Princess Jasne jak raz wejdziesz to później może wracać kiedy chcesz nawet jeśli wyszłaś z niego i poszłaś dalej no chyba że zbierzesz wszystkie fanty w danym domku.
Taaa i kolejny event w którym nie wydam ani di na razie wygrałam majtasy od kostiumu za rzut szczęśliwą kostką , do końca eventu mam zamiar korzystać tylko z darmowych ruchów.Może pokusiłabym się o sukienkę a w szczególności o huśtawkę bo piękna ale gdyby była w pierwszym domku.A że jest w ostatnim to się nie pokuszę bo musiała bym wydać multum di żeby dojść do ostatniego domku i to wszystko tylko po to żeby dostać sukienkę w kilku kolorach która mi się średnio podoba ze względu na sztuczne nogi , jakiś nijaki naszyjnik no i huśtawkę.Dziękuję postoję :/.Po za tym wkurzają mnie już te eventy jeden po drugim a czasem dwa na raz z których tak naprawdę korzysta nie liczna grupa dziewczyn które kupują multum di.Wolałabym żeby było odwrotnie niż jest czyli żeby kolekcji było kilka w miesiącu a event jeden na miesiąc albo półtora.Z kolekcji przynajmniej korzystają wszystkie dziewczyny bo ubrania są i za $ i szmaragdy oraz di i każdy może wybrać coś dla siebie

.Prędzej w super bohaterki za inwestuje bo tam są bardziej oryginalne i przydatne rzeczy

.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."