Po pierwsze GARDEROBA: Wydaje mi sie ze niedlugo bede przewijac kilometry paska z ubraniami w szafie, szukam czasem i szukam i znalezc nie moge i przewiajam tam i z powrotem, przebieranie lali zajmuje mi co raz wiecej czasu, ktorego w nadmiarze nie mam. Czy naprawde nie da sie z tym nic zrobic...? Do furii doprowadzaja mnie tez takie przypadki, ze np jedna torba z kwiatami i telefonem jest w "Torbach" a druga prawie taka sama tyle ze z aparatem jest gdzie? A no w "Dodatkach"

Po drugie: Karty - mam naprawde dosc wygrywania w kartach za 1100 kilku dolarow i 3 szmaragdow

Po trzecie: Tlo. Zawsze jestem szczesliwa, kiedy uda mi sie zdobyc dodatkowe tlo do profilu ale, ale...hellooooo! Co z tego, kiedy to piekne tlo jest zasloniete przez badziewia typu "Popularnosc" czy "Informacja", moglo by sie to jakos zwijac i rozwijac jak ktos chce zobaczyc.
Po czwarte: wiem, ze najmniej realne do zrealizowania, mozliwosc wyboru w niektorych eventach plansz. Teraz zeby cos zdobyc musze przejsc przez plansze, lub jak ostatnio w pasjansie stoly, ktore kompletnie mnie nie interesuja, no ale chcac miec cos z czwartego stolu musze przejsc przez trzy poprzednie, chcialabym, zeby byla mozliwosc zaczac w tym momencie ktory mi sie najbardziej podoba

To tyle ode mnie

acha i jeszcze jedno: Aukcje - litosci - bez komentarza...