autor: Katriel Tremaine » 6 mar 2018, o 07:38
Pomysł z edytorem niezły, lecz raczej nierealny. Co do maskotek klubowych, to albo wszyscy, albo nikt, no bo dlaczego jeden klub miałby być lepszy niż inny? dlaczego pomysł jednego klubu miałby być wart realizacji, a innego nie? Nie mam nic przeciwko zielonym słoniom, ale dlaczego nie fioletowy hipopotam? Maskotki klubowe to fajny pomysł, tylko nie można siebie postrzegać jako kogoś, komu się należy bardziej. Gdyby to była polska gra, to łatwiej by się było przebić z inicjatywami, ale nie jest. Bo na ten przykład na forum jest robiony ranking najaktywniejszych klubów (tylko nie krzyczcie, że to daje fory mojemu klubowi, bo każdy ma szanse być no uno), który powstaje już ponad rok. Myślę, że sporą motywacją do zaktywizowania graczy byłaby opcja, że ten klub, który wygra ranking, wybiera jakiś gadżet raz w miesiącu i on jest dodawany do gry. Taka nagroda za tą aktywność. Nie sadzicie, że to by było bardziej fair niż dziecinne "bo ja chcę"? Tak sobie pomyślałam, ale oczywiście nikt nie musi się ze mną zgadzać.
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...