Garderoba narzeczonego

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Garderoba narzeczonego

Post autor: Tuśka » 2 lip 2015, o 09:52

Wiem, że jest darmozjadem, ale lubię go przebierać i mam kilka sugestii do jego garderoby.
1. Czemu on nie ma skarpet? Czasami bez tych skarpetek to elegancka stylizacja dla niego traci sens.
2. Przydałyby mu się czapki z daszkiem. Teraz lato, a ja mam dla niego tylko 2 eleganckie kapelusze i czapkę zimową. Fajnie by wyglądały na jego łepetynie te bejsbolówki, lepiej niż na głowie naszej pani.
3. Częściej widzę chłopaków z naszyjnikami niż z bransoletkami, więc sądzę, że dodanie jakiś łańcuchów, czy rzemyków na szyję to dobry pomysł.
4. Więcej dodatków. Mamy deskorolkę, psa, deskę surfingową i to tyle. A może by jakiś mikrofon, łuk, szalik z drużyną piłkarską?
Ktoś może ma jeszcze jakieś propozycje odnośnie garderoby narzeczonego? :D
Obrazek

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Re: Garderoba narzeczonego

Post autor: kruella » 3 lip 2015, o 14:10

zgadzam się z Twoimi propozycjami :)
Od siebie proponuję ponadto:
1. Bardziej męskie ubrania. Serio, spodenki i koszulki w kwiatki przypominają mi babciny obrus :D Już moja lalka ma bardziej męską garderobę od Pijawki 8o
2. Jakieś torby, plecaki - może w jesiennej kolekcji? :)
3. Zmniejszenie cen - nie dość, że nic nie zarabia, to coraz bardziej mnie okrada - bluzka za 12 tys to przesada :rolleyes:
...

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 3 lip 2015, o 16:28

Dokładnie- bluzki w kwiatki za 12 tysięcy to przesada. A poza tym, jest taki dział w garderobie bielizna...Czy ktoś tam cokolwiek posiada? :)
Obrazek

Awatar użytkownika
PrInCeSkA
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: PrInCeSkA » 4 lip 2015, o 15:44

Owszem ciuchy w kwiaty to przesada.Przydały by się jakieś klapki na plaże, kapelusze typu kaszkietów-ka,słuchawki na uszy laptopy do dodatków parasole to wszystko mają nasze Panie a samiec nic podobnego nie ma
Obrazek

Anasjenaa
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Anasjenaa » 4 lip 2015, o 17:59

spodenki w kwiatki wyglądają na moim ..chm żałośnie ^^

za to rozpinaną koszulę w kwiatki bardzo chętnie bym na darmozjadzie zobaczyła, wzorem z Miami, albo z programów Cejrowskiego :thumbup:

tego mi najbardziej brakuje w tej kolekcji :)

Awatar użytkownika
co.ma
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: co.ma » 5 lip 2015, o 18:11

Oj, garderoba faceta jest baaaardzo wybrakowana. Sytuację trochę ratują tymczasowe kolekcje, ale dwie ostatnie to pomyłka. Wiem, że jest szał na homoseksualizm, ale skoro nasz chłopak/narzeczony ma dziewczynę, to homo nie jest.

Popieram Twoje pomysły i także proszę o normalniejsze, męskie ciuchy.

Awatar użytkownika
sage
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka

Post autor: sage » 5 lip 2015, o 20:14

Również uważam, że ciuchy w kwiatki nie są dobrym pomysłem.
Chciałabym też powiedzieć, że styl ubierania nie definiuje orientacji seksualnej i założenie, że osoby homoseksualne, szczególnie mężczyźni, ubierają się na różowo i w kwiatuszki pokazuje tylko brak wiedzy i stereotypowe myślenie.
Obrazek“I shouldn’t have to change who I am to count as a human.”Obrazek

Awatar użytkownika
co.ma
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: co.ma » 12 lip 2015, o 21:29

Nie myślę stereotypowo, ale jeszcze nie widziałam heteroseksualnego mężczyzny w ciuchach w kwiatki. W ogóle nie widziałam mężczyzny ubranego w coś w kwiatki. To kto nosi kwiatki? Pewnie homo na paradach równości albo modele i skandaliści w mediach.

Zablokowany