Wydarzenie "Przy ognisku" - do 25 maja - dyskusja!
Re: "Przy ognisku" - wydarzenie do 25 maja!
Ogółem ciuchy mi się nie podobają. Chociaż spódniczka z 1 planszy jest fajna i tylko na nią będę polować. Za to podoba mi się tło, mebelki i rower, ale nie ma co się wysilać bez diamentów 

Senira - kanał z różnymi grami :3
18 elementów do odkrycia w ostatniej planszy? nooo... bardzo im się kasy zachciało 

Ha, mówiłam, że ubrania za fajne żeby byly na kolekcje
Forma eventu badziewna, ale zawsze tak jest - po teleporcie muszą się zrehabilitować z przychodem xD

makeupp , przepraszam, ale tak nie jest. Raz na 3/4 miesiące machina czasu, potem same eventy dla diamenciar
+ dwa razy do roku prezenty 

Teraz akurat dość często jest teleport. 

Na teleporcie też dużo koszą tym bardziej, że często dają HappyHour z czego wiele dziewczyn korzysta. Z resztą jak looknie się po dziewczynach z wyższych poziomów to wiele z nich już w pierwszym/drugim dniu mają fryzurę (czy inną nagrodę za zebranie wszystkiego)
Z tego eventu jednak najbardziej podobają mi się meble.

...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"
"Funny Girl"
Nie no, są takie żeby nie ważne co dali a one w godzinę mają wszystkie. Chodzi o to, że tutaj ciężko ukończyć pierwszą planszę bez diamentów, a w teleporcie udało mi się bez diamentów 3 plansze wykosić. Więc tutaj większa motywacja do brania kasy bo wiadomo, że bez będzie mission impossible.

Macie jakąś metodę odkrywania tych "kart" ? Bo ja to zawsze nie mam szczęścia utrafie moze 2 te same a trzecia inna 

Wszystko zależy od szczęścia. Też jeszcze nic nie trafiłam 

Lyanna pisze:Śliczne mebelki![]()
Dziś:
Również udało mi się to dziś zdobyć za free

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Więc koszty przejścia eventu w całości wykorzystując wszystkie zresetowane plansze, czyli dwie rzeczy w ciągu doby, to w przybliżeniu 130 diaxów. Same dodatkowe wymagane przy tym odblokowania to 80 di. Czyli 16 dodatkowych odblokowań trzeba dokupić. Liczę, że 4 di na odkrycie rzeczy średnio wychodzi to daje 50di.
Podczas ostatniego eventu tego typu nie wygrałam kompletnie nic (nie zamierzałam ładować diamentów).
Teraz dopisało mi szczęście i wygrałam do tej pory trzy elementy, ale również korzystałam jedynie z szans darmowych lub za szmaragdy. Nie przewiduję nawet PRZEJRZENIA trzeciej planszy, a co dopiero wygrania czegokolwiek z planszy piątej.
Strasznie frustrujące wydarzenie, szczególnie, gdy widzi się niektóre Panie w pełnym stroju z pierwszej planszy już w pierwszym dniu eventu.
Teraz dopisało mi szczęście i wygrałam do tej pory trzy elementy, ale również korzystałam jedynie z szans darmowych lub za szmaragdy. Nie przewiduję nawet PRZEJRZENIA trzeciej planszy, a co dopiero wygrania czegokolwiek z planszy piątej.
Strasznie frustrujące wydarzenie, szczególnie, gdy widzi się niektóre Panie w pełnym stroju z pierwszej planszy już w pierwszym dniu eventu.

Niektóre Panie już godzinę po rozpoczęciu eventu mają wszystkie stroje i meble w mieszkaniu
np Voodia. Mnie to zadziwia ile realnej kasy musi wydać taka osoba skoro eventów w miesiącu jest ze dwa + jakaś kolekcja. Nie żeby zaraz ktoś pisał, że przemawia przeze mnie zazdrość ale kurcze tylko się zastanowić hehe poza tym co za frajda z eventu skoro kończy się go w godzinę a inne Panie cieszą się nim 2 tygodnie