Sugestie do Areny Mody

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Awatar użytkownika
patitula
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Moja wypowiedź

Post autor: patitula » 29 sty 2014, o 20:30

Szybsza jakość ładowania energii,
- w sesjach zdobywanie większej ilości szmaragdów,
- większa szansa na wyzwanie super modelki,
- za granie przez np. 100 dni dostaje się 10 szmaragdów, 200 dni - 20 szm. itd.,
- prezenty dla chłopaka za $ a nie szmaragdy,
- dużo więcej wydarzeń,
- nowe ubrania co 1-2 tygodnie,
- powiększenie darmowej ilości zdjęć w galerii,
- za przejście na następny poziom dostanie szmaragdów o wartości poziomu (np. poziom 24 - 24 szmaragdy),
- brak wpłat do klubów,
- tańsze tła,
- tańsze włosy, oczy, usta, nosy itd. w salonie piękności,
- więcej zabaw w wesołym miasteczku z dużą szansą wygrania szmaragdów,
- w pojedynkach nie powinno się tracić pieniędzy ( przegrasz - wyzywana dostaje $ a ty nie tracisz, wygrywasz - dostajesz $ a wyzywana nie traci),
- sklep z autami.

Co wy o tym sądzicie?
cytujcie i oceniajcie moją wypowiedź na ten temat ^^ [CIACH] Proszę nie umieszczać w postach linków do swojej postaci w grze.

Proszę nie nadużywać funkcji formatujących tekst.//Cassidy007
Patgaa.

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Re: Sugestie do Areny Mody

Post autor: katia20ww » 30 sty 2014, o 01:39

nie no bez przesady jakbys wszystko miala podane na tacy to poziom trudnosci gry bylby zaden i byloby nudno a i programisci nie nadążyliby tego ogarnąc, jednak wszytko wymaga czasu eventy nie biorą sie z nieba ktos to musi przygotowac.... a jeszcze po co mieliby to wszystko robic skoro chcesz wszystko za darmo i gra by nic nie zarobila??
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Vin
Super Operatorka Gry
Super Operatorka Gry

Post autor: Vin » 5 lut 2014, o 15:32

Ostatnio na AM jest jakaś chora mania wstawiania obrazków na pół strony które tylko utrudniają przeglądanie komentarzy. I bez tego kogoś komentarz jest wystarczająco widoczny. Co najgorsze mam wrażenie że zaczynają się zawody - która wstawi najbardziej ogromny obrazek na kogoś profil żeby zasłonić inne.. (już nie wspomnę o liście nicków które trzeba odwiedzić która znajduje się zwykle pod obrazkiem). Moja sugestia - ograniczyć w jakiś sposób wielkość obrazków wstawianych w komentarzach ewentualnie ilość znaków. Bo to już przekracza pewne granice smaku -.-

przykład który dzisiaj mnie nakłonił do napisania tego.. (a przecież tego jest o wiele więcej!)

http://i.imgur.com/Y8mX2Ot.png [CIACH]
http://i.imgur.com/4U6sl5k.png [CIACH]

obrazek ten zajął mi cały ekran + musiałam jeszcze trochę przewinąć żeby dokopać się do innych komentarzy u tej pani -.-

Proszę nie umieszczać obrazków większych niż 500 pikseli szerokości, 500 pikseli wysokości.//Cassidy007

Awatar użytkownika
XxAgatuuusiAxX
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: XxAgatuuusiAxX » 20 lut 2014, o 20:11

Co do tych obrazków to jestem ZA ;)

Patitula, za dużo wymagasz :p A co do braku opłat w Klubach, to jak niby podnosiłoby się statystyki? Za darmo? I co, wszystkie kluby miałyby poziom 200? Bez sensu... Nie chcesz płacić, wypisz się z klubu i po problemie :p

Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Post autor: Alicee03 » 15 mar 2014, o 12:12

wg mnie to powinniśmy mieć na AM 15 energii, i mogą się ładować 15 min, i jak by minęło 15 min, to mogłoby przybyć 3 energie a nie 1. co wy na to?? :)
„Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.”

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 16 mar 2014, o 12:14

taka mała propozycja - na rocznicę gry panie dostwałyby np. 5 diamentów, za 1000 dzień gry 15 (chociaż to pewnie by nie wypaliło, bo nie ma licznika dni jak na IS:/) , ale myślę, że na rocznicę mogliby nam chociaż te 5 di dać;)
...

Awatar użytkownika
Burkhart
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy
Kontakt:

Post autor: Burkhart » 16 mar 2014, o 14:40

Jeśli gdzieś już takie propozycje/pomysły padły to od razu z góry przepraszam, ale nie przeszukiwałam całego forum, dlatego jeśli się okaże, że ktoś przede mną o czymś takim pisał to proszę się nie obrażać :)

