Dawno,dawno temu było tu jakieś życie, ale zamarło

Teraz powraca....
A więc miałyśmy dwa konkursy naraz, ale zgłosiło się bardzo mało klubowiczek.
Pierwszy z nich
HALLOWEEN
Na pewno każda w Was ogląda horrory i nawet jeśli nie chcecie się do tego przyznać, to trochę się ich boicie...
Jesteś początkująca aktorką i dostałaś swoją pierwszą role w prawdziwym filmie. Twoja radość kończy się, gdy dowiadujesz się, że masz być złych charakterem... Wiedźmą, wampirem lub mordercą Można wzorować się na filmie, ale można też wymyślić własny horror...Tytuł+krótki opis fabuły+zdjęcie przebranej Pani
Tu zgłosiła się tylko jedna uczestniczka, zgadnijcie kto...
Oczywiście JA!
KRWAWE PRZJĘCIE
Przyjęcie, które miało być dla Sashy przepustką do sławy , stało się jej koszmarem. Wyśmiana przez „wyższe” sfery, upokorzona i pobita, postanawia się zemścić na krezusach. Odcina willę na przedmieściach od świata, z szopy na narzędzia bierze piłę i bierze krwawy odwet.

Oto mój horror.
A ponieważ zgłosiłam się jako jedyna to zajmuję I miejsce i daję sobie 3 dni zwolnienia z płacenia składek plus dodatkowo 1 dzień za wymyślenie historii.
Drugi konkurs to
PRZYJĘCIE HALLOWEEN
Dostałaś zaproszenie na największe, najbardziej wyczekiwane przyjęcie- tak przyjęcie z okazji HALLOWEEN. Przebrać się za wampira, wiedźmę? A może za wróżkę? Pamiętaj tej nocy nic nie jest takie jak się wydaje...[/
Skamia

aNa

GraceKelly

Cortana

Narcyz
To teraz głosujemy, na tylko 3 Panie, do 4 listopada
I miejsce - 3 punkty (nagroda- -7 dni zwolnienia z płacenia składek + wybiera następny temat konkursu)
II miejsce - 2 punkty (5 dni zwolnienia z płacenia składek)
III miejsce - 1 punkt (3 dni zwolnienia z płacenia składek)