika
Katniss09
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Katniss09 » 26 sie 2016, o 14:16

Czy któraś sobie policzyła że przy nie korzystaniu z prób za 5 di nie ma szans na zdobycie ostatniego stroju? Wychodzą po dwa ciuszki na dzień a my mamy dwa tygodnie. Trochę bez sensu. Z tyloma ubraniami powinny być co najmniej trzy, żeby nie musieć korzystać z dodatkowych prób

Julia Olivia Potter
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Julia Olivia Potter » 26 sie 2016, o 14:19

Tak,właśnie miałam o tym napisać Katniss09 :/

Awatar użytkownika
Elsewhere
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Elsewhere » 26 sie 2016, o 14:20

A wzięłaś pod uwagę, że przy zdobyciu całej planszy i wejściu na nową znowu następuje reset i znowu masz 3 darmowe próby? Tzn., że będą takie dni kiedy będziesz zdobywać po 3 ciuszki dziennie czyli jak na moje oko, akurat, żeby zdobyć wszystko ;).
Give me coffee to change the things that I can change,
and wine to accept the things that I can't...

Awatar użytkownika
Katniss09
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Katniss09 » 26 sie 2016, o 14:23

Do tego nie jestem pewna, ale czy każda następna dodatkowa próba nie jest droższa? Mogę sobie podarować ostatni strój. Płakać nie będę. Stroje są przecudne oprócz planszy nr jeden. Ale nic. Oby do piątej planszy i będzie git :D

no własnie wzięłam. policzyłam i i tak nie wyjdzie :(

upps. liczyłam z fryzurkami :pinch: jednak wyjdzie :whistling: :thumbup:

Posty sklejono. Proszę nie pisać posta pod postem tylko używać opcji "Edytuj". /monix23

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 26 sie 2016, o 16:16

Katniss09 pisze:ale czy każda następna dodatkowa próba nie jest droższa?

Niezależnie od tego, która to będzie próba, czy też ile razy zresetujesz planszę, ceny zawsze będą takie same - nic się tutaj nie zmieni ^^
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Awatar użytkownika
Bella Isaura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Bella Isaura » 27 sie 2016, o 01:34

Elsewhere pisze:.... i znowu masz 3 darmowe próby? Tzn., że będą takie dni kiedy będziesz zdobywać po 3 ciuszki dziennie czyli jak na moje oko, akurat, żeby zdobyć wszystko .
co do tego to mam wielkie wątpliwości bowiem jest dzień że nie trafiam nic bo nie trafiam trzy razy w jedną rzecz tylko np. dwa razy mi się trafi i wtedy nie wygrywam. A to jest loteria bo sa porozrzucane po całej planszy gdzie popadnie i nigdy nie wiadomo gdzie co leży. Owszem ktoś kto codziennie gra na tzw. kodach, czyli korzysta z diamentów bo go stać na ich wykupienie to owszem po jednym dniu dniu może już zdobyć wszystkie plansze jakie są w wydarzeniu. Lecz ktoś taki jak ja i mnie podobne osoby które tylko grają za darmowe ruchy i ewentualnie za szmaragdy, to mają znikome szanse na przejście wszystkich plansz i cieszenia się z gry. Także mnie do tej pory tylko udało się wylosować buty z pierwszej planszy a dziś jest już 3 dzień odkąd trwa ten event, także jednak mimo wszystko nie po równo jest dla każdego ?( :thumbdown: Pewnie skończy się event a ja zostanę tylko z tymi butami :D ha ha
W pierwszym dniu miałam szczęście początkującego i trafiłam 3 razy buty, potem po 12h losowałam na zresetowanej planszy za darmowe ruchy i szmaragdy trafiła mi się jedna sukienka - nie wygrana a więc anulowane, potem były 2 razy pierścionek także anulowane bo nie trafiłam trzeci raz za szmaragdy, i teraz specjalnie czekając do 2 godziny w nocy, pffff... także nie trafione ruchy bo dwa paski, a to już 3 dzień wydarzenia a plansza dalej ta sama:
Obrazek
" Człowiek jest od­po­wie­dzial­ny nie tyl­ko za uczu­cia, które ma dla in­nych, ale i za te, które w in­nych budzi".
/Stefan Wyszyński/

"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu"
/Antoine de Saint-Exupéry/

Awatar użytkownika
Regelinda
Moderatorka
Moderatorka

Post autor: Regelinda » 27 sie 2016, o 07:07

Bella Isaura, taka gra. Jeśli masz szczęście to uda Ci się trafić. Elsewhere miała na myśli to, że jeśli nie otwierasz plansz za diamenty tylko korzystasz z darmowego resetu i przy założeniu że jednak za każdym razem zdobywasz jedną rzecz, to powinnaś się wyrobić. A że szczęście chodzi własnymi drogami to już inna sprawa.

A jeśli nie podoba Ci się taka forma eventu to napisz to twórców, bo nikt z teamu nie jest Ci w stanie nic na to poradzić, że nie trafiają Ci się odpowiednie pola, a nie zachowujesz się jak pięciolatka, która nie zna zasad gry i wrzeszczy tylko "ja chcę ".

Awatar użytkownika
LaFemmeNikita
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: LaFemmeNikita » 27 sie 2016, o 07:45

Mnie w tym wydarzeniu nie podoba się jedna rzecz... Oprócz ciuchów, można trafić szmaragdy i dolary. Dlaczego ilości tych szmaragdów i dolarów są tak małe?

Załóżmy, że odkrywam plansze i dochodzę do sytuacji jak na obrazku:
Obrazek

Jeżeli nie wydaje diamentów to jaki jest sens klikać następne pole płacąc 2 szmaragdy, skoro można wygrać jeden? Gdyby szmaragdów do wygrania było 5 czy 10 zamiast jednego to wtedy opłacałoby się zaryzykować i kliknąć raz jeszcze.

Niedopracowany ten event, bo ten 1 szmaragd to właściwie żadna nagroda, podobnie jak 100 czy 200$. Kończy się to tym, że albo trafiasz ciuch, albo nic. Nagród pocieszenia nie ma, bo są śmiesznie niskie, wręcz nieopłacalne by grać.

Gwiazdeczka31
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Gwiazdeczka31 » 27 sie 2016, o 09:34

Powiem wam że podoba mi się ta pierwsza fryzura ma w sobie pewną dozę oryginalności a tego czasami trzeba
a z ubrań atrakcyjne dla mnie na etapie pierwszym jest tylko ta mucha i buty

Awatar użytkownika
Wednesday
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Wednesday » 27 sie 2016, o 11:02

Przejrzałam ubrania, które można zdobyć - szału nie ma :). Oczywiście korzystam z darmowych ruchów, ale bez większej presji, że chcę cokolwiek zdobyć :D. Póki co nie mam nic ;).

Co do nagród pocieszenia, o których wspomniała LaFemmeNikita - coś w tym jest. Zresztą i te z pudełka czy innych eventów (chociażby wysp) są śmiechu warte. Chyba gra by nie upadła, gdyby zamiast 50$ było do zdobycia 1000$, a zamiast 2 szm - z 5-10? Byłby to trochę milszy gest, zachęcający do dalszego klikania, a nawet wydawania di (bo bardziej kusząca jest walka o nagrody, gdy wiesz, że nawet nietrafione kliknięcia będą w miarę korzystnie nagrodzone ;)).
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Wednesday

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Zablokowany