Stylistka Tygodnia #91
Re: Stylistka Tygodnia #91
Wybieram pracę nr 11. Najbardziej dziewczęca buzia, przymykam oko na dość spory obcas, bo całość jest bardzo fajnie dopasowana.
Praca nr 4.
Za bajkową kreację w której wygląda bardzo dziewczęco. A dodatkowe plusiki za niepewność wymalowaną na twarzy - tak musiała wyglądać Alicja po drugiej stronie lustra.
Za bajkową kreację w której wygląda bardzo dziewczęco. A dodatkowe plusiki za niepewność wymalowaną na twarzy - tak musiała wyglądać Alicja po drugiej stronie lustra.
Wybieram pracę nr 23. Strój jest dopracowany i bardzo dobrze skombinowany. Nawet królik posiada charakterystyczny cylinder
. Buźka lali nie jest przerysowana, makijaż nie jest mocny, za to delikatny i dziewczęcy. Mimo braku piegów, których mi tu brakuje to uważam tę pracę za najlepszą 

,,Jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu, oznaką czego jest puste biurko?"~ Albert Einstein
Wzdychał ksiądz na parafii:
O, moja wiaro biedna!
Jeśli piorun nie trzaśnie,
Nikt się nie przeżegna
~ks.Jan Twardowski
O, moja wiaro biedna!
Jeśli piorun nie trzaśnie,
Nikt się nie przeżegna
~ks.Jan Twardowski
Dla mnie cały urok Alicji odzwierciedliła praca Pani nr 23. Bardzo dobrze dobrane dodatki w niczym nie przesadzone, do tego świetna fryzura i urocza buzia 

91. edycję Stylistki Tygodnia wygrywa
Regelinda
praca nr 23

GRATULACJE!!!
Regelinda
praca nr 23

GRATULACJE!!!