Wydarzenie "Glamour" - do 7 grudnia!
-
- Miss Kołyski
Re: Wydarzenie "Glamour" - do 7 grudnia!
Dziękuję bardzo z informacje 

jest do wygrania z pudełka po 6 rzeczy
od każdego rodzaju

Fryzura cudowna, tak samo jak i dodatek do włosów. Co do reszty, jakoś nie specjalnie przypadła mi do gustu, ale ja z natury wybredna jestem, więc...
Kliknięcie co 6 godzin to świetne rozwiązanie, nareszcie można zrekompensować brak diamentów zaangażowaniem, podobnie jak w maszynie

Kliknięcie co 6 godzin to świetne rozwiązanie, nareszcie można zrekompensować brak diamentów zaangażowaniem, podobnie jak w maszynie

...
-
- Miss Piaskownicy
Nie rozumiem tylko jednego jak przyznawane są te kolory sukienek ?
- fiora_fiora
- Miss Żłobka
na chybił trafił 
szkoda tylko, że jak się chcę mieć coś więcej to trzeba tracić di bo co 6 godz i tak nie pozwoli na zdobycie tylu aparatów
Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem, tylko używać opcji "edytuj". // Daga

szkoda tylko, że jak się chcę mieć coś więcej to trzeba tracić di bo co 6 godz i tak nie pozwoli na zdobycie tylu aparatów

Posty sklejone. Proszę nie pisać posta pod postem, tylko używać opcji "edytuj". // Daga
pozdrawiam Colibra 

Ostatnio zmieniony 1 gru 2015, o 18:32 przez taja11, łącznie zmieniany 2 razy.
Violette11
Spodobała mi się sukienka do wylosowania z pudełka, więc postanowiłam wydać wygrane diamenty. Mam 1x ozdoba na głowę, 3x pierścionek i 3x torebka. Dodatki też są ładne, ale jednak to nie sukienka
Do tego zdobyłam 15 kart, jednak nie bardzo lubię żółty.

Senira - kanał z różnymi grami :3
Tu chyba wiele zależy od szczęścia. Mi też spodobała się sukienka, więc też zainwestowałam diamenty. Na 10 wydanych diamentów miałam 3 sukienki. Więc całkiem fajnie. Ale jak można się domyślić, nie w tych kolorach co bym chciała. Nadal więc poluję na tą co mi się podoba najbardziej 
Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // Daga

Post edytowano. Proszę nie cytować postów znajdujących się bezpośrednio powyżej. // Daga
Bonus do urody, energia nie wiem dokladnie ile jej i kasa, ależ sie obłowiłam
a i tak klikam raz dziennie bo niestety wiecej nei dam rady wiec dla mnie az tak duzej roznicy nie ma w tym ze dodali co 6h 

- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja na szczescie dopiero dzis wyloswalam pierwszy aparat. Jak dla mnie to sa prezenty stracone bo nie mam szans upolowac tyle aparatow zeby zdobyc cos fajnego. Duzo bardziej odpowiadaja mi rzeczy stricte z pudelka. Mam juz dwa sukienki i poluje na wiecej. Paczki energii tez sa pozadne (10l a nie jakies pojedyncze doladowania
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive