Stylistka Tygodnia #84

Awatar użytkownika
Daga
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Stylistka Tygodnia #84

Post autor: Daga » 18 gru 2015, o 01:59

Stylistka Tygodnia #84

Motyw: Barbie
Inne informacje: Wystylizuj panią na słynną lalkę Barbie. Pamiętaj, że róż to jej ulubiony kolor nawet użyty od stóp do głów. Blond włosy są oczywiście obowiązkowe.
Głosowanie trwa do 25.12.2015r.
Głosując podaj numer pracy, która Ci się podoba i uzasadnij swój wybór.
*Zgodnie z Regulaminem Stylistki Tygodnia ważne są tylko uzasadnione głosy. Jako uzasadnienie rozumiemy wypowiedź złożoną z dwóch zdań, wskazującą minimum jedną cechę stylizacji, która przypadła do gustu głosującemu. Przy czym cecha to nie ubranie ani epitet (np. śliczna bluzeczka, świetne spodnie, wspaniały smok, piękna pani).

Pani nr 1.
Obrazek
Pani nr 2.
Obrazek
Pani nr 3.
Obrazek
Pani nr 4.
Obrazek
Pani nr 5.
Obrazek
Pani nr 6.
Obrazek
Pani nr 7.
Obrazek
Pani nr 8.
Obrazek
Pani nr 9.
Obrazek
Pani nr 10.
Obrazek
Pani nr 11.
Obrazek
Pani nr 12.
Obrazek
Pani nr 13.
Obrazek
Pani nr 14.
Obrazek
Pani nr 15.
Obrazek
Pani nr 16.
Obrazek
Pani nr 17.
Obrazek
Pani nr 18.
Obrazek
Pani nr 19.
Obrazek
Pani nr 20.
Obrazek
Pani nr 21.
Obrazek
Pani nr 22.
Obrazek
Pani nr 23.
Obrazek
Pani nr 24.
Obrazek
Zapraszam do głosowania!

A jednocześnie przypominam, że każda forma spamu, proszenie lub nakłanianie do głosowania jest zabronione! Chodzi zarówno o wiadomości prywatne w grze i na forum, komentarze w profilach, jak również wiadomości na innych stronach www (np. facebook).
Każda Pani rozsyłająca tego typu wiadomości zostanie zdyskwalifikowana.
Proszę zgłaszać takie przypadki do moderatora prowadzącego konkurs zawsze dołączając screen PW/komentarza. Wyłącznie uzasadnione przypadki będą usuwane z konkursu. Tylko moderator wie, kto zgłasza takie sytuacje. Uczestniczki konkursu nie otrzymują informacji na temat osoby zgłaszającej.

Awatar użytkownika
sawanna
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Stylistka Tygodnia #84

Post autor: sawanna » 18 gru 2015, o 16:55

najbardziej mi sie podoba praca nr 15 :P

Awatar użytkownika
Melbourne
Miss Żłobka
Miss Żłobka
Kontakt:

Post autor: Melbourne » 19 gru 2015, o 16:05

Idealną Barbie przedstawia praca numer 23. Róż świetnie przeplata się z bielą i miętą. Nie zabrakło biżuterii i różowych szpilek. Fryzurka robi furorę :)

Awatar użytkownika
Akuma Taeś
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Akuma Taeś » 19 gru 2015, o 16:27

Głosuję na panią nr. 7 ponieważ jako jena z niewielu ma brwi pod kolor włosów
- Żaden sąd by nas za to nie skazał – argumentował. – Ty jesteś sławny, a ja bogaty. Jesteśmy młodzi i lekkomyślni. Musimy popełniać zbrodnie i umykać przed konsekwencjami. To nasz społeczny obowiązek.

Makoto
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Makoto » 19 gru 2015, o 19:20

Pani nr 6. Przeglądając wszystkie stylizacje, ta mi najbardziej wpadła w oko. Moim zdaniem najbardziej przypomina Barbie.

Awatar użytkownika
Haaania
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Haaania » 19 gru 2015, o 23:18

Praca nr 11 wśród przedstawionych wyróżniła się najbardziej ;) Są długie blond włosy, jak na Barbie przystało- bardzo zadbane ;) Różowe ciuszki wykorzystane w stylizacji nie odrzucają przepychem i „słodyczą”. Dodatki skromne i trafnie dobrane ;) Sukienka sama w sobie ładna i bardzo elegancka, a jak wiemy Barbie lubiła być zawsze ładnie ubrana ;) Urzekł mnie zapewne dodatek różowej torebki (która pasuje idealnie) z pieskiem w dłoni… Buzia Barbie perfekcyjnie zrobiona i DUŻY PLUS za NIEBIESKIE oczy ;)

Awatar użytkownika
Flavia
Miss Podstawówki
Miss Podstawówki

Post autor: Flavia » 22 gru 2015, o 15:53

Mi najbardziej podoba się pani z numerem 11, piesek jest super uzupełnieniem, pani na pierwszy rzut oka wygląda jak 'barbie', prześliczny makijaż, długie blond włosy oraz strój strzał w 10 :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
monix23
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: monix23 » 22 gru 2015, o 18:12

Swój głos oddaję na panią nr 5. Swoim słodkim strojem i niebagatelnym makijażem przypomina mi Wioletkę z "Rancza", która na czele reprezentuję niewielką część bohaterek, mających więcej urody niż rozumu.

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 22 gru 2015, o 18:50

Wybieram pracę nr 15. Podoba mi się intensywny róż, który został tutaj użyty. Włosy wyglądają tak idealnie, że może je mieć tylko Barbie. :P Rumieńce na policzkach przypominają, że jest to plastikowa lalka, która wszystkie cechy wyglądu ma wyidealizowane.
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

iwi109
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: iwi109 » 25 gru 2015, o 23:06

Barbie nr 15 jest jak dla mnie najfajniejsza. Bardzo ciekawie zrobiona głowa, zwłaszcza fryzura która pośród wszystkich zgłoszonych prac jest najbliższa oryginałowi. Troszkę brakuje mi niebieskich oczu, jednak wybrane włosy to najlepszy wybór i dlatego ta lala wygrywa z inną pracą,która też mnie urzekła :D

Awatar użytkownika
Daga
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Daga » 26 gru 2015, o 13:00

84. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
wezsie
praca nr 15

Obrazek
GRATULACJE!!!

Zablokowany