Stylistka Tygodnia #110

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #110

Post autor: monix23 » 14 maja 2017, o 17:15

Stylistka Tygodnia #110

Motyw: Jazda figurowa

Inne informacje: Przygotuj swoją panią do brylowania na lodzie, zakładając jej piękną, krótką sukienkę (zestawienie ze sobą innych części garderoby jest dozwolone) oraz łyżwy (można jak najbardziej użyć sportowych butów sięgających za kostkę). Gotowiec nie jest mile widziany.

Głosowanie trwa do 26.05.2017 r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

:!:
Jeśli jesteś świadkiem lub adresatem jakiejkolwiek formy nakłaniania do głosowania, zgłoś to moderatorce konkursu. Należy dołączyć zrzut z ekranu, na którym widać taką wiadomość, gdyż tylko uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Nikt poza moderatorem nie pozna tożsamości osoby zgłaszającej, a sama osoba zgłaszająca nie ponosi oczywiście żadnych konsekwencji.

Zapraszam do głosowania!
Pani nr 1.
Obrazek

Pani nr 2.
Obrazek

Pani nr 3.
Obrazek

Pani nr 4.
Obrazek

Pani nr 5.
Obrazek

Pani nr 6.
Obrazek

Pani nr 7.
Obrazek

Pani nr 8.
Obrazek

Pani nr 9.
Obrazek

Pani nr 10.
Obrazek

Pani nr 11.
Obrazek

Pani nr 12.
Obrazek

Pani nr 13.
Obrazek

Pani nr 14.
Obrazek

Pani nr 15.
Obrazek

Pani nr 16.
Obrazek

Pani nr 17.
Obrazek

Pani nr 18.
Obrazek

Pani nr 19.
Obrazek

Pani nr 20.
Obrazek

Awatar użytkownika
Aysen
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Stylistka Tygodnia #110

Post autor: Aysen » 19 maja 2017, o 12:17

nr 10
praca najbardziej przypomina łyżwiarkę, strój nie jest przesadzony, krótka niezbyt szeroka spódnica, która się nie plącze między nogami, zakryte ręce ( zimno bije od lodu ;) ) spięte włosy które nie wchodzą w oczy i nie przeszkadzają :)

Awatar użytkownika
Nache
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Nache » 19 maja 2017, o 14:04

Mój głos chciałabym oddać na panią numer 08.

Myślę, że świecące i prześwitujące elementy garderoby są częstym motywem w strojach łyżwiarek. Dodatkowo mieniące się diamenciki najlepiej prezentują się na czerni i granacie, których nie brakuje w tym stroju. Podobnie czarne włosy są stylistycznie trudnym tematem, jednak w tym zestawieniu doskonale się sprawdzają. Dodatkowo łącząc wszystkie elementy ze sobą tworzy to ładną kompozycję.
Nache
[CENZURA]

AaNaA
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola
Kontakt:

Post autor: AaNaA » 19 maja 2017, o 22:43

Spory wybor
Mojej 8-letniej Amelce podobaja sie nr:4,9 :love: ,14,16,17,19.
Ale to ja moge zaglosowac i mnie osobiscie podobaja sie :8,10,12,14,15 oraz 17 na ktora oddaje swoj glos.Praca nr 17 kojazy mi sie z czarnym łabędziem z baletu w wersji na lodowisko .
Zwiewna a zarazem charakterna.
Wlosy-cudne ,juz prawie byly moje-o włos ;-)

Awatar użytkownika
karismaK1982
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: karismaK1982 » 20 maja 2017, o 11:14

Mam dylemat ogromny ,podobają mi się bardzo prace 10 i 17 z tym ,ze pierwsza stara się o medal a druga już go zdobyla i ma występ mistrzowski i na kogo tu zagłosowac? Może jednak na 17. Praca genialna,te pióra i wszystko tak idealnie dobrane. To co sie dzieje na głowie już na medal zasługuje i jeszcze ta radosna twarz-cudo.

Wixx
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Wixx » 24 maja 2017, o 19:41

Mój głos oddaję na panią nr.17 :)
Nie mogę policzyć tego głosu. Po zapoznaniu się z regulaminem można zagłosować ponownie. /monix23

Awatar użytkownika
Akuma Taeś
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Akuma Taeś » 24 maja 2017, o 21:49

Od jakiegoś czasu mam małą manię na anime o tematyce łyżwiarskiej, więc myślę że mniej więcej wiem jak łyżwiarka powinna wyglądać i na pewno żadna nie miała piór czy nawet biżuterii ponieważ to przeszkadza w jeździe, ze dwa razy może dwóch łyżwiarzy miało wianek z kwiatów od fanów. Jako że nie wypada mi głosować na własną pracę głosuję na panią nr. 8, stylizacja jest odpowiednia, nic nie przeszkadza w jeździe wykonywaniu skoków czy figur a do tego pani przypomina mi damską wersję mojego Yuuriego podczas jazdy do Erosa. Tak więc głosuję na panią nr. 8.
- Żaden sąd by nas za to nie skazał – argumentował. – Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek.

Mortysja
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Mortysja » 25 maja 2017, o 20:22

Głosuję na Panią nr.10,gdyż przedstawiona praca jest najlepiej pokazaną stylizacją łyżwiarki,która ma delikatny strój,krótką spódniczkę lekko pofałdowaną a zarazem nie przeszkadzająca w wykonywaniu skoków piruetów,i bez przesady błyszczacych dodatków,biżuterii.ponieważ nic nie może chaczyć stroju łyzwiarki,co może prowadzić do upadku

Głos nie będzie liczony z powodu niezgodności z regulaminem. /monix23

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 26 maja 2017, o 22:25

Nr 8. Kolorystycznie wszystko ma dopasowane <3 Nie ma dużo przeszkadzających dodatków, wygląda ładnie i profesjonalnie. Błyszczący pyłek fajnie imituje błyszczący lód :) Podoba mi się też, że włosy są związane, ale nadal je dobrze widać. Taka spokojna, nieprzesadzona stylizacja.
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: monix23 » 28 maja 2017, o 01:11

110. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
wezsie
praca nr 8

Obrazek
GRATULACJE!!!