16.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki ubrałam się w kolory tulipanów rozkwitających w moim ogródku i wyszłam na lody dla ochłody z moją śliczną Iskierką.
17.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki... Ja i mój wspaniały zwierzak wybieramy się na wspaniały spacer, aby skorzystać ze słońca i pooddychać świeżym powietrzem.
18.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki postanowiłam zrobić sobie przerwę od życia i udać się na spacer po parku, żeby dostrzec piękno otaczającego mnie świata.
19.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, Zuzanna spaceruje po różanym ogrodzie. Jak zwykle towarzyszy jej Roger - dalmatyńczyk księcia. Dziś jest wyjątkowy dzień - książę wydaję przyjęcie. Dlatego Zuzanna wystroiła się najlepiej jak umiała.
20.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, ja i moje psiaki nie potrafimy usiedzieć w czterech ścianach domu. Trudno powiedzieć, czy to one czy ja cieszymy się bardziej na perspektywę zabawy na powietrzu!
21.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki, nie liczy się nic tylko spacer z Rexem na górki na pazurki. Moda to podstawa, więc lala idealnie wystylizowana.
22.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki,
urocza pani wraz ze swym pupilem w pobliskim parku podziwia wiewiórki.
Całe szczęście, że na nosie ma okulary...
Gdyby nie to odganiać musiałaby adoratorów chmary!
23.
W ten piękny i słoneczny dzień, kiedy na niebie nie ma ani jednej chmurki idziemy z Muchą na piknik. Kiedy tylko pogoda dopisuje wyciągam wrotki i wyruszamy do parku. Po drodze nie może obyć się bez pysznych lodów