Wydarzenie "Halloween"
Re: Wydarzenie "Halloween"
Szkoda, że wcześniej się nie dowiedziałam, że event będzie dłużej bo teraz mam tylko 14 dyń. Jak uzbieram do jutra do 9 , 45 dyń to dopłacę diamentami ...
tak. zapomnialam jeszcze dodac tego:Emilia. pisze:Dużo łupówMinniee123 pisze:podsumując
x2
jestem bardzo zadowolona![]()
na AM ma sie rozumiec.

I wczoraj otworzylam kolejny maly i dostalam:

na obrazku robi wieksze wrazenie.
dzisiaj w małym :

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Dwa małe pudła i nic nie wygrałam, jeszcze dozbieram na jedno i na tym kończę ten smutny event
przynajmniej tym razem bez stresu, bo diamentów nie wydałam, tylko trochę klikania poszło na marne...
Mogliby odpuścić sobie takie wydarzenia, bo są beznadziejne

Mogliby odpuścić sobie takie wydarzenia, bo są beznadziejne

.....
Ja też tam lubię take eventy 

Ja lubię eventy, ale akurat w tym ciuchy nie przypadły mi do gustu
tylko marynarka mi się podoba i karoca
obie rzeczy posiadam więc jestem zadowolona. Bardziej chyba ucieszyły mnie bonusy do popularności i na sesję zdjeciową 

Podpisuję się pod tym obiema rękamijamajka87 pisze:Mogliby odpuścić sobie takie wydarzenia, bo są beznadziejne

Otworzyłam dziś kolejne małe pudełko i znowu nie wylosowałam żadnego ciucha, makijażu, NIC interesującego. Wczoraj z kolei otworzyłam duży prezent i dostałam naszyjnik i kolejne naramienniki. Tak chciałam chociaż jeden cień do powiek lub tło, bo z karocą pożegnałam się już kilka dni temu.
Podsumowując cała tą zabawę najbardziej cieszę się z bonusów +50% i z energii

a ja wręcz przeciwnie sunny melody, jamajka87 - kocham ten typ eventów
zawsze coś w nim trafiam, łatwo się zbiera dynie, balony strzały czy coś tam. Zawsze byłam z nich zadowolona, bo wystarczyły mi małe prezenty do szczęścia

zawsze coś w nim trafiam, łatwo się zbiera dynie, balony strzały czy coś tam. Zawsze byłam z nich zadowolona, bo wystarczyły mi małe prezenty do szczęścia

Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz na co trafisz ~ Forrest Gump
Ja już chyba mówiłam, że nie lubię tego typu eventów. Wydawałam górę diamentów a nic z tego nie miałam. Od tego eventu nie wydaję diamentów na te pudła...
karima,ty to masz szczęsciekarima3 pisze:dzisiaj w małym :

ty to chyba zawsze masz pecha!!!Alice266 pisze:Ja już chyba mówiłam, że nie lubię tego typu eventów. Wydawałam górę diamentów a nic z tego nie miałam. Od tego eventu nie wydaję diamentów na te pudła...
Podsumowanie na AM:

Po lewej średnie pudło a po prawej duże.
Na IS nic ciekawego ale mnie to nie dziwi

Po lewej średnie pudło a po prawej duże.
Na IS nic ciekawego ale mnie to nie dziwi