Konkurs - Tam byłam! - Prezentacja prac

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Re: Konkurs - Tam byłam! - Prezentacja prac

Post autor: Casandra » 30 sie 2018, o 19:49

1.
Wakacje lubimy spędzać aktywnie, na obozie, ale nigdy nie sądziłam, że coś takiego mi się przytrafi.
Ja i moja koleżanka Kasia wybrałyśmy się na wycieczkę do lasu. Za jej namową zeszłyśmy z wyznaczonej trasy i trafiłyśmy na bagno! Na moje nieszczęście potknęłam się i prawie wpadłam do niego. Gdy już udało mi się pozbierać, usłyszałam dźwięk flesza. Tak, to Kasia cyknęła mi zdjęcie, w najbardziej kompromitującym momencie. Pomimo tego, że podziurawiłam swoje ulubione spodnie, to wyjazd wspominam bardzo dobrze.
Obrazek
Poznaj świat Mystificity - rekrutacja trwa
Obrazek
"Życie bez czekolady jest jak plaża bez morza"

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 30 sie 2018, o 19:50

2.
Zdjęcie pochodzi z najpiękniejszego miejsca na ziemi jakim jet Wenecja, która zachwyca uroczymi wąskimi uliczkami.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 1 wrz 2018, o 16:42

3.
Zdjęcie, które właśnie widzicie pochodzi z mojej małej wycieczki do pięknego ogrodu. Postanowiłam uciec razem z moim wiernym pupilem od zgiełku miasta i spędzić urlop miło pośród zielonych krzewów.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 2 wrz 2018, o 15:50

4.
Hej ja właśnie wróciłam z cudownego wakacyjnego wypadu. Jestem wielką fanką rocka, wybrałam się więc na Pol'and'rock festiwal. Było energetycznie, cudownie, poznałam wspaniałych ludzi. A tu fotka z mojego wyjazdu. :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

5.
Zdjęcie pochodzi z wakacji do włoskiej Sienny, jednego z miast w Toskanii !! W jego średniowiecznych kamienicach mogłam schować się przed sennymi pejzażami, winnicami i rozleniwiającym, parzącym słońcem, podczas zachwycania się pięknym krajobrazem. Wieczorem, w oświetlonej nastrojowymi latarniami Piazza del Campo, przesiadywałam w lokalnych barkach biesiadując przy butelce Chianti i cieszyłam się wakacyjnym luzem. Tu spotkałam ludzi z całego świata, których z ciekawością obserwowałam, jaki i mieszkańców przybywających z rodzinami się bawić, nie mogłam się nudzić. Jako jedna z turystek z całego świata, robiłam sobie pamiątkowe zdjęcia. Do domu wróciłam zadowolona z wyjazdu.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

6.
W tym roku wybrałam się w podróż do Paryża - miasta miłości, mekki zakochanych, gdzie każda para może poczuć specyficzną atmosferę sprzyjającą romansom. Razem z moim chłopakiem spędziliśmy tam niezapomniane chwile.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 2 wrz 2018, o 15:51

7.
Zdjęcie pochodzi z wyjazdu w nasze piękne polskie Tatry. Tutaj pani podczas wyprawy do Doliny Pięciu Stawów. Po minięciu efektownych i wprawiających każdego turystę w zachwyt Wodogrzmotów Mickiewicza, przed dalszą kilkugodzinną wspinaczką nasza pani zrobiła odpoczynek na Polanie Nowa Roztoka. Miejsce to, gdzie unosi się szum potoku Roztoka i widok na szczyty grani Wołoszyna niezmiernie spodobało się naszej podróżniczce.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 9 wrz 2018, o 16:55

8.
Pojechałam na wakacje do Egiptu do koleżanki, którą poznałam przez Internet. Przed przyjazdem ostrzegała mnie, że w części kraju, gdzie mieszka, są ścisłe zasady ubioru. Ja, jako turystka, powinnam mieć przynajmniej zasłonięte włosy i część ciała. Na moje nieszczęście, zapomniałam zabrać ze sobą chustę na głowę! Jednak moja koleżanka uratowała mi tyłek i pożyczyła mi swój hidżab. Pewnego dnia postanowiłyśmy pozwiedzać piękną architekturę, tak więc oto mam zdjęcie ze zwiedzania na pamiątkę!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 9 wrz 2018, o 16:55

9.
Hej, moja Pani była na wakacjach "W Wielkim Mieście" :) Zachwycona ogromem wrażeń wszędzie robiła zdjęcia! Dla dziewczyny z prowincji była to niezapomniana przygoda :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 9 wrz 2018, o 16:56

10.
Na wakacyjny relaks moja lala wybrała słoneczną Brazylię. Pragnęła wypocząć nie tylko wśród palm i ciepłego piasku, ale także zobaczyć Modroarę Hiacyntową - największą z latających papug o niebieskim upierzeniu. Od dawna interesowała się życiem tych ptaków w naturalnym środowisku, a że lubią one palmy mogła połączyć przyjemne z pożytecznym ;) Spędzała długie godziny na plaży wypatrując niebieskiego ptaka i... w końcu się udało. Jaskrawy strój przyciągnął uwagę papugi i usiadła na dłoni mojej lali. Tak powstało powyższe zdjęcie.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

11.
Bahamy-tam byłam! Wybrałam wyspę Andros, gdzie świetnie się bawiłam.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

12.
Moje wakacje marzeń spędziłam u przyjaciółki w Toronto. To był najpiękniejszy czas w moim życiu.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: Casandra » 9 wrz 2018, o 16:57

13.
Moja Pani wraca z długiej 2 miesięcznej podróży. Przez całe wakacje podróżowała po różnych krajach świata, przez 3 tygodnie zwiedzała Amerykę Północną, zobaczyła Los Angeles, Kalifornię,Hollywood i Waszyngton. Później poleciała do Ameryki Południowej, tam zwiedzała Meksyk i jej wymarzone miasto Cancun, zatrzymała się tam dłużej niż chciała, po miesiącu poleciała na tydzień do Hiszpanii żeby odpocząć na plażach Wysp Kanaryjskich. Wypoczęta poleciała do Londynu, a swoją podróż zakończyła w Paryżu skąd wróciła do domu z duża walizką prezentów i jeszcze większą ilością doświadczeń i wspomnień, tą podróż zapamięta na zawsze :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

14.
Moja Pani pochodzi z Republiki Południowej Afryki i w te wakacje postanowiła na chwilę uwolnić się od upałów i po raz pierwszy w życiu zobaczyć śnieg. Myślicie, że musiała udać się w bardzo daleką podróż? Nieprawda, w RPA znajduje się Tiffindel, gdzie najlepszy czas na zjazdy na nartach przypada na czerwiec, lipiec i sierpień. Choć moja Pani jest początkującą w tej dziedzinie sportu, szło jej całkiem nieźle a widok iskrzących się górskich szczytów wzbudził jej szczery zachwyt. Tylko zimno trochę dokuczało ;).
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Casandra
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

15.
Lato,wakacje = góry lub morze. A może gdzieś dalej?Najdalej jak się da! To wylądowałam,aż w Indiach! Pierwszy lot samolotem i pierwszy tak daleki. Wycieczka zaplanowana z biurem podróży pozwoliła mi zwiedzić kilka przepięknych miasteczek.Zakochałam się w pięknych i kolorowych Indiach. Marzę o kolejnych wakacjach w tym miejscu!
Obrazek
Obrazek

Zablokowany