Maszyna czasu - nowe wydarzenie do 13 maja!
Re: Maszyna czasu - dyskusja
Mnie zastanawia taka rzecz: jednego dnia weszłam na Anglię, odkryłam trochę pól i następnego dnia też wybrałam Anglię. Czy rozmieszczenie ubrań na polach się zmienia? Jeśli nie, to drugiego dnia mam łatwiej, bo mniej, więcej pamiętam, co odkryłam poprzedniego dnia i drugi raz nie muszę tam klikać. Jest tak jak piszę, czy jednak rozmieszczenie ubrań zmienia się z dnia na dzień?
Świetny ten event, nie ma co narzekać, że się resetuje po 8 h. Też gra musi zarobić, ale przynajmnie są darmowe próby co 40 minut- najlepsza zaleta. Zobaczcie na ciuchy, fryzury. Mi się bardzo spodobał ten event, i prosiłabym o więcej eventów tego typu

Najlepszy event
Dziś na 6 ruchów w Grecji mam:
biała i malinowa
srebrna
niebieska
złota
Wczoraj z Wenecji mam tylko:
taki jak na obrazku
zółty 

Dziś na 6 ruchów w Grecji mam:

Wczoraj z Wenecji mam tylko:

- Fleurrealess
- Miss Piaskownicy
Event spoko, celuję tylko w Egipt na razie bo chcę fryzurę, a jak dojdę do wniosku, ze się nie uda to będę sobie randomowo podrózować do innych epok żeby jakieś inne rzeczy też zdobyć. Pokusiłabym się nawet o inwestowanie w ten event, ale za taką cenę powinny być przynajmniej 3 ruchy, a tak wolę poczekac 40 minut i 3 diamenty już w kieszeni. A to resetowanie po 8 godzinach mi jakoś specjalnie nie przeszkadza.
Ja celuję na razie po kolei, chcę mieć sporo dodatków bo ładne są. A skupię się na Grecji bo fryzura ładna.
A taki traf miałam właśnie w Wenecji bodajże.

A taki traf miałam właśnie w Wenecji bodajże.

-
- Miss Żłobka
Mam pytanko, ponieważ nie gram w AM (jak dla mnie trochę pokręcona i też nie fajnie z tymi diamentami 8 diamentów za ponad 4 zł. dla mnie trochę przesada), więc chciałam spytać kiedy będzie jakieś nowe wydarzenie w IS ? i dlaczego takiego samego nie będzie na IS tylko np. w lekko zmienionej formie ??MisAdmin pisze:Witam,
Nowy typ wydarzenia został dodany w Arenie Mody. Nie ma w planach dodania tego wydarzenia do Imperium Stylu.
Warto zapoznać się z tym, przed rozpoczęciem gry: http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 82&t=23957
Paczki na IS i AM są wyrównane - na AM 1 diament jest równy 5 na IS. 

-
- Miss Żłobka
ale w wydarzeniach na IS jeżeli było coś do odkrycia to najczęściej za 30 diamentów, gdzie 45 są za ponad 4 zł, a teraz na AM za 10 diamentów można przejść do kolejnej planszy czyli za ponad 11 zł można wykupić diamenty...Minniee123 pisze:Paczki na IS i AM są wyrównane - na AM 1 diament jest równy 5 na IS.
Dla mnie to jeden wielki nie wypał z AM... i jeszcze to, że potrzebne są jakieś punkty doświadczenia aby przejść do kolejnego poziomu, w IS tak nie ma. Mam nadzieje że IS nie pójdzie do odstrzału.
ZGADZAM SIĘ !!Aneczek84 pisze:Drogi Misiu Adminie prosimy zrób co w Twej mocy by elementy z nowego eventu znalazły sie na IS prosimy błagamy prosimy:)piszę w imieniu zawziecie grających na IS

Sklejono posty. Proszę nie pisać posta pod postem.//Cassidy007
Kasiula0701 pisze:
Dla mnie to jeden wielki nie wypał z AM... i jeszcze to, że potrzebne są jakieś punkty doświadczenia aby przejść do kolejnego poziomu, w IS tak nie ma. Mam nadzieje że IS nie pójdzie do odstrzału.
w AM potrzebne są punkty doświadczenia zbierane m.in. w pojedynkach, a w IS do przejścia są zadania, w których też często trzeba stoczyć xxx pojedynków

Wczoraj i przedwczoraj szło rewelacyjnie i nazdobywałam sporo fajowych dodatków, dzisiaj poszło.. dużo gorzej 

Ale mam nadzieje że to tylko jeden pechowy dzień. Event okazał się bardzo fajny bo codziennie chociaż jeden ciuszek się trafi

Ale mam nadzieje że to tylko jeden pechowy dzień. Event okazał się bardzo fajny bo codziennie chociaż jeden ciuszek się trafi

Ostatnio zmieniony 3 maja 2014, o 17:55 przez Vin, łącznie zmieniany 1 raz.
ja wczoraj z Egiptu zdobyłam 6 rzeczy, dzis 4 z Wenecji... razem mam już 13, (1 dnia 3 z Wenecji)... no cóż... event genialny 

...
Im dłużej jest ten event tym bardziej uważam, że twórcy gry strzelili sobie w stopę takimi kwotami diamentów za odkrywanie pól, bo patrząc na to jak dużo rzeczy dostaje się za darmo to aż korci żeby zainwestować, bo prawdopodobieństwo jest duże. Ale kratka za trzy diamenty to skuteczny odstraszacz...