Mam nadzieje ,ze trafilam do odpowidniego watku o grze ,gdzie moge podzielic sie swoimi uwagmi.
Tak jak w tytule watku chodzi tu przede wszystkim o kluby,spolecznosc Am ,ktora zostala w jakis sposob dla mnie podzielona,posegregowana i przydzielona do poszczegolnych klateczek ..tak klatek bo to tak tez po czasie odbieram i czuje ...a dlaczego ,dlatego ,ze gracz z w miare wysokimi statystykami wlasnymi nie jest w stanie utrzymac sie bez klubu ,wczesniej czy pozniej do jakiegos dolacza i na tym jego aktywnosc sie konczy..
W klubach nic sie juz specjalnego nie dzieje ..umieraja smiercia naturalna jak Dziubaski i i inne my Goold Stars..Gwiazdy czyste marionetki , az szkoda ..brak rywalizacji miedzyklubowej sprawia,ze gra czy bycie w klubie traci barwnosc i niejednokrotnie sens,co bylo do zdobycia zostalo juz zdobyte a na kontach miliony dolarow i setki szmaragdow...co z nimi zrobic?
U mnie wciaz obowiazuja skladki w zamian... organizuje konki i nagradzam zwolnieniem z oplat ale to juz nie dziala....
Kluby trzeba pobudzic do zycia ,do dzialania,rywalizacji ,bardzo potrzebny jest powrot do konkursow miedzyklubowych w tym czasie czat sie ozywia zaczyna cos sie dziac.
Pozdrawiam wszystkich