Wydarzenie "Bohaterki!" - do 19 sierpnia!
Re: Wydarzenie "Bohaterki!" - do 18 sierpnia!
Może Harley dostanie się na koniec za zdobycie wszystkich innych strojów? Chociaż pewnie coś by o tym napisali, takie moje domysły
Szkoda, żeby gotowy strój się zmarnował i nie trafił do eventu.

a kiedy będzie kolekcja super - "bohaterów dla narzeczonego" ( np . w butiku do kompletu do kupienia ) ?
Paweł nic takiego nie zapowiadał, więc może nie być wcale.
7 strój to tylko jedna rzecz

Mi drugi i ostatni strój przypominają Padme Amidalę z Gwiezdnych Wojen
Event niezbyt przypadł mi do gustu. Najładniejszy strój to drugi, reszta taka sobie. 10 godzin to trochę dużo, z tego, co pamiętam kiedyś było mniej.
...
ja wlasnie na ten strój czekalam najbardziej !! a go nei ma ! :cAllecto pisze:
Gdzie się podział strój Harley Quinn? Na zdjęciach na facebook'u występuje, a w evencie już nie...
ostyatni strój w ogóle mi się nie podoba, jest okropny, ale 5 i 6 - cudo
Lyanna pisze:Paweł nic takiego nie zapowiadał, więc może nie być wcale.
Dwie

Do wygrania są tylko ubrana?
Forma eventu super, szkoda, że nie miesiąc temu. Akurat najbliższe dwa tygodnie mam zawalone i nie wiem, jak będzie z ruchami. Rok temu pamiętam, jak co 3 godziny wstawałam w nocy, by włączyć komputer i móc przesunąć jeden klik, by znów iść spać. I tak ze cztery razy w nocy, a przez w dzień ciągłe czuwanie. Ile nerwów nadszarpałam, ale zdobyłam wszystkie bohaterki. Dwa lata temu zabrakło mi ostatniej. Mam nadzieję, że i tym razem uda mi się zgarnąć wszystkie, choć wiem, że nie będzie łatwo. Ponad 120 klików, a tylko kilkanaście dni. Z roku na rok, co raz gorzej. No i ruch za 2 diamenty. :/
- theaneczka120
- Miss Podwórka
Ja chyba ostatnio zdobylam kilka strojow ale chyba mialam jakies di. Wstawac w nocy nie zamierzam, wole sie wysypiac. 10 godzinczekania to strasznie duzo...
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Do dreptałam do pierwszej bohaterki i utknęłam muszę czekać 10 h szans 35 % a pierwszy eliksir kosztuje 2500$ i daje dodatkowo 5 % a pozostałe :

Jeśli kogoś to interesuje może ktoś kto doszedł do drugiej powiedzieć ile jest szans na wygraną i ile eliksir kosztują bo u mnie krucho z zielonymi (szmaragdami)i muszę się przygotować

Jeśli kogoś to interesuje może ktoś kto doszedł do drugiej powiedzieć ile jest szans na wygraną i ile eliksir kosztują bo u mnie krucho z zielonymi (szmaragdami)i muszę się przygotować

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Kupiłam eliksiry za 2500$, 20 szm i 10 szm i udało mi się wygrać z pierwszą superbohaterką
.

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Po fatygowałam i pogrzebałam po forum w 2013 jak pierwszy raz pojawiło się to wydarzenie to ruch był co 2h a na kolejną walkę czekało się 4h ale już rok temu było tak jak teraz ruch co 3h i 10h się czekało na walkę tyle że event trwał dłużej i faktycznie jak ktoś miał farta wygrywał walki za pierwszym razem i siedział dzień i noc to miał szansę zdobyć wszystkie stroje za free.Teraz niestety przy skróconym czasie eventu to jak wyliczyłam przy ty że wszystkie walki się walki się wygra za pierwszym razem i będzie się siedziało dzień i noc to max 4 stroje można zdobyć bez di :/ bo 12 dni to jakieś +
- 86 ruch a żeby dojść do ostatniego stroju trzeba 129 lipa trochę :/.
Nie to jednak chamstwo nie dość że nie dali najładniejszego stroju to wydarzenie trwa prawie o połowę krócej niż zawsze bo dwa poprzednie trwały po 20 dni .To lekka przesada
- 86 ruch a żeby dojść do ostatniego stroju trzeba 129 lipa trochę :/.
Nie to jednak chamstwo nie dość że nie dali najładniejszego stroju to wydarzenie trwa prawie o połowę krócej niż zawsze bo dwa poprzednie trwały po 20 dni .To lekka przesada

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
no rok temu do tych boskich ust angeliny mało mi brakło, bo jeden ruch, ale przegapiłam go , a nie wydałam żadnego di. A teraz racja - nie dali najładniejszego stroju, event trwa dużo krócej niż dwa poprzednie. Wiadomo - musza jakoś kase wyciągnąć z ludzi...
Kiedyś był ruch do 2h i czekanie do następnej próby 5h...Najbardziej chcę zdobyć 2 strój i MOŻE uda mi się dotrzeć do Lorda Vadera. A jak dotrę do pierwszej superbohaterki- bonusów za szmaragdy nie kupuję, zbieram na przyjęcie