Sugestie do Areny Mody

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
RudaWow
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: Sugestie do Areny Mody

Post autor: RudaWow » 28 cze 2013, o 15:26

Jest taka opcja ;) Sama korzystam często i dobieram do siebie ciuchy ;)

Awatar użytkownika
lola12
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: lola12 » 29 cze 2013, o 17:55

a jak się z niej korzysta?

RudaWow
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: RudaWow » 29 cze 2013, o 20:58

Tylko naciskam dany ciuch w koszyku ;)

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 30 cze 2013, o 10:54

To jest przebieralnia, a Minnie chodzi o to, aby móc dopasowywać ubrania, które chcemy kupić z ubraniami, które już mamy kupione :D
Obrazek

RudaWow
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: RudaWow » 30 cze 2013, o 11:11

ojej ;) wybaczcie :}

Awatar użytkownika
lola12
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: lola12 » 30 cze 2013, o 15:48

właśnie,o to mi chodziło

Awatar użytkownika
Agnea
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Agnea » 11 lip 2013, o 12:27

1. Większe szanse trafienia komponentów w maszynie mody bez jokerów albo 2-3 razy darmowe kręcenie, bądź kręcenie za szmaragdy. Nie każdemu się chce wydawać te szmaragdy na jokery.
2. Szczęśliwe karty też 6-9 razy darmowe odsłony, bądź za szmaragdy, a nie di. Ubrań jest naprawdę dużo, a szanse trafienia takie sobie.
3. Tak jak już ktoś wspomniał, prezenty dla chłopaka za kasę albo za mniejszą ilość szmaragdów. Komu się chce zbierać 11000szmaragdów żeby zaliczyć osiągnięcie.
4. Wkurza mnie też to, że jak są eventy czy coś to trzeba mieć diamenty. Nie każdy może je kupić. Zarobić też się nie da, przez trzy miesiące nie zarobiłam nic.

Awatar użytkownika
lola12
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: lola12 » 11 lip 2013, o 17:36

mogli by zrobić tak że wydać kto jest online

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 13 lip 2013, o 20:58

Agnea pisze:1. Większe szanse trafienia komponentów w maszynie mody bez jokerów albo 2-3 razy darmowe kręcenie, bądź kręcenie za szmaragdy. Nie każdemu się chce wydawać te szmaragdy na jokery.
2. Szczęśliwe karty też 6-9 razy darmowe odsłony, bądź za szmaragdy, a nie di. Ubrań jest naprawdę dużo, a szanse trafienia takie sobie.
3. Tak jak już ktoś wspomniał, prezenty dla chłopaka za kasę albo za mniejszą ilość szmaragdów. Komu się chce zbierać 11000szmaragdów żeby zaliczyć osiągnięcie.
1. Za szmaragdy byłoby za prosto, jeśli tak by było, miałabym już większość ciuszków z MM.
2. j.w, tyle że ja dałabym 3 szanse i dwie za szmaragdy, ale 6 do 9 i na dodatek darmowych? Przesada.
3. Kolejna rzecz bez sensu. Jak nie chcesz kupować prezentów to ich nie kupuj. Za dolary byłoby za prosto, bo te na AM najłatwiej jest zdobyć i w bardzo dużych ilościach.

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 20 lip 2013, o 09:59

Pomysł może trochę głupi, ale jak się nie spodoba no to trudno nie załamię się ;)
No bo skoro, np. Nie można wyzywać niektórych pań bo były niedawno wyzwane(mówię o pojedynkach) to moja sugestia jest taka, że jak się idzie do centrum handlowego i robi zakupy to np. włączyć taką opcję- robię zakupy i wtedy nie można byłoby wyzwać tej pani co robi zakupy. No bo czasami jest to strasznie wkurzające jak szukasz czegoś idziesz do koszyka i nie masz dolarów, bo jakaś pani się z tobą pojedynkowała :thumbdown: A no i trzeba by zrobić jakieś ograniczenie np. robić zakupy można tylko przez 1 godzinę w ciągu dnia, no bo wtedy niektóre panie włączałyby non stop te zakupy i nikt by ich nie wyzywał. A jeżeli limit godziny by się skończył no to nie masz już zabezpieczenia i może Cię jakaś pani wyzwać w ciągu zakupów. :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Enove
Miss Liceum
Miss Liceum

Post autor: Enove » 22 lip 2013, o 15:59

Mi odpowiada :p

Awatar użytkownika
Tuśka
Miss Wakacji
Miss Wakacji
Kontakt:

Post autor: Tuśka » 22 lip 2013, o 16:09

To fajnie :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Truemeraldi
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Truemeraldi » 30 lip 2013, o 22:13

Moja sugestia związana jest z klubami na AM. Chodzi o to, żeby w klubach oprócz czatu pojawiło się coś na kształt mini forum, które byłoby widoczne tylko dla członkiń. W czacie czasami pojawia się jednocześnie wiele wątków i tematów, i trudno się połapać w rozmowie. Poza tym wiadomości zbyt szybko znikają i nie można potem do nich wrócić. Także myślę, że opcja forum klubowego byłaby całkiem przydatna. :)
Arena mody: http://g.arenamody.pl/profile.php?id=1375
Zapraszam. ^-^
_______

5w4

Awatar użytkownika
katia20ww
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: katia20ww » 3 sie 2013, o 21:47

Tak mi przyszlo cos do glowy wlasnie... Fajnie by bylo gdyby te fryzury ktore sa dostepne na IS za diamenty byly tez na am za szmaragdy bo sa sliczne i nie rozumiem czemu niektore sa a inne nie, moglyby byc wszystkie:) A co do klubow to ciekawi mnie czy ta renoma sie pozniej jeszcze do czegos przyda czy tylko w rankingu jest bo jak tak to troche bez sensu:/ i fajnie by bylo gdyby w walkach lubowych zabierac przeciwniczkom tez jakies pieniadze albo szmaragdy a nie tylko sama renome
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Rozzika
Miss Przedszkola
Miss Przedszkola

Post autor: Rozzika » 7 sie 2013, o 21:39

Zauważyłam, że tylko na pierwsze posty jakie pojawiły się w tym wątku operatorzy gry odpowiedzieli... Przedstawiamy tu nasze pomysły, które mogłyby znacznie polepszyć grę i jesteśmy kompletnie ignorowane !! :thumbdown: W tym dziale już 2 miesiące temu napisałam wątek i do tej pory nie otrzymałam żadnej odpowiedzi :S Powiedzcie szczerze : Opisujecie swoje sugestie tylko po to , żeby inni użytkownicy je przeczytali i wyrazili swoją opinię , czy robicie to także z myślą o pozytywnym rozpatrzeniu przez moderatorów ? Ja jestem zawiedziona, że jesteśmy tak lekceważone X( :!: Skoro operatorzy nie mają chęci i czasu aby nam odpowiadać to po co założyli taki wątek :?: :?:
AM - Rozzi
Moje stylizacje

Zablokowany