Wydarzenie "Gry w Ogniu: Biały Tron" - do 30 listopada!
Re: Wydarzenie "Gry w Ogniu: Biały Tron" - do 30 listopada!
Skoro jest jedna darmowa strzała to uważam, że powinni dać też każdego dnia darmową szczęśliwą kostkę. Albo chociaż co drugi dzień...
Teraz jej użyłam i trafiłam na buty.
Teraz jej użyłam i trafiłam na buty.
z tego co wiem, jak się przejdzie daną planszę i wyjdzie się do tej glownej to potem można bez problemu wejsć do poprzedniej, żeby zebrać to co zostalo. na pewno tak się da jeśłi o ciuchy chodzi, a przeciez mozecie w ten sposob rzucać tam kostką w nieskonczoność aż nie zbierzecie wszystkiego... więc w czym probnlem? próbujcie 
doszłam do trzeciej planszy, ciuchy sa poerwszy raz od jakiegos czasu w evencie pięknie narysowane. minusem jest jedynie to, że jeśli zdobędziemy tło to stastystyki naszej lali zasłaniają wszystko co na nim warte jest uwagi

doszłam do trzeciej planszy, ciuchy sa poerwszy raz od jakiegos czasu w evencie pięknie narysowane. minusem jest jedynie to, że jeśli zdobędziemy tło to stastystyki naszej lali zasłaniają wszystko co na nim warte jest uwagi

weni strzały są razem z łukiem jako jedna rzecz.
Tło jest słabe jak dla mnie, na profilu faktycznie wszystko zakrywa i widac tylko białą ściane
Tło jest słabe jak dla mnie, na profilu faktycznie wszystko zakrywa i widac tylko białą ściane
Jeśli chcecie wrócić do danej planszy, to musicie przynajmniej jedną rzecz zostawić. Jeśli wszystkie ciuchy zostaną zebrane, wrócić się nie da.
Dekoracje bardzo fajne zwlaszcza ta rozbita rzezba
nieosiagalna dla mnie niestety 

oh kurczę, mój błąd, nie można wejść drugi raz... a kiedyś się dało 

PO prostu zostaw po jednej rzeczy i tyle 
Jeśli zbierze się wszystko z danej planszy, oznaczenie Dystryktu znika z labirybtu

Jeśli zbierze się wszystko z danej planszy, oznaczenie Dystryktu znika z labirybtu
No niestety ale takie pouczenie powinno być w ogłoszeniach przy informacji o wydarzeniu , że : "Jeśli chcecie wrócić do danej planszy, to musicie przynajmniej zostawić jedną rzecz. Jeśli wszystkie rzeczy zostaną zebrane, wrócić się nie da i nie będzie
możliwości zebrania pozostałych fantów w grze. " !!!
Skoro jednak takiego pouczenia nie było a któraś z nas zainwestowała w diamenty, zebrała rzeczy i chciałaby jeszcze zebrać pozostałe fanty, to taką możliwość powinna mieć. I tyle w temacie. Poza tym powinno się doceniać graczy, którzy przy inwestują w grę a nie zniechęcać ich utrudnieniami.
możliwości zebrania pozostałych fantów w grze. " !!!
Skoro jednak takiego pouczenia nie było a któraś z nas zainwestowała w diamenty, zebrała rzeczy i chciałaby jeszcze zebrać pozostałe fanty, to taką możliwość powinna mieć. I tyle w temacie. Poza tym powinno się doceniać graczy, którzy przy inwestują w grę a nie zniechęcać ich utrudnieniami.
może pasowało by dodać to pouczenie to działu "zgłoś błąd"
To jest myśl
choć napisałam już w tej sprawie na kontakt. Może Admini znajdą rozwiązanie problemu 

Rege dobry pomysł. Szkoda, że nie napisałaś tego zanim skończyłam wszystkie plansze, i szkoda, że sama na to nei wpadłam wcześniej
Zrobiłam tak tylko z ost. planszą. Ale w następnym tego typu evencie tak właśnie zrobię.
Madame - w zupełności masz rację.

Madame - w zupełności masz rację.
Czy jeśli wyjdę z jakiejś planszy i nie zbiorę wszystkich elementów, to mogę po nie wrócić? Czy zwyczajnie nie mogę wyjść?
Możesz wyjść i możesz wrócić. Z tym, że jeśli wyjdziesz, załóżmy, z planszy 1, wejdziesz do 2, to wrócić do 1 będziesz mogła dopiero, kiedy wyjdziesz z 2.
- jurkiewka13
- Miss Żłobka
Dziewczyny, jestem przy końcu pierwszej planszy, mam 3 pola do skrzynki, a 4 pola do żółtego pola i tu pojawiają się moje pytania, bo nie wiem czy ryzykować zwykły rzut kostką:
- czy jeżeli trafię w żółte pole to muszę wychodzić z 1 planszy czy też zostanę o to zapytana, a jeżeli się nie zgodzę to czy zostanę przeniesiona do początku 1 planszy?
- czy w każdej chwili (o ile nie zebrałam wszystkich ubrań i nie weszłam na inną planszę) jestem w stanie wrócić do 1 planszy czy w jakiś sposób trzeba na to czekać?
Z góry dzięki za odpowiedzi
- czy jeżeli trafię w żółte pole to muszę wychodzić z 1 planszy czy też zostanę o to zapytana, a jeżeli się nie zgodzę to czy zostanę przeniesiona do początku 1 planszy?
- czy w każdej chwili (o ile nie zebrałam wszystkich ubrań i nie weszłam na inną planszę) jestem w stanie wrócić do 1 planszy czy w jakiś sposób trzeba na to czekać?
Z góry dzięki za odpowiedzi

Zapraszam do mojego profilu na Arenie Mody: http://g.arenamody.pl/profile.php?id=3621