Sugestie do Areny Mody

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Re: Sugestie do Areny Mody

Post autor: Enove » 29 sty 2013, o 12:48

Gdyby akceptowała to miałybyśmy jakiś 7 poziom wszystkie. Lepiej jest tak, że nie akceptuje, aczkolwiek jeżeli się kogoś wyzwie i się przegra, lepiej skrócić ilość przegranych dolarów. Ja dzisiaj przez jeden poj. straciłam aż 900 dolarów... No i oczywiście więcej ciuchów.

slonkopl
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: slonkopl » 31 sty 2013, o 17:40

Mam taka sugestie co do AM.Zeby w konkursie mieszkan wygrana i ocena zalezala od was a nie od uczestniczek.Mysle tak,bo sa osoby,ktore nic nie posiadaja w swoim mieszkaniu oprocz jakiejs podlogi i jednego krzesla i oni znajduja sie na pierwszych miejscach a duzo jest takich osob co naprawde maja super mieszkanka i zadnych szans na zdobycie nagrody.

Awatar użytkownika
Onaya
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy
Kontakt:

Post autor: Onaya » 9 lut 2013, o 00:02

Minniee123 pisze:Gdyby akceptowała to miałybyśmy jakiś 7 poziom wszystkie. Lepiej jest tak, że nie akceptuje, aczkolwiek jeżeli się kogoś wyzwie i się przegra, lepiej skrócić ilość przegranych dolarów. Ja dzisiaj przez jeden poj. straciłam aż 900 dolarów... No i oczywiście więcej ciuchów.
Za kazdym razem kiedy loguje sie do gry mam ponad 10 PP przegranych a sumujac przegrana kwote jest ona bardzo duza ale potem rozgrywajac PP odrabiam to podwojnie a nawet pieciokrotnie wiec nie ma sie czym martwic :)
Onaya

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 9 lut 2013, o 08:00

Dokładnie Onaya :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Malwina555
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Malwina555 » 12 lut 2013, o 16:07

W AM mogła by nastac zmiana co do pojedynków z supermodelkami,bo one mając poziom 0 wygrywają z poziomami np 16,14 i sporo kasy zabiera za przegrany pojedynek,ja ostatnio przegrałam z supermodelką z poziomem 5 prawie 3 tys a mam poziom 17 i miałam bonus do popularności,masakra:(

Awatar użytkownika
Sheridan
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Sheridan » 14 lut 2013, o 19:19

Mam pewną propozycje aczkolwiek nie wiem czy jest to możliwe czy też nie.
Już od dłuższego czasu bardzo modne jest ombre hair, moim zdaniem fajnie byłoby gdyby pojawił się taki kolor fryzur.

kitka404
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: kitka404 » 14 lut 2013, o 21:35

mnie strasznie irytuje poszukiwanie pan do pojedynkow a szczegolnie gdy wyskakuje brak przeciwniczki albo ta pani byla juz wyzwana... skoro byla wyzwana to po co sie ukazala w poszukiwaniach?czy system nie potrafi znalesc przeciwniczek mogacych rozegrac pp? znow brak przeciwniczki jak moze byc niemozliwy skoro min tys osob gra w te gre,to niedorzeczne... nie chce nikogo urazic ale chyba ktos malo inteligentny to wymyslil...

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 15 lut 2013, o 15:49

raczej nie... jakaś połowa to konta opuszczone, bądź stworzone aby nabić lvl i tyle. Wyobraź sobie też że nie możesz wyzywać użytkowniczki o 5 lub więcej poz. niższą. Zresztą całe AM gra w pojedynki, to nie dziw się ze pan do wyzwania jest malo...

kitka404
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: kitka404 » 15 lut 2013, o 21:27

wybacz kochana ale ilosc pojedynkow jest okreslona,rozumiem ze czasem moze braknac przeciwniczek ale nie non stop.

Awatar użytkownika
Emneilda
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Emneilda » 17 lut 2013, o 23:54

Malwina555 pisze:W AM mogła by nastac zmiana co do pojedynków z supermodelkami,bo one mając poziom 0 wygrywają z poziomami np 16,14 i sporo kasy zabiera za przegrany pojedynek,ja ostatnio przegrałam z supermodelką z poziomem 5 prawie 3 tys a mam poziom 17 i miałam bonus do popularności,masakra:(
Ja zawsze jak wyzywam supermodelkę to wydaje prawie całą kasę na ubrania, bo w tym pojedynku zależy od szczęscia, a nie od poziomu i wówczas nie martwię się, bo przegrywam maksymalnie 100$

Awatar użytkownika
Rozzika
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Rozzika » 18 lut 2013, o 13:51

Moim zdaniem nie trzeba nic zmieniać z pojedynkami, przecież każda z nas dziennie przegra parę pojedynków, ale także i wygra ich parę razy więcej...
Mam natomiast sugestię, która moim zdaniem bardzo przydałaby się AM... Chodzi o to, że według mnie jest za mało mebli i ubranek dla zwierzaków... Chcę wbić teraz kreatywność na poziom 64, ale brakuje mi 128 pkt... Ale problem jest taki, że prawie każdą rzecz mam już kupioną w przynajmniej 4 różnych kolorach co jest kompletnie bez sensu, bo co ja będę robić z czterema takimi samymi kanapami ?? Chodzi o to, aby co jakiś czas pojawiały się też kolekcje limitowane z akcesoriami do mieszkania, czy ubrankami dla zwierzaków... Co wy o tym myślicie ??
AM - Rozzi
Moje stylizacje

Awatar użytkownika
Emneilda
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Emneilda » 18 lut 2013, o 17:14

Faktycznie mogłoby być więcej przedmiotów, ja za niedługo wykupie wszystkie meble, we wszystkich możliwych kolorach i później czeka mnie tylko płacenia za ćwiczenia, a mam dopiero 62 poziom.

Ania
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka

Post autor: Ania » 18 lut 2013, o 17:48

Ja już od dłuższego czasu mam wykupione wszystkie meble za $, we wszystkich kolorach. To samo z ubraniami dla zwierzaków. Przydałoby się więcej rzeczy w tych kategoriach, bo lepiej powoli dokupywać ciuchy i meble, jak ma się fundusze, niż jednorazowo wydawać 8000$ na ćwiczenia. Także też jestem za.

Awatar użytkownika
lola12
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: lola12 » 21 lut 2013, o 15:43

myślę że powinna być opcja w ktorej można wymienić dolary na cszmaragdy
np. 20 dolarów-1szmaragd

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 22 lut 2013, o 15:13

myślę, że wymiana dolarów na szmaragdy to średni pomysł. z jednej strony ułatwiłaby nam zbieranie szmaragdow, a z drugiej strony wtedy zbieranie ich byloby za proste;)
...

Zablokowany