A pomysły moje dotyczą klubu:
- KLUBOWY BUTIK - na takiej samej zasadzie jak sklepy w promenadzie, ale ubrania odblokowywałyby się ze względu na średni poziom pań w klubie
- KLUBOWA REZYDENCJA - chodzi po prostu o to, aby dom, który jest w tle klubu, nie zmieniał się w zależności od poziomu statystyk, ale trzeba by wykupywać poszczególne pokoje i elementy wystroju. Podobne do pokazu mody, czyli kolejno aktywujemy szare elementy, z tym, że wydawałoby się tutaj pieniądze klubowe - każda rzecz ma swoją wartość. W zależności od ilości odblokowanych przedmiotów na konto klubu co godzinę wpływałaby jakaś ilość dolarów - tak jak ma to miejsce w przypadku pani i jej mieszkania.
Dodatkową opcją mogłoby być budowanie sypialni - które słono by kosztowały - ale zwiększałyby na stałe maksymalną ilość energii wszystkich klubowiczek. Można przyjąć np. 5 takich sypialni - klub z 10 dziewczynami może wybudować jedną sypialnie, klub z 20 - dwie sypialnie itd.
- KLUBOWE WESOŁE MIASTECZKO
pomysł 1 - przeniesienie tam pokazu mody i pomysł na inne klubowe mini gry
pomysł 2 - Biuro Detektywistyczne - raz na miesiąc np. pojawiałaby się jakaś zagadka logiczna, którą należałoby wspólnie rozwiązać. Liderka i wiceliderki byłyby osobami upoważnionymi do podania odpowiedzi. Za prawidłową odpowiedź klub losowo otrzymywałby na konto klubu diamenty, szmaragdy bądź pieniądze. Myślę, że byłaby to fajna opcja dla klubów, gdzie pań nie stać na kupno diamentów, a otrzymać np. 2 symboliczne diamenty na konto klubu, żeby mieć szansę chociaż odrobinę powoooooli podnosić statystyki klubu, chyba nie zubożyłoby twórców gry ;)
pomysł 3 - specjalna klubo-arena, gdzie można by było znaleźć panie z klubu o renomie wyższej/niższej/podobnej (losowanie przez system, pojedynek obowiązkowy a nie tak jak w przypadku standardowych pojedynków że możemy szukać i szukać i szukać) i przeprowadzić z nimi pojedynek. Za wygranie takiego pojedynku dostawałoby się specjalną walutę, za którą (podobnie jak w maszynie mody) można by było kupować specjalne, limitowane ubrania. Maksymalna ilość takich pojedynków to 5/dzień, kolejne mogłyby być np. za diamenty.
- KLUBOKAWIARNIA - dodatkowa zakładka do czatu, gdzie nie tylko mogłybyśmy rozmawiać z współklubowiczkami, ale z wszystkimi dziewczynami, które należą do jakiegokolwiek klubu.

Awatar użytkownika
missdiana
Miss Trzepaka
Miss Trzepaka
Kontakt:

Post autor: missdiana » 25 mar 2014, o 11:08

Pewnie się powtarzam, ale bym bardzo chciała, żeby były kolekcje mebli co jakiś czas, może nie tak często jak kolekcje ubrań, ale przydałoby się zwłaszcza, że teraz opcja meblowania pokoju jest uaktualniona. :love:
np. meble do sypialni, bo ich bardzo mało jest, więcej zasłon, ozdób itp. please ^^

Awatar użytkownika
XxAgatuuusiAxX
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: XxAgatuuusiAxX » 25 mar 2014, o 17:48

O, co do mebli, to rzeczywiście fajnie by było ;) np nowe podłogi i ściany, bo te są średnie... :/ i więcej mebli łazienkowych :D

Awatar użytkownika
kruella
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: kruella » 27 mar 2014, o 18:21

ja bym chciała więcej kolorów ust. Wszystkie są w takich naturalnych odcieniach,a do fantastycznych stylizacji przydałyby się np. niebieskie czy zielone :D
...

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 28 mar 2014, o 13:51

Dokladnie jestem za i jeszcze opalenizna w takich kolorach jak niebieski zeby sie dalo smerfy robic :thumbsup: znalazłam inna gre bardzo podobna do IS i tam wlasnie niedawno wprowadzili takie dziwne kolory skory np węzową, lub szara jak trupy:P albo cala czerwona i niebieską... Bardzo bym chciala zeby u nas tez cos takiego bylo bo to by super urozmaicilo fantazyjne stylizacje :love:
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Post autor: Alicee03 » 28 mar 2014, o 15:42

katia, a podasz mi link do tej gry? ;) i jest też o modzie? :)
„Frien­ds are an­gels who lift us to our feet when our win­gs ha­ve troub­le re­mem­be­ring how to fly.”

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 28 mar 2014, o 15:52

alka nie bede tutaj reklamowac innych gier:P tez o modzie ale wedlug mnie forma i grafika gry jest duzo gorsza od AM tylko te opalenizny sa bardzo fajne
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Alicee03
Miss Podwórka
Miss Podwórka
Kontakt:

Post autor: Alicee03 » 28 mar 2014, o 15:55

to mi podasz na pw? :) zawsze coś nowego się przyda:P

Awatar użytkownika
Sheya
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Sheya » 6 maja 2014, o 17:28

Jak przeczytałam parę postów, to trochę mnie zasmuciło to, że niektóre osoby to by najbardziej chciały nieskończoność kasy, szmaragdów itp. Pomysły Bukhart są bardzo dobre, ale Administracji nie opłaca się, żeby diamenty były na porządku dziennym. Na Arenie Mody powinny być jakieś yy... jak to się nazywało... Wymagania? No żeby później była jakaś satysfakcja. Nie powinnyśmy ułatwiać całkowicie AM. Nie ma sensu dawać jakiś propozycji " więcej zdobywanej kasy w pojedynkach " i takie tam. Piszcie lepiej propozycje jak Bukhart, przeciętne, umilające (na prawdę umilające) grę, a nie takie, przez co gra będzie nudna i monotonna. Nie wiem jak wy ale jak ja za długo gram na kody w jakiś grach, to mi się nudzi, i nie ma żadnej satysfakcji... Mam wielką chęć na dyskusję :D Shaza, podyskutujemy sobie gdzieś? ^^
Moje stylizacje
Zadaj mi pytania
Moje bazgrołki :)

Amor omnia vincit - Miłość zawsze zwycięża

Zablokowany