Ta koszula z 4, ktora jest obwiązana w pasie, jest genialna! No a fryzura z 5 jest niesamowita

Katniss09 pisze:ale czy każda następna dodatkowa próba nie jest droższa?
co do tego to mam wielkie wątpliwości bowiem jest dzień że nie trafiam nic bo nie trafiam trzy razy w jedną rzecz tylko np. dwa razy mi się trafi i wtedy nie wygrywam. A to jest loteria bo sa porozrzucane po całej planszy gdzie popadnie i nigdy nie wiadomo gdzie co leży. Owszem ktoś kto codziennie gra na tzw. kodach, czyli korzysta z diamentów bo go stać na ich wykupienie to owszem po jednym dniu dniu może już zdobyć wszystkie plansze jakie są w wydarzeniu. Lecz ktoś taki jak ja i mnie podobne osoby które tylko grają za darmowe ruchy i ewentualnie za szmaragdy, to mają znikome szanse na przejście wszystkich plansz i cieszenia się z gry. Także mnie do tej pory tylko udało się wylosować buty z pierwszej planszy a dziś jest już 3 dzień odkąd trwa ten event, także jednak mimo wszystko nie po równo jest dla każdegoElsewhere pisze:.... i znowu masz 3 darmowe próby? Tzn., że będą takie dni kiedy będziesz zdobywać po 3 ciuszki dziennie czyli jak na moje oko, akurat, żeby zdobyć wszystko .