Ze tak naprawdę nie ma co lecieć z poziomami, po 50 nie ma już tak naprawde po co grać.
Tak wiem, był już taki temat gdzieś...
Dlatego piszę, bo po 50 lvl graczy trzymają już tylko eventy i kolekcje, no i jesli jeszcze ktoś nie zrobił - Przyjęcie Zaręczynowe.
Ktoś mądry napisze - nie podoba się , to nie graj. BĘDĘ GRAĆ, bo lubię tę grę.
ALE
Ale, zaczyna mnie powoli nudzić. Ile było już razy mówione i obiecywane, że będą wesela, przyjęcia urodzinowe, MOBILNA WERSJA? Jest coś w ogóle robione w tych tematach ? Jest coś wiadome? Czy wesela w ogóle się pojawią? Jestem Prawie 2 lata po przyjęciu urodzinowym, mam ponad 50 lvl, a klubie wszystko na Maksa, statuetki PP oraz KM zdobyte, narazie nie kupuję diamentów, także nie szaleję z eventami. Licze tylko czas między kolekcjami.
Co do eventów, mam wrażenie, że są ostatnio robione na "odwal się", byleby tylko coś było. Ubrania są coraz gorsze (oczywiście, nie wszystkie), fryzury projektowane na jedno kopyto, każda podobna do poprzedniej. Do tego te powtórki, których miało nigdy nie być, naprawdę mam wrażenie, że Grafikom brakuje już pomysłów na grę.
Co w sprawie poziomów 50 + ? Jakies pomysły? Cos wiadomo?
Co w sprawie narzeczonego? Na przyjęciu padł pomysł, żeby były konkursy PP i FTV dla nich - według mnie, nie głupi pomysł.
Tak samo można by zrobić ze zwierzakami, żeby był Konkurs PP dla nich, tak jak chyba było na Imperium Stylu.
Dodałabym także nowy Pakiet do szczęśliwych Kart i poprawiła szansę na zdobywanie ubrań w nich, tak samo, jak nagrody pienięzne, bo żeby wydać 1100 $ i dostać 34 $? Śmiech na sali.
Następna sprawa - Maszyna Mody. Tu się zaczyna dopiero zabawa. Mogliby pomyśleć nad dodaniem ubrań tam - dużo ładniejszych niż te, które obecnie są.
Przyjęcia Zaręczynowe - Tutaj także mogliby dodać coś nowego , chodzi głównie o prezenty, większość osób ma już wszystkie prezenty, które można wysłać Organizatorce. Np. ja mam już wszystkie za szmaragdy, za diamenty nie kupuję, bo mi ich szkoda.
Kluby - Mój klub, jak już pisałam wyżej, ma wszystkie statystyki na maksa. Co w takim przypadku? Pozostaje podnosić statystyki. Klubu nie zmienię, bo ten jest jak mój drugi dom

Gra zarabia NIEŹLE, powiedziałabym nawet, że SUPER czytając ile dana osoba na miesiąc kasy na nią wydaje, a co ma w zamian? Same eventy.
Skoro gra tyle zarabia niech się "Ci wyżej"sprężą i pomyślą o graczkach, które gre utrzymują.
Żeby dostać trzeba dać coś w zamian. I to nie same eventy.
Na razie tyle ode mnie