Wydarzenie "Zimowe opowieści" - do 17 grudnia!
Re: "Zimowe opowieści" - do 17 grudnia - dyskusja
Ja kupiłam dodatkowe i nic nie miałam, bez nich zdobyłam już 3 rzeczy
Wystarczy mieć na jokera

- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
Nie lubię tego typu eventu, nigdy nie mam szczęścia 

„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
Skończyłam drugą planszę
Teraz czas na najciekawsze rzeczy 

-
- Miss Piaskownicy
straciłam już chyba ze 400szm...ale przynajmniej mam pierwszą plansze za sobą i 2 pieski z drugiej planszy. został jeszcze tydzien więc moze udami sie dotrwac do kolejnej ale musze postarac się o szmaragdy bo mi sie skonczyły, a miały byc na przyjęcie
Nie jest to najlepsza forma eventu jaka została wymyślona, ale zła też nie jest więc nie ma co narzekać. Tak po prawdzie to posiadając tylko szmaragdy byłabym w stanie wszytsko zdobyć gdyby tylko event przedłużono o tydzień. Dzisiaj mam zamiar skończyć 2 talię. Najbardziej zależy mi na 3 i ostatniej ale o warkoczu nawet nie marzę.
Ja stracilam chyba z 700szmaragdow, ale przeszlam 2 plansze i to jest moj rekord w eventach
niestety szmaragdow braklo, a 3 plansza czeka 

A mi szkoda szmaragdów na to. Na początku dokupiłam karty za 50 szmaragdów, a mimo to nie udało mi się wygrać nawet jednej rzeczy. Wolę wydać szmaragdy na kolekcję tę czy inną niż dalej tracić je na event. 

Ja mam dokładnie tak, jak daguś,wolę wydać szmaragdy na kolekcję, albo na organizację przyjęcia, które pożera masę zielonych. Event nie zachwyca mnie na tyle, by dla niego zbankrutować 

No właśnie, ja zbankrutowałam jeśli chodzi o szm, nie mam kompletnie nic ciekawego, siedzę na II planszy z pełną irytacją i z potem na czole zbieram zielone, żeby kupić chociaż kilka rzeczy które mi się podobają w kolekcji...
Taka sytuacja
.

Taka sytuacja

Niestety szmaragdów mi nie wystarczy na grę do końca eventu
Bardzo chciałam fryzurkę
Dokończę 3 planszę i spróbuję wygrać coś na 4, ale już tylko za free
Fajnie, że zmienili trochę tę formę eventu
Dzięki tej zmianie, ta forma jest jedną z lepszych, mimo że trzeba wydać trochę szmaragdów i jeśli ktoś chce wszystko trochę di 

Fajnie, że zmienili trochę tę formę eventu

a ja wciąż na pierwszej planszy 

Wow! Wygrałam pierwszą rzecz i to: te paskudne buty! 

Przeglądając na fcb rzeczy które są w każdej z talii do zdobycia, doszłam do wniosku że jedynie fryzurka i zwierzaki są warte uwagi. Niestety znając życie utknę na 2giej talii. A z innej beczki bardzo podoba mi się to, że nowe stroje to nie tylko ciuchy ale także nowe pozy dla naszych Pań. Liczę na to, że twórcy rozwiną jeszcze bardzie tę formę ubrań 

...And even if I'm all wrong for the guy, I'm good for a laugh...
"Funny Girl"
"Funny Girl"
Zmieniam zdanie co do eventu. Liczyłam na to, że do zakończenia uda mi się ukończyć 3 talię, ale nic z tego. Już 3 razy kupowałam dodatkowe karty za 50 szmaragdów i nie zdobyłam ani jednego prezentu. 16 kart z rzędu nie pasowało w ogóle do ustawienia.