Wydarzenie "Przygody Piratów" - do 23 maja.
Re: Wydarzenie "Przygody Piratów" - do 23 maja.
Kiedy bedzie powtórka z "IS" eventu o piratach ???
Powiem Ci Sawanna, że też czekam na tę powtórkę, albo raczej odkopanie staroci jako nowości, ale ostatni strój z tego eventu jest nową wersją stroju, który był inspiracją również wtedy (przynajmniej tak mi się wydaje) więc wątpię w to, czy kiedyś dodadzą te śliczne rzeczy na AM...
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Zaciekawiłyście mnie, o czym mowa? ja też chcę wiedzieć!
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...
"eventów" na "IS" ( Imperium Stylu), których nigdy nie bylo na "AM", a były fajnie i ciekawe stroje w kilku kolorach np o piratach, harry poter itd.
na samym dole jest próbka tego eventu - cosik znalazłam w necie
http://is-imperiumstylu.blog.onet.pl
Sklejono posty. Proszę nie pisać kolejnego posta pod swoim tylko używac opcji "Edytuj". /monix23
na samym dole jest próbka tego eventu - cosik znalazłam w necie
http://is-imperiumstylu.blog.onet.pl
Sklejono posty. Proszę nie pisać kolejnego posta pod swoim tylko używac opcji "Edytuj". /monix23
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
O Harrry Potter to by się mojej córce spodobał. No ale cieszmy się, że coś jednak jest powtarzane. Teraz mamy piratów i kto wie czy jeszcze kiedyś się nie doczekamy. Zauważyłam, że nie wszystkie typy eventów są powtarzane. Ciuszki z tych, które nie są planowane do powtórki mogłyby być wrzucone na aukcje <marzy>... Generalnie lubię eventy, w tym podoba mi się prawie wszystko (poza 4 fryzurką), więc jestem z niego bardzo zadowolona.
- Elsewhere
- Ex-Atomówka
Oooo.... ten hawajski event też chętnie bym zobaczyła na AM
Give me coffee to change the things that I can change,
and wine to accept the things that I can't...
and wine to accept the things that I can't...
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
O jak moderatorka offtopuje, to ja tez sobie pozwolę Ja to bym dużo chciała, a najbardziej zobaczyć jakie eventy były, ale nie wiem gdzie tego szukać
już 3 raz nie udało mi się pokonać 2 :C
Nie lubię tego typu eventu, bo zapominam klikać co 3 godziny, poza tym zapasy moich szm poszły na kolekcję i teraz nie stać mnie, żeby dokupić dodatkowe eliksiry. Co do strojów to najbardziej podobają mi się 2, 5 i 7 Drugi może zdobędę, ale co do pozostałych nie mam złudzeń Strój dla chłopa też jest całkiem fajny
Udało mi się przejść drugą piratkę z dwoma eliksirami. Teraz do szczęścia jest mi tylko potrzebny 3 strój
mam włosy z 2 stroju to reszta już mnie mało obchodzi
- Katriel Tremaine
- Miss Wakacji
Właśnie ukończyłam wydarzenie. Ten event podobał mi się w całości, więc w całości go zrobiłam
Udało mi się zdobyć 5 strojów. Jestem zadowolona, choć poszło wiele szmaragdów - zawsze walczę na 100%. Bardzo lubię ten event, choć jestem zaskoczona, że w tym roku tak wcześnie - zawsze wypadał jakoś w wakacje. Uwielbiam stroje inspirowane filmami. Zwłaszcza takimi z strojami Custom Made.
ja utknęłam na 3 piratce, wiedziałam że do 4 i tak nie dojdę to robię ją póki co pierwszymi 3 eliksirami, jak się dziś nie uda to jutro dokupuję ostatnie 2, na stroju mi nie zależy, ale jak się lepiej przyjrzałam samej fryzurze to stwierdziłam że chcę ją miec
Ja stoję na 3, jutro rano będę miała kolejną próbę . Mam nadzieję , że wreszcie mi się uda zdobyć strój