Wydarzenie "Jacht" - do 10 lipca!

Awatar użytkownika
teenshi
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Wydarzenie "Jacht" - do 10 lipca!

Post autor: teenshi » 7 lip 2015, o 14:50

Pewnie. czasem od razu widać że jak w rogu masz kratkę 3x3 po jednym kolorze, odseparowane od siebie te same, to masz 99% szans że nie uda się ich wyczyścić.
Obrazek

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 7 lip 2015, o 14:53

ja tak mam cały czas, a dzis trafiłam po raz 9 na plansze z zarciem , które w ogóle mnie nei interesuje

Awatar użytkownika
Aithne
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Aithne » 7 lip 2015, o 18:49

Trafiłam dzisiaj fryzurę na angielskiej wersji, ale jakoś nie skaczę z radości. Na polskiej wersji kolejny raz mam planszę z meblami, a one mnie ani trochę nie interesują... Teraz gdy losuje mi się taka plansza, gdzie trzeba zebrać kolosalną ilość tych klocków, nawet mi się nie chce próbować zbijać bloki. Wiem, że bez wspomagaczy nie ma szans na coś takiego...
Event za niedługo w mojej opinii będzie najgorszy, jaki wymyślili... :thumbdown:

Dissia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Dissia » 7 lip 2015, o 19:46

Do tego eventu trzeba mieć farta z planszą, mi zostalo znów na fryzurce 5 klockow i czekam, moze uda mi sie zdobyc jakies di skads to zdobede to dokoncze bo mi szkoda tego poprostu :(
Event niezbyt mi do gustu przypadł i nie ma co tu mowic duzo o "umiejetym rozwiazaniu" jak nawrzuca klockow roznego koloru w kat i mozna sobie tylko marzyc o fryzurce ;(

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 7 lip 2015, o 19:59

ja to jak tylko widze ze plansze z meblami mi wylosowalo, to od razu ją opuszczam.

Awatar użytkownika
Xin xou
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Xin xou » 7 lip 2015, o 20:21

Event zdecydowanie na nie, jeden z gorszych. Od początku eventu wylosowałam RAZ planszę z ciuchami, a tak to cały czas te same meble (które mnie nie interesują i których bez di się nie zdobędzie) i fryzurę, gdzie zawsze tak mi się układają klocki, że nie da się zbić. Event mógłby być fajny ale potrzeba mu wielu poprawek, choćby wybór planszy, bo to jest strasznie nie fair z takim losowaniem. Również przydałby się przycisk cofania ruchu, już nawet niech kosztuje te szmaragdy.
Naprawdę to będzie chyba pierwszy event odkąd tu gram, z którego nic nie będę mieć i widzę że nie tylko ja tak mam, a to znaczy, że coś jest jednak nie tak.

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 7 lip 2015, o 20:26

No to jest mój pierwszy event, z którego NIC a nic nie mam i to się rczej nie zmieni...dla mnie to najgorszy event zw wszystkich ...

Awatar użytkownika
Nicanora
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Nicanora » 7 lip 2015, o 20:54

Jestem na NIE.
Nie mialabym nic z tego eventu gdyby nie to ze wydalam 18 di na 3 mlotki. Wiec mam 2 zestawy ubran. Wkurza mnie jednak to ze ani razu nie wylosowalam fryzury a jestem gotowa zaplacic diamentami za fryzurke bo bardzo mi sie ona podoba. Nie bede kupowac dodatkowych losowan za 15 di bo to za drogo. Mam jeszcze 3 darmowe losowania, moze trafi sie fryzura a moze nie.
Oceniam mimo wszystko obiektywnie ten event i jestem na nie. Losowosc plansz jest tragiczna. Ulozenie blokow tez nie jest fair.
Slabo... :thumbdown:
AM - Nicanora

Awatar użytkownika
Gatta
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Gatta » 8 lip 2015, o 02:47

Aveline pisze:a ja nie mam nic i tak zostanie .
a tak wygląda u mnie NA LAPKU ta niezlewająca się plansza. Ja roznicy miedzy fiokletem a różem nie widze.
Obrazek
Jak zlewają Ci się kolory to pewnie jesteś daltonistką. Daltonistom właśnie niektóre kolory się ze sobą zlewają. Jest na necie sporo testów, zrób sobie i sprawdź ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 8 lip 2015, o 08:50

nie, niejestem. Na polskiej wersji rozowy i fiolet dla mnie to jeden kolor, na miedzynarodowej wersji tak nie mam, nie wiemczemu

Awatar użytkownika
Chintanika
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Chintanika » 8 lip 2015, o 14:37

Mnie się udało tylko fryzurke jak narazie zdobyć i to z pomocą di też jestem na nie beznadziejny event :/
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."

Awatar użytkownika
Haaania
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Haaania » 8 lip 2015, o 14:46

Na początku myslałam, że pasjans jest beznadziejny, ale gdy dali go po raz drugi przysiadłam i okazało się, że event jest prosty i da sie wygrać wiele bez używania diamentów. Osobiście uważam, że obecne wydarzenie nie należy do najgorszych ;) Da się wygrać poszczególne elementy bez wydawania diamentów, czego przykładem sa użytkowniczki chociażby z klubu, do którego należę. Kręcenie kołem właśnie na tym polega, bo inaczej każdy wszedłby w plansze, którą chce tak jak jest w maszynie, a tutaj kręcicie i jest niespodzianka (albo pozytywna, albo i nie). Event oczywiście mógłby być bardziej dopracowany, ale nie należy do najgorszych jak np. prezenty, gdzie w momencie jego trwania jest problem ze zrobieniem pojedynków i zdobyciem jakichkolwiek prezentów, a tam jest jeszcze większa losowość jeśli chodzi o nagrody. Tutaj chociaż wiemy o co gramy wchodząc w daną planszę.
Pozdrawiam ;)

Gwiazdeczka31
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Gwiazdeczka31 » 9 lip 2015, o 19:48

A mogłybyście dziewczyny napisać co poza ubraniami i fryzurą było do zdobycia ja mam kilka mebli i jedzenie ale jedna plansza w ogóle mi się nie otworzyła i nie wiem ;/

Awatar użytkownika
Haaania
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Haaania » 9 lip 2015, o 20:39

na plaszach sa meble, fryzurka i rózne zestawy ubran

Awatar użytkownika
Latika
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum
Kontakt:

Post autor: Latika » 9 lip 2015, o 20:49

W tym wątku dziewczyny pokazywały rzeczy z tego eventu: http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... start=1020 :)

Zablokowany