Wydarzenie "Halloween" - do 31 października
Re: Wydarzenie "Halloween" - do 31 października
Nie pamiętam, żebym kiedykolwiek wcześniej miała tak słabą zawartość prezentów. W ostatnim tego typu evencie w 7 dużych prezentach miałam 3 fryzury. Na dzień dzisiejszy otworzyłam 8 dużych i 10 małych, nie mam żadnej fryzury, 4 meble i zaledwie kilkanaście ciuchów (w większości dodatki typu skarpetki, pierścionki, naszyjniki). Plus jest taki, że mam sporo makijaży i oba tła. Zbieram dynie do końca, ale z każdym kolejnym prezentem jestem coraz bardziej rozczarowana
- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
Właśnie trafiłam widok do mieszkania. Nie byłoby w tym nic dziwnego, gdyby widokiem nie było... wnętrze pokoju. Czy ktoś wie, gdzie jest logika w tym żeby dać zamknięte pomieszczenie jako widok z okna innego pomieszczenia?
Tylko taka, że polecieli hurtem
Można to potraktować w inny sposób - robisz wnętrze np ogrodowe i okno z widokiem na wnętrze pokoju... chyba się da, no jest to w każdym razie jakieś wyzwanie
- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
- Mandaloriana
- Miss Trzepaka
Ja ze swoich prezentow jestem zadowolona, mam wszystko co chcialam miec Ogolnie wpadlo mi sporo ciuchow, rzeczy do domu, 4 fryzury, 4 makijaze, 2 tla, troche dodatkow.....tak wiec nie mam na co narzekac. Zbieram teraz bo zbieram
- Van Der Elayra
- Miss Przedszkola
21 Dużych nie jestem zadowolona. Teraz jeszcze pozbieram na kilka średnich i koniec.
YEAH!!!HURA!!!
Trafiłam w średnim prezencie kapelutek z kotem.
Trafiłam w średnim prezencie kapelutek z kotem.
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
-------------------
-----------------
Koniec zbierania dyń więc dołączam dopełnienie swoich prezentów...
Rzeczy mi się podobały, więc poszalałam z wykorzystaniem nagromadzonej energii.. Kupowałam jednak same małe prezenty. Okazało się, że niektóre z nich były lepsze niż te duże, które zaprezentowałam na stronie 2 tego wątku.
Mój najlepszy MAŁY prezent w historii zawierał: makijaż, fryzurę, dwa elementy ubioru i tło. Byłam w ciężkim szoku jak go otworzyłam i jestem z niego tak dumna, że zaznaczyłam go żółtą rameczką
Jak zawsze w prezentach mam bardzo dużo braków - brakuje mi oczywiście rzeczy i fryzur, które najbardziej mi się podobały. Niemniej event uważam za nawet udany, chociaż mogło być oczywiście lepiej A teraz screeny:
Rzeczy mi się podobały, więc poszalałam z wykorzystaniem nagromadzonej energii.. Kupowałam jednak same małe prezenty. Okazało się, że niektóre z nich były lepsze niż te duże, które zaprezentowałam na stronie 2 tego wątku.
Mój najlepszy MAŁY prezent w historii zawierał: makijaż, fryzurę, dwa elementy ubioru i tło. Byłam w ciężkim szoku jak go otworzyłam i jestem z niego tak dumna, że zaznaczyłam go żółtą rameczką
Jak zawsze w prezentach mam bardzo dużo braków - brakuje mi oczywiście rzeczy i fryzur, które najbardziej mi się podobały. Niemniej event uważam za nawet udany, chociaż mogło być oczywiście lepiej A teraz screeny:
- Van Der Elayra
- Miss Przedszkola
Ostatnio zmieniony 30 paź 2019, o 13:15 przez Casandra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Sklejono posty i zmniejszono obrazki.
Powód: Sklejono posty i zmniejszono obrazki.
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Podsumowując, dostałam w zasadzie to co chciałam... Ile wydałam, nieistotne... Czy jestem zadowolona? Niekoniecznie.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
I oto moje następne zdobycze:
Duże:
Małe:
Łącznie kupiłam 8 dużych i 16 małych prezentów.
Zgadam się przedmówczyniami, że zawartość małych pudełek została znacznie wzbogacona, i to właśnie w nie najlepiej było teraz inwestować. Żaden mały nie był cąłkowicie pusty, a wiele z nich zawierało po 2-3 rzeczy.
Ogólnie mam sporo ubrań, kilka fryzur i makijaży (czy makijażów?) i obydwa tła.
Jestem zadowolona z tego wydarzenia.
Duże:
Małe:
Łącznie kupiłam 8 dużych i 16 małych prezentów.
Zgadam się przedmówczyniami, że zawartość małych pudełek została znacznie wzbogacona, i to właśnie w nie najlepiej było teraz inwestować. Żaden mały nie był cąłkowicie pusty, a wiele z nich zawierało po 2-3 rzeczy.
Ogólnie mam sporo ubrań, kilka fryzur i makijaży (czy makijażów?) i obydwa tła.
Jestem zadowolona z tego wydarzenia.
- Lady_Blair
- Miss Podstawówki
Podsumowanie: Jestem bardzo zadowolona!
Kupiłam 10 dużych i ponad 40 małych. Na prezenty nie wydałam żadnych diamentów, bo wszystkie dynie wpadły z pojedynków i modelek za zaoszczędzoną energię. Mam 5 fryzur (jednej niestety zabrakło), 6 makijaży, 2 tła, większość mebli (w tym oba widoki i komplety tapet z podłogami), a także dużo rzeczy do garderoby - trafiłam każdy element w jednym lub więcej kolorach.
Kupiłam 10 dużych i ponad 40 małych. Na prezenty nie wydałam żadnych diamentów, bo wszystkie dynie wpadły z pojedynków i modelek za zaoszczędzoną energię. Mam 5 fryzur (jednej niestety zabrakło), 6 makijaży, 2 tła, większość mebli (w tym oba widoki i komplety tapet z podłogami), a także dużo rzeczy do garderoby - trafiłam każdy element w jednym lub więcej kolorach.
Stwierdzam fakt będę następnym razem zbierać, tylko małe.
Ostatnie zdobycze:
Ostatnie zdobycze:
My lady:
Kaja
-------------------
-----------------
Kaja
-------------------
-----------------