"Maturalne prezenty" - nowe wydarzenie!

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Re: "Maturalne prezenty" - dyskusja

Post autor: Alice266 » 27 maja 2013, o 16:05

Emilia. pisze:Mam 20 di i 25 baloników :!:
kupic sobie 45 di przez SMS?

Teraz morzesz kupić jak jest promocja :D

Awatar użytkownika
Emilia.
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Emilia. » 27 maja 2013, o 16:28

specjalnie zrobili promocje,żeby dziewczyny skusiły sie na zakup ostatnich prezentów.

40% promocji i niewiem czy kupic :!:

Awatar użytkownika
Alice266
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Alice266 » 27 maja 2013, o 16:33

No kup sobie może trafisz fryzurkę :D

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 27 maja 2013, o 17:21

kup :P

Awatar użytkownika
Emilia.
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Emilia. » 27 maja 2013, o 17:35

a potem będę żałowac :!:

Awatar użytkownika
Shura
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Shura » 27 maja 2013, o 17:41

Jeju, po prostu rób jak chcesz :whistling:
Senira - kanał z różnymi grami :3

Awatar użytkownika
xxloseyourselfxx
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: xxloseyourselfxx » 27 maja 2013, o 17:42

ja juz chyba jednak tez stopuje! mam jeszcze 180 di. widze ze jest promocja ale szczyt ze juz nawet nir 50% tylko 40%! :/ nie dali komunikatu wiec nie wiem czy trwa ona do jutra..moze jakis pakiet kupie ale na pewno zostawie na inna okazje :)

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 27 maja 2013, o 18:00

Cały czas słyszę, że ktoś (kto loguje się na AM codziennie) dostał na maila informację o dużym prezencie za darmo...
A mnie oczywiście taka niespodzianka ominęła :thumbdown:

PS Mnie też kusi kupno kolejnego prezentu za diamenty, ale dość już wydałam i wylosowałam jakieś drobiazgi.
Czemu wcześniej nie było promocji +40%...

Awatar użytkownika
Allecto
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Allecto » 27 maja 2013, o 18:19

Dzisiaj otworzyłam ostatni prezent na IS i więcej nie mam zamiaru. To jest istne ździerstwo! :cursing:
Łącznie otworzyłam 12 prezentów (11 małych i jeden średni), z czego 6 było pustych (czyt. premium, punkty, IQ)
Na event wydałam 188 di. Powiem krótko i treściwie: NIGDY WIĘCEJ
Oto moje pseudo zdobycze:
Obrazek
Obrazek takie jak na zdjęciu
Obrazek fioletowy
Obrazek fioletowy, zielony
Obrazek fioletowy
Obrazek srebrna

Awatar użytkownika
Monikóka
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Monikóka » 27 maja 2013, o 18:53

Ja się pochwale, w tym evencie miałam nawet szczęście - miałam tylko 2 średnie pudełka i około 12 małych, z których zdobyłam:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
niestety ombre nie zdobyłam, ale i tak jestem zadowolona bo wszystkie te fryzurki były w małych pudłach!

Ubrania:
Obrazek w dwóch kolorach
Obrazek
Obrazek
Obrazek również w dwóch kolorach
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Teraz podsumuję:
Ogólnie jestem zadowolona, aczkolwiek ta długa suknia mnie nie przekonuje i troche się wkurzyłam, bo była w pudle za które trochę dopłaciłam diamentami i miałam nadzieję na inną (tą długą falbaniastą), reszta rzeczy które wylosowałam mi się podoba. Zadowolona jestem natomiast z fryzur choć miałam chrapkę jeszcze na ombre, ale nie było mi dane takie szczęście. Nie żałuję, żę nie wygrałam auta bo te "profity" które daje są śmiechu warte. Ostatnie pudło kupiłam w całości za diamenty (małe) i w nim nie miałam nic szczególnego. Wniosek na przyszłość inwestuję w małe pudełka. Koniec, kropka.
[glow=red]Żeby być kochanym trzeba najpierw pokochać siebie[/glow]

Moja lala
Stylizacje :)
coś o mnie

Awatar użytkownika
jamajka87
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: jamajka87 » 27 maja 2013, o 19:17

Zastanawiam się, czy otwierać jeszcze jakieś pudła... Boję się wydać kolejne diamenty w błoto :thumbdown:

Do której jutro można otwierać jeszcze? Do 13?
.....

