Konkursy - propozycja zmian

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Anasjenaa
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Konkursy - propozycja zmian

Post autor: Anasjenaa » 4 cze 2015, o 07:34

Konkursy oficjalne budzą coraz więcej emocji. Myślę, że wprowadzenie jakichś zmian do konkursów bardzo by się przydało.
O ile na początku gry takie zasady były dobre, to teraz kiedy Panie zaczynają przekraczać 40 levele i zbliżać się do 50 może trzeba coś zmienić.

Ostatnio oglądałam program z konkursu piękności dla dziewcząt w USA. Konkursy te budzą niemałe kontrowersje ale chodzi mi o coś innego. Nagrody w tych konkursach są przyznawane wg kategorii wiekowych. Dziewczyny występują na wybiegu w swojej grupie wiekowej np dziewczynki do 6 lat. I w tej grupie do 6 lat przyznawane są nagrody.

Może na Arenie Mody można by zmienić podział nagród wg grupy leveli. Na przykład:
Panie do levela 20, Panie levele 20-35, Panie level 35 i w wzwyż.

Garderoba Pani z levelem 20 oraz garderoba Pani z levelem 40 nie jest nawet porównywalna. Powiedzmy sobie szczerze - dzieli je przepaść. A każda z Pań chce mieć szansę na nagrodę. Oczywiście tak jak do tej pory kto jest kto będzie znane tylko dla moderatorów.

Co myślicie o tej propozycji ?

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Re: Konkursy - propozycja zmian

Post autor: Execute » 4 cze 2015, o 11:38

he, a ja bym proponowała otworzyć całkiem nowy konkurs o tytule: NAŁÓŻ NA SIEBIE JAK NAJWIĘCEJ !!! Cóż, bo takie prace w większości przypadków wygrywają.
Ale pomysł Twój...nie wiem czy do końca zrozumiałam, nie jest taki głupi, ale nie wiem czy by to przeszło .

Awatar użytkownika
Lacosta
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Lacosta » 4 cze 2015, o 12:18

Wg mnie jest to swietny pomysł, każda z pań byłaby bardziej zmotywowana, wiedząc że ma wieksze szanse na wygraną :)
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.

Awatar użytkownika
truskawa20
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: truskawa20 » 10 cze 2015, o 17:49

ja również jestem ZA - hoho ile to razy zrezygnowałam z wzięcia udziału w konkursie na stylizacje, bo z góry wiedziałam, że jestem skazana na porażkę ;)
Obrazek

diablicaxino1
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: diablicaxino1 » 13 cze 2015, o 23:48

a teraz powiem coś za co napewno mi się oberwie ale co tam....
Chodzi o *szczęsliwą dziesiątke* na FB
Moim zdaniem powinni wprowadzić limity dla pan które wygrały np jesli wygra dana osoba to przez kolejne 2 losowania nie może brac udziału, jesli jednak ta osoba sie zgłosi i znów wygra to nie będzie brana pod uwage...To naprawde irytujące jak te "szczęsciary" zgarniają nagrody pod rząd a inne osoby choc grają co tydzien to nigdy nic nie wygrały

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 14 cze 2015, o 11:32

Diablica, chciałam napisać to już parę razy, ale się powstrzymywałam. Zaraz i tak polecą hasła, że zazdrościmy :pinch:
Ale racja, takie limity powinny być ponieważ np. jedna laska wygrywa 3 razy pod rząd (a owszem zdarza się tak), kiedy parę innych nie wygralo ani razu.

marcelamargarita
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: marcelamargarita » 16 cze 2015, o 19:33

zaciekawił mnie temat tej SZCZESLIWEJ 10 i postanowiłam się temu przyjrzeć.
Zrobiłam liste wygranych z kilku ostatnich konkursów z dni: 16 czerwca,8 czerwca,2 czerwca,27 maja 8kwietnia
i lista szczęsciar przedstawia sie następująco:
batkus- 3 wygrane z rzędu 2czerwca 8 czerwca 16 czerwca
mariola -16czerwca 27maja
chintanika- 8 czerwca 16czerwca
liquere -8 czerwca 8kwietnia
_Alicja-_ -8 czerwca 8kwietnia
Lustysia- 8 czerwca 8 kwietnia
Porsche -8 czerwca 27maja
Sydnej -8 czerwca 2 czerwca
Hugo -8 czerwca 2 czerwca
te panie miały po 2 wygrane w ostatnich konkursach i zdarzało się pod rząd, dla mnie takie szczęscie jest troszke podejrzene i również jestem za wprowadzeniem limitów,również w konkursach na forum ciągle wygrywają te same osoby, ale tam to po prostu trafiają w gusta oceniających

Awatar użytkownika
Shaza
Ex-Atomówka
Ex-Atomówka
Kontakt:

Post autor: Shaza » 16 cze 2015, o 20:06

Tak! Rozgryzłyście szczęśliwą dziesiątkę, te panie na pewno mają tajne układy z Adminem, co więcej, pewnie specjalnie podsyłają mu prywatne fotki, żeby zwiększyć ilość wygranych. O jak dobrze, że wreszcie ktoś to upublicznił!

A teraz poważnie, dziewczyny ogarnijcie się, Paweł nie raz tłumaczył w jaki sposób i za pośrednictwem jakiej strony są losowane osoby. To, że komuś wpadło to czysty przypadek, bo na tym polega LOSOWANIE. Po raz kolejny podnoszony jest temat (nazwijmy to po imieniu) oszustw dokonywanych przez Team, na czele z Adminem, któremu wiele radości sprawia na pewno ustawianie wyników w grze o lalach, której to administracja jest jego pracą, a nie zabawą. Więc trochę opamiętania i godności Drogie Panie. Zanim zaczniecie szukać sensacji i rzucać oszczerstwa, bo do tego dochodzi, radzę się zastanowić i nie sądzić innych własną miarą.
* Mystificity *
Nie ma ta­kich bred­ni, w które ludzie nie by­liby w sta­nie uwierzyć.

diablicaxino1
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: diablicaxino1 » 16 cze 2015, o 21:52

a ja tu nikogo nie oskarżam tylko zaproponowałam wprowadzenie limitów żeby inne panie które szczęscia nie mają miały szanse

Awatar użytkownika
Execute
Miss Dyskoteki
Miss Dyskoteki

Post autor: Execute » 17 cze 2015, o 09:13

Shaza, ale nikt tu nie rzuca na nikogo oszczerstw.
Marcela, że panna batkus wygrała 3 raz z rzędu, to zauważyłam i sama chciałam to napisać, ale się powstrzymałam, bo nie mam już siły czytać tych dennych haseł: ZAZDROSSCISZ!!
Ale ciekawe, że tyle osob bierze uział w Dziesiątce, a akurat na tą laske padło 3 raz z rzędu ...

marcelamargarita
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: marcelamargarita » 17 cze 2015, o 11:35

dlatego też przydały by się jakieś ograniczenia

Awatar użytkownika
Gatta
Miss Podwórka
Miss Podwórka

Post autor: Gatta » 10 wrz 2015, o 13:49

Wracając do głównego tematu - facebookowa dziesiątka od niego trochę odbiegła. Jestem za kategoriami levelowymi. Naprawdę ciężko porównywać garderoby Pań z różnicą 10-15 leveli więc te z niższymi poziomami automatycznie mają mniejsze szanse. Kategorie by je wyrównały moim zdaniem.
Obrazek

Zablokowany