1.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki. Cofnęłam się w czasie do wiktorińskiej Anaglii. Tworzyszła mi mój york Abigail. Było cudownie, nie spodziewłam się, że odbędę spcerem z Królową Wikorią.
2.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, wraz z moim pupilem udaję się na spacer, bo aż żal marnować czas siedząc w domu, gdy na dworze jest taka piękna pogoda.
3.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki wychodzę na spacer z moimi psiakami.Uwielbiamy taki relaks na świeżym powietrzu poza miastem.Tak spędzamy każde wolne popołudnie, bo taka zabawa z psami jest terapią dla duszy.[/size]
4.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki Karyna z Sebą wyszła na spacer, by sprawiać wrażenie groźnej pary na dzielni.
5.
W ten piękny słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki,
Hrabina Konstancja korzystając z uroków pogody, wybrała się na przechadzkę ogrodami swej ogromnej posiadłości z Teofilem, jej ukochanym psem.
6.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, ja i Ria poszłyśmy zaczerpnąć świeżego powietrza. Udałyśmy się do ulubionego parku dla kotów, a gdy już dotarłyśmy rozłożyłam koc i położyłam się, obserwując moją szczęśliwą Rie w otoczeniu innych kociaków.
7.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki uwielbiam spędzać aktywnie czas z moim pupilem. Jestem osobą aktywną, która lubi dbać o swoją kondycję, jak i również mojego pieska.
8.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki nie marnujemy dnia, a juz od samego rana spacerujemy delektujac sie wszechobecna wiosna
9.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, wybrałam się z psem na skatepark, aby nauczył się jeździć na desce. Widzę zapał w jego oczach! Oczywiście posiada odpowiedni strój, aby poczuł się profesjonalnie.
10.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, wybrałam się na spacer z lwem i małym tygryskiem, a przy okazji na coś zapolujemy, gdyż mieszkając w Afryce, można coś napotkać
11.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki wyszłam na spacer z moim pupilem. Poszliśmy do parku. Shinpachi jest mały ale rządzi wśród o wiele większych psów
12.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, wybieram się na spacer z moim kochanym króliczkiem Fibi. Biorę ze sobą okulary przeciwsłoneczne i torbę, w której zmieści się mój mały przyjaciel!
14.
W ten piękny i słoneczny dzień,kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki.. ja i moja najwierniejsza przyjaciółka Ninka,lubimy razem spędzać czas i świetnie się bawić.
15.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, każdy wampir, który musi wyprowadzić psiaka na spacer, musi się porządnie zabezpieczyć przed słońcem.
PS. Spokojnie – nie gustujemy w psiej krwi