Fryzury
Re: Fryzury
Jestem za tym by były powtórki fryzur z eventów do kupienia w jakiejś limitowanej kolekcji, nawet i za diaxy. Jest kilka takich, które chętnie bym kupiła, a nie miałam okazji ich wygrać.
Ostatnio zmieniony 17 lip 2015, o 01:58 przez Gatta, łącznie zmieniany 1 raz.

Ja też jestem za np.jedna fryzura 400 szmaragdów i tyle można by było wygrać
Los nas goni w różne strony,
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
a ty o mnie pamiętajmy stale
Data i czas poszły w las
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
a ty o mnie pamiętajmy stale
Data i czas poszły w las

-
- Miss Kołyski
Fryzury
Witam !
Proponuję, aby na koniec wakacji dodać do salonu piękności fryzury, które można było zdobyć w eventach z roku 2015. Ceny powinny być wysokie, w granicach 300-500 szmaragdów, aby panie, które wydały swoje oszczędności w eventach nie były "zranione", chyba każda z Nas walczyła o wymarzoną fryzurę i wydała około 200 szmaragdów.
Pozdrawiam

Wątek połączono z już istniejącym o tej samej tematyce. //sage
Proponuję, aby na koniec wakacji dodać do salonu piękności fryzury, które można było zdobyć w eventach z roku 2015. Ceny powinny być wysokie, w granicach 300-500 szmaragdów, aby panie, które wydały swoje oszczędności w eventach nie były "zranione", chyba każda z Nas walczyła o wymarzoną fryzurę i wydała około 200 szmaragdów.
Pozdrawiam

Wątek połączono z już istniejącym o tej samej tematyce. //sage
chyba diamentów a nie szmaragdów.
- XxAgatuuusiAxX
- Miss Żłobka
Dokładnie, chyba diaxów a nie szmaragdów.
Jak widać niektóre Panie w dalszym ciągu nie zdają sobie sprawy ile trzeba czasem wydać realnych pieniędzy aby mieć jakąś fryzurę z eventu...
Mam nadzieję że nigdy nie przejdzie pomysł na sklep z fryzurami z eventów za szmaragdy.
Pozdrawiam
Jak widać niektóre Panie w dalszym ciągu nie zdają sobie sprawy ile trzeba czasem wydać realnych pieniędzy aby mieć jakąś fryzurę z eventu...
Mam nadzieję że nigdy nie przejdzie pomysł na sklep z fryzurami z eventów za szmaragdy.
Pozdrawiam
Nie raz wydaję realną kasę po to, by zdobyć jakiś fryz z eventu i na pewno nie byłabym zadowolona, gdyby pojawił się on po raz kolejny i to za szmaragdy. Jestem za powtarzaniem wydarzeń w takich formach, w jakich były wcześniej w grze, ale sklepy z fryzurami z eventów - ten pomysł mi się nie podoba. Nie mówiąc o tym, że byłoby to samobójstwo dla gry, bo wiele pań zrezygnowałoby z zakupu di.
Poza tym są eventy, w których można zdobyć fryzurki za free (aktualne wydarzenie, pasjans (tu potrzeba sporo szm), przy odrobinie szczęścia w prezentach, a nawet za przejście jednej planszy w 3x3)
.
Poza tym są eventy, w których można zdobyć fryzurki za free (aktualne wydarzenie, pasjans (tu potrzeba sporo szm), przy odrobinie szczęścia w prezentach, a nawet za przejście jednej planszy w 3x3)

░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
→ Wednesday ←
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
Popieram pomysł z powtórką eventowych fryzur, oczywiście w rozsądnych cenach. Komuś proponującemu 400 diaxów za jedną chyba słonko za mocno przygrzało. Nie wierzę że ktoś wydaje tyle diamentów jednorazowo w evencie. Choćby fryzury z obecnego wydarzenia - mam już jedną i nie wydałam na nią ani jednego diamentu 

- XxAgatuuusiAxX
- Miss Żłobka
Owszem w obecnym evencie z machiną czasu spokojnie można zdobyć fryzy za darmochę ale to chyba jedyny taki event (no i jeszcze może pasjans) poza tymi dwoma trzeba wydać kupę diaxow, uwierz mi. Np w tym typie wydarzenia które pojawiło się dzis...
oj zdziwiłabyś się. Znam pare takich PańVampiretta pisze:Popieram pomysł z powtórką eventowych fryzur, oczywiście w rozsądnych cenach. Komuś proponującemu 400 diaxów za jedną chyba słonko za mocno przygrzało. Nie wierzę że ktoś wydaje tyle diamentów jednorazowo w evencie. Choćby fryzury z obecnego wydarzenia - mam już jedną i nie wydałam na nią ani jednego diamentu

Myślę, że fryzurka w takim stylu byłaby mile widziana w grze:)