Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Re: Wydarzenie "Walentynkowe prezenty" IS i AM
Ja dopiero zaczelam 2 godziny temu z darmowym i jednym za di, a godzine temu dokupilam jeszcze 2 kupidynow i mam 38 serc.
Mam 43 serduszka
Ciekawi mnie co można wygrać 

1 kupidyn - 25 serc, nie idzie to specjalnie szybko
Myślę że kupię jednego dodatkowego jak pojawi sie jakaś promocja na diamenty
Myślę że kupię jednego dodatkowego jak pojawi sie jakaś promocja na diamenty

.....
Rozumiem, że twórcy chcą jak zwykle zarabiać, ale czy aby ciut się nie zapędzają. Mogli już sobie odpuścić te dziadostwa typu dolce, premium i do niczego niepotrzebne iq. Jeden event tylko za diamy w mystery, zabawa walentynkowa z jednym kupidynem bez sensu-ktoś wysyła darmowego, ciuła sobie serca i w koncu cały happy kupi pudło, otworzy, a tam suprise 3iq

Dokładnie zgadzam się z Derssia, ja pracuje z jednym kupidymem i planuje kupić duże pudło [ jak dobrze pójdzie do duże i średnie] jak w obu będzie iq to nie wiem co zrobie. To już sobie powinni odpuścić 

Dlatego wykupilam 3 krasnale na 5 dni, zeby jak najwiecej uzbierac na pudla. Im wiecej pudel, tym wieksze prawdopodobienstwo, ze trafi sie fryzura, bo tylko na nie czekam- reszta nagrod mnie nie obchodzi...
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
Wiecie co, ale to że np pomimo wykupienia tych śmiesznych strzał, ten skrzydlaty bachor i tak przynosi 0, to też jest do d... Ładujemy w to dolce, diamenty a może się okazać, że wygramy wielkie NIC (bo np. IQ to jest dla mnie nic).
Cena najdroższego pudła, też jest wypierdzista wręcz. Kto nazbiera jednym darmowym kupidynem tyle serc?
Bez sensu... Czekałam na ten event i mam ogromną nadzieję, że na koniec się nie rozczaruję, a jak na razie na to się zanosi.
I jeszcze jedno.. Po co zmieniać formułę eventu, która była dobra???
Cena najdroższego pudła, też jest wypierdzista wręcz. Kto nazbiera jednym darmowym kupidynem tyle serc?
Bez sensu... Czekałam na ten event i mam ogromną nadzieję, że na koniec się nie rozczaruję, a jak na razie na to się zanosi.
I jeszcze jedno.. Po co zmieniać formułę eventu, która była dobra???

↓ ROZEŚMIANA ↓
Jak ktoś ma diamy, to może sobie kupidynki czy nawet pudła od razu kupic, ale sa gracze, którzy nie mają, a tez chcieliby coś mieć. Nie poszaleja z jednym strzelcem to raz, a potem bedzie im po prostu przykro, że jakis badziew sie trafił. Po kiego w takim razie cała zabawa, rozbudzona nadzieja na traf. Można przeciez i tym nie ładującym paniom z okazji walentynek tez coś dać. No ale niestety, jak widać na to tu liczyc nie ma co. Licz na swój portfel lub szczęscie 
No własnie te puste strzały kupidyna. Wcale a wcale nic nie podnosi szans na trafienie, to czysto losowe jest. Wysyłałam bez niczego, bo nie doczczytałam i tez przynosił. Eh...

No własnie te puste strzały kupidyna. Wcale a wcale nic nie podnosi szans na trafienie, to czysto losowe jest. Wysyłałam bez niczego, bo nie doczczytałam i tez przynosił. Eh...
- patusia060297
- Miss Piaskownicy
Zapytałam na FG, bo ciekawiło mnie, czy na prawdę jest możliwość wylosowania jedynie IQ lub kasy, okazało się, że tak, a ja cały czas łudziłam się, że w każdym pudle będzie IQ/premium/kasa jako dodatek...
Coś czuję, ze moja klikanie i ślęczenia nad tą zabawa pójdzie na marne.... 

Moja lady patrycja.dorota
inne się połyka,
a tylko nieliczne trzeba przeżuć
i strawić do końca"
inne się połyka,
a tylko nieliczne trzeba przeżuć
i strawić do końca"
- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
No to już wiadomo że w małym i średnim będzie cały czas się losowało IQ, kaske albo jakiś inny badziew...
↓ ROZEŚMIANA ↓
Nie zdziwię się, jak się w duzym wylosuje 3dni premium 

- Roześmiana
- Miss Piaskownicy
A mi sie wydaje ze w tych pudlach beda porozkladane nagrody wedlug ich wartosci a w najwiekszym pudle bedzie wiecej niz jedna niespodzianka 

Onaya
Tobie Onaya zawsze sie wszystko podoba. Optymistka
Ale serio to oby tak było. Tzn. absolutnie nie liczę na więcej niż jedno trafienie w najwiekszym, byle było jednak w nim cos konkretnego.

Mam na AM 10 serduszek i tak patrzę, że w tym małym pudle są niezłe nagrody