historia dodanych gwiazdek do oceny

Masz propozycje zmian w grze? Możesz je przedstawić tutaj.
Asia_As
Miss Kołyski
Miss Kołyski

historia dodanych gwiazdek do oceny

Post autor: Asia_As » 25 lut 2025, o 13:54

Witam. Chciałabym zaproponować funkcję sprawdzania dodanej oceny przez gości odwiedzających profile. Miałoby to polegać np. jak wchodzimy w swoje komentarze to jest ikonka, która pozwala zobaczyć, kto ile dał gwiazdek czy 1, 2 ,3 , 5, często osoby piszące np. że dają max gwiazdek, jednak nie dają ich wcale albo dają mniej. wiadomo niektóre panie rywalizują bardziej inne mniej w rankingu i właśnie taka funkcja miała by ułatwić sprawdzenia prawdomówności odwiedzających nasze profile i oceniające stylizację. taka ikonka mogłaby np. znajdować się przy tej dodającej komentarza i przy zaznaczonych do usunięcia. Niektóre panie mają już wszystkie trofea i już nie można dodawać oceny, więc i taka ikonka u nich nie mogłaby funkcjonować. mam nadzieję, że pomysł jest ciekawy :)

Awatar użytkownika
Alice Morset
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Re: historia dodanych gwiazdek do oceny

Post autor: Alice Morset » 25 lut 2025, o 21:01

Hej.

Są też takie panie, które dają gwiazdki, ale nie zostawiają komentarzy, więc, jak w takim przypadku ta funkcja miałaby funkcjonować?
Obrazek
Kto posiadł umiejętność nieoceniania książki po okładce, a człowieka po wyglądzie - ten jest wielki

Bibil
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Bibil » 25 lut 2025, o 21:25

Asia_As pisze:
25 lut 2025, o 13:54
Witam. Chciałabym zaproponować funkcję sprawdzania dodanej oceny przez gości odwiedzających profile. Miałoby to polegać np. jak wchodzimy w swoje komentarze to jest ikonka, która pozwala zobaczyć, kto ile dał gwiazdek czy 1, 2 ,3 , 5, często osoby piszące np. że dają max gwiazdek, jednak nie dają ich wcale albo dają mniej. wiadomo niektóre panie rywalizują bardziej inne mniej w rankingu i właśnie taka funkcja miała by ułatwić sprawdzenia prawdomówności odwiedzających nasze profile i oceniające stylizację. taka ikonka mogłaby np. znajdować się przy tej dodającej komentarza i przy zaznaczonych do usunięcia. Niektóre panie mają już wszystkie trofea i już nie można dodawać oceny, więc i taka ikonka u nich nie mogłaby funkcjonować. mam nadzieję, że pomysł jest ciekawy :)
Takie sprawdzenie, kto i jak ocenia, mogłoby pomóc w większej przejrzystości.

Awatar użytkownika
Alice Morset
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Alice Morset » 25 lut 2025, o 22:11

Zgadza się mogłoby to pomóc szczególnie tym graczkom, które mają parcie, aby walczyć o podium. To pierwsza sprawa, a druga to taka, żeby ten pomysł rzeczowo, jasno i klarownie przedstawić twórcom gry. Żeby tak nie było, jak z aktualizacją garderoby i darmozjada, czyli bubel goni bubel.
Obrazek
Kto posiadł umiejętność nieoceniania książki po okładce, a człowieka po wyglądzie - ten jest wielki

Asia_As
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Asia_As » 26 lut 2025, o 10:44

Alice Morset pisze:
25 lut 2025, o 21:01
Hej.

Są też takie panie, które dają gwiazdki, ale nie zostawiają komentarzy, więc, jak w takim przypadku ta funkcja miałaby funkcjonować?
tak owszem są też takie panie, które nie zostawiają komentarzy, a zostawiają gwiazdki, dlatego taka funkcja jak ,,historia" mogłaby pozwolić właśnie na sprawdzenie, kto ile daje jak i potem odwdzięczyć się tym samym :) myślę, że fajnie mieć podgląd od kogo dostajemy tak naprawdę gwiazdki

Awatar użytkownika
Alice Morset
Miss Gimnazjum
Miss Gimnazjum

Post autor: Alice Morset » 26 lut 2025, o 13:40

Jeśli jesteś aktywną graczką, to czemu nie ślęcz z telefonem w ręku i kontroluj, kto ile gwiazdek ci dał 😂 Dla uzależnionych i aktywnych graczy ta funkcja może się spodobać. Dla mnie jest ona zbędna, nie zależy mi na tym, by kontrolować, kto ile gwiazdek zostawił na moim profilu. Arena Mody się zwija, a nie rozwija i cuda na kiju w tej kwestii nie poprawią jakości tej gry 🤷‍♀️

Także moje zdanie już znasz, a pomysł, jak najbardziej możesz również zostawić w dziele sugestię pisząc na kontakt. Miłego dnia :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Katriel Tremaine
Miss Wakacji
Miss Wakacji

Post autor: Katriel Tremaine » 28 lut 2025, o 19:38

Przerost formy nad treścią. Taka funkcja, jak dla mnie, jest kompletnie zbędna. No i o jakiej przejrzystości mowa? Każdy ma prawo dać tyle gwiazdek ile uważa. Nie ma i nigdy nie było przymusu żeby dawać maksymalną ilość. Zlikwidowano minusy żeby było "przyjaźniej", to po co mieliby teraz dodawać funkcję z gruntu konfliktogenną? Ile będzie takich co polecą z pretensjami do kogoś kto nie dał tego "MAKSA"? Należę do grupy osób, która nie zostawia komentarzy, a oceniam, czy się to komuś podoba czy nie, całą rozciągłością skali, bo mam do tego prawo. Ilość gwiazdek liczy się jedynie w przypadku tych co walczą o podia, reszta to tło i im ta wiedza nie jest potrzebna. Często się też zdarza, że nowe graczki przychodzą z gwiazdkami, bo im się wydaje, że to ma jakiekolwiek znaczenie, a prawda jest taka, że nie ma żadnego dla tych co poza stawką.
Obrazek
Jestem kotem, co oznacza, że jestem leniwa z natury...

Lidkka
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Lidkka » 16 mar 2025, o 20:37

Asia_As pisze:
25 lut 2025, o 13:54
jestem za

ODPOWIEDZ