Wesołe Miasteczko
-
- Miss Piaskownicy
Wesołe Miasteczko
Gram juz od dłuższego czasu na AM i troszke zaczyna mi brakować atrakcji...pomyslałm sobie ze można by wprowadzic do wesołego miasteczka nową stałą gre... Mam odnośnie tego dwa pomysły:
1. Pakiet szczęsliwych kart ale z mebelkami lub drobnymi drobiazgami do mieszkania(obrazy,naczynia ,rózne dekoracje) i tak jak z ubraniami po zebraniu wszystkich cos specjalnego np tło albo jakis mebelek.
2. Grałam kiedys w jakąs modową gre na gry pl i tam było coś takiego ze się pociągało za dzwignie tak jak w maszynie mody i losowało się jakieś ubranie...fajnie gdyby było coś takiego na AM, lub mozna by było to utrudnić i zrobic cos w stylu jednorękiego bandyty ze jesli wypadną 3 takie same figury wtedy się wygrywa sukienke.
co o tym sądzicie?
1. Pakiet szczęsliwych kart ale z mebelkami lub drobnymi drobiazgami do mieszkania(obrazy,naczynia ,rózne dekoracje) i tak jak z ubraniami po zebraniu wszystkich cos specjalnego np tło albo jakis mebelek.
2. Grałam kiedys w jakąs modową gre na gry pl i tam było coś takiego ze się pociągało za dzwignie tak jak w maszynie mody i losowało się jakieś ubranie...fajnie gdyby było coś takiego na AM, lub mozna by było to utrudnić i zrobic cos w stylu jednorękiego bandyty ze jesli wypadną 3 takie same figury wtedy się wygrywa sukienke.
co o tym sądzicie?
Re: Wesołe Miasteczko
ciekawy pomysł
Los nas goni w różne strony,
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
a ty o mnie pamiętajmy stale
Data i czas poszły w las
jak po morzu fale
Ja o Tobie,
a ty o mnie pamiętajmy stale
Data i czas poszły w las

pierwszy pomysł bardzo mi się podoba:) mebli jest za mało 

ja bym jeszcze dodała pakiet szczęśliwych kart z ciuchami dla zwierzaków ... kolekcje mebli są, ciuchów też, a dla zwierzaków chyba się nigdy nie doczekamy
Jak dla mnie oba pomysły super, mebelków rzeczywiście jest za mało, a jednoręki bandyta-ekstra! 

Jestem stanowczo za 

,,Jestem jaka jestem i nie próbuj mnie zmienić, bo i tak ci się nie uda''

Link do moich stylizacji:
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 09&t=25645

Link do moich stylizacji:
http://forum.imperiumstylu.pl/viewtopic ... 09&t=25645
świetne pomysły:)oba mi się podobaja:))
A promise of heaven pushed us right back to hell,
Turned three sevens into three sixes again.
Turned three sevens into three sixes again.