"Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!
Re: "Transfer konta" z IS do AM - miejsce na pytania!
Po wielu problemach w końcu mój transfer się udał i nie jestem w żaden sposób związana z Imperium Stylu. Jupi! 

Arnica, to jest info z fb, ktore bylo zamieszczone jakis czas temu :
"- W przypadku, gdy firma XS Software oraz zespół gry zdecydują o zamknięciu Imperium Stylu, poinformujemy o tym z wyprzedzeniem i ponownie udostępnimy opcję transferu konta do Areny Mody."
"- W przypadku, gdy firma XS Software oraz zespół gry zdecydują o zamknięciu Imperium Stylu, poinformujemy o tym z wyprzedzeniem i ponownie udostępnimy opcję transferu konta do Areny Mody."

Czy jeśli już zakończy się termin transferu konta, to dalej będę mogła przechodzić do kolejnych poziomów na IS, przynajmniej do tego, który jest w tej chwili jako ostatni ( nie wiem ile ich jest obecnie)?
ile do was można pisać. Zrobisz transfer - to już na IS nie wejdziesz, nie zrobisz transferu - będziesz dalej mogła logować się na swoje konto IS
Tak. Jeśli nie przeniesiesz konta, to nadal możesz sobie grać na IS. Poziomów jest z tego co wiem 99 lub 100.Aniaa pisze:Czy jeśli już zakończy się termin transferu konta, to dalej będę mogła przechodzić do kolejnych poziomów na IS, przynajmniej do tego, który jest w tej chwili jako ostatni ( nie wiem ile ich jest obecnie)?
Właśnie chcę się dowiedzieć u źródła (Pawła) na ile to zamknięcie jest prawdopodobne, bo gra sobie może wisieć w nieskończoność... Może mi Paweł odpowie przed 4 grudnia... 

Nikt nigdzie nie pisał, że IS zostanie zamknięte
tylko, że nie będzie się rozwijało.

Info z FB
Dzień dobry,
W nowych konkursach (rozpoczętych po 27 listopada 2014) oraz kolejnych edycjach "dziesiątki" nie będzie już nagród dla użytkowniczek IS. Proszę o tym pamiętać przy zgłaszaniu się do nich.
Dzień dobry,
W nowych konkursach (rozpoczętych po 27 listopada 2014) oraz kolejnych edycjach "dziesiątki" nie będzie już nagród dla użytkowniczek IS. Proszę o tym pamiętać przy zgłaszaniu się do nich.
podpisuje się pod pytaniemArnica pisze:Właśnie chcę się dowiedzieć u źródła (Pawła) na ile to zamknięcie jest prawdopodobne, bo gra sobie może wisieć w nieskończoność... Może mi Paweł odpowie przed 4 grudnia...

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Mam pytanie: Do kogo można składać reklamacje odnośnie transferu konta z IS na AM? Chodzi mi o to, że nie przeszła mi jedna suknia z eventu, który miałam ukończony na IS, miałam tam nawet tło z tego eventu. Konkretnie chodzi mi o tą fioletową suknię i dodatki do niej (pierścionek, wachlarz z piór, torebka jajo, buty, bransoletka, toczek, kolczyki), innym dziewczynom na AM ta suknia i dodatki przeszły transferem a u mnie ich brak w garderobie. Daję zdjęcie z przyjęcia na AM, ta fioletowa/lila suknia z dodatkami z eventu wielkanocnego. Transfer mojego konta odbył się w sobotę tj 29 listopada ok godziny 18. Oto fotka z tą suknią. Pawełku proszę wyjaśnij tę sprawę, dlaczego to mi nie przeszło?

Ja nie widzę tej sukienki ani dodatków do niej na liście rzeczy do przeniesienia, więc nie powinny przejsc. Jesteś pewna, że innym dziewczynom te rzeczy się przeniosły, może zdobyły je w evencie na AM?
Ta sukienka jest do zdobycia za zebranie wszystkich rzeczy w 2 pakiecie kart