Awatar użytkownika
theaneczka120
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: theaneczka120 » 27 maja 2013, o 19:17

Ja event uważam za potworny (gorszy nawet od tego poprzedniego, bo tam chociaz podnieśli szanse na fryzury i mi się jedna trafiła). Owszem nie wydałam ani jednego diamenta, ale liczyłam że po wielu godzinach siedzenia i klikania trafię coś więcej niż jedna marna sukienka i kolczyki, których nigdy pewnie nie użyje. Mogą sobie wsadzić w d*pe tą promocję na 40%, bo nie zamierzam kupować żadnych di. Brakuje mi jeszcze 50 balonów do małego pudła, ale wole nie wydawać na nie di, bo: po pierwsze mogę nic nie trafić, a po drugie wolę zatrzymac sobie je na coś pewniego i ładnego (np. kolekcję limitowaną). Mam nadzieję że nie będzie juz takiej formy eventów, bo to totalny niewypał. Twórcy gry mogą miec w głębokim poważaniu to co sądzimy o evencie, ale mam nadzieję ze w koncu do nich dotrze, że to od nas w dużej mierze zalezy czy gra będzie istnieć czy nie.
It's my life
It's now or never
I ain't gonna live forever
I just want to live while I'm alive

Awatar użytkownika
Ola
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka
Kontakt:

Post autor: Ola » 27 maja 2013, o 19:43

A mnie sie podoba forma z elementem zaskoczenia. Moze dlatego ze obłowiłam sie nieźle i choć dziś 3 małe pudła kupiłam za diamenty a w nich nic ciekawego to i tak jestem zadowolona. Szkoda tylko ze szanse na wygrane jakieś nierówne
"Czytelnik może żyć życiem tysiąca ludzi, zanim umrze. [...]Człowiek, który nie czyta, ma tylko jedno życie."
Mój profil IS (nieużywany)
Mój Profil AM

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 27 maja 2013, o 21:16

theaneczka120 pisze:Ja event uważam za potworny (gorszy nawet od tego poprzedniego, bo tam chociaz podnieśli szanse na fryzury i mi się jedna trafiła). Owszem nie wydałam ani jednego diamenta, ale liczyłam że po wielu godzinach siedzenia i klikania trafię coś więcej niż jedna marna sukienka i kolczyki, których nigdy pewnie nie użyje. Mogą sobie wsadzić w d*pe tą promocję na 40%, bo nie zamierzam kupować żadnych di. Brakuje mi jeszcze 50 balonów do małego pudła, ale wole nie wydawać na nie di, bo: po pierwsze mogę nic nie trafić, a po drugie wolę zatrzymac sobie je na coś pewniego i ładnego (np. kolekcję limitowaną). Mam nadzieję że nie będzie juz takiej formy eventów, bo to totalny niewypał. Twórcy gry mogą miec w głębokim poważaniu to co sądzimy o evencie, ale mam nadzieję ze w koncu do nich dotrze, że to od nas w dużej mierze zalezy czy gra będzie istnieć czy nie.
100% zgody...

----------------------------------------------------------------------------------------
Liczę teraz ja jakąś kolekcję. Dosyć mam eventów. Modlę się aby był event teraz labiryntowy bo mnie nie będzie :D

Awatar użytkownika
Sar.a
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Sar.a » 27 maja 2013, o 22:19

Wszyscy podsumowują, podsumuje i ja. Wydałam na cały event 80 diamentów.
Obrazek czerwone
Obrazek fiolet
Obrazek bordo
Obrazek czarna i niebieska
Obrazek
Obrazek
Jeżeli patrzeć na to z jednej strony to nie mogę narzekać, jakbym miała kupować to wszystko za di, to wyszłoby o wiele wiele więcej.. Jeżeli natomiast patrzeć na to jaka była możliwość, szansa trafienia czegoś ciekawego to jestem trochę zawiedziona, poprzedni event na tych samych zasadach był o wiele lepszy, na koniec chociaż zwiększyli możliwość szans na wygranie jakiejś unikatowej fryzurki. Tutaj zaś się nie postarali i co było śmieszne to zabójcza ilość $ oraz multum talentów które tak naprawdę nie są nikomu potrzebne kto się nie ubiega o żadne statuetki. Cieszę się, że nie wydałam ani diamenta więcej bo pewnie bym żałowała ogólnie zabawa średnio przypadła mi go gustu i szczerze wątpię, że zainwestuje w następną taką zabawę diamenty. Jeżeli spojrzeć na zabawę na Am to tak naprawdę kupiłam tylko 2 czy 3 pudełka i wpadła i torebka i naszyjnik, buty oraz fryzurka. Także wniosek się sam nasuwa.
Raz w życiu rzucić wszystko.
Chodźmy do światła, by wygrać lepszą przyszłość.

Zablokowany