UNDERGROUND

Zaprezentuj klub, do którego należysz.
Mystiquee
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Re: UNDERGROUND

Post autor: Mystiquee » 15 lis 2015, o 08:28

2, 4 i 9

Eloiza
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Eloiza » 15 lis 2015, o 13:54

9,10,11
Pozdrawiam Marta :)

Awatar użytkownika
liquere
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: liquere » 15 lis 2015, o 23:32

Oto 3 najlepsze według Was dziewczyny Bonda: I miejsce zajęła Wadera (9 głosów - zdj.poniżej). II miejsce zajęła margoo88 (7 głosów). III miejsce zajęła Iwcia102 (6 głosów). Gratuluję dziewczyny!

KONKURS NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ:
Tym razem konkurs MODNISI będzie się trochę różnił. Oprócz stylizacji należy dodać opis do zdjęcia. A mianowicie: każde miasto z czegoś słynie. Ma jakiś element, z którego jest znane, np. Paryż - Notre Dame, Disneyland, Moulin Rouge. Monachium - Oktoberfest, itp. A co z Polskimi miastami, z których Wy pochodzicie? Liczę na kreatywność! Należy wystylizować lalę tak aby charakteryzowała miasto, w którym mieszkacie, do tego dołączacie krótki opis na priv (piszecie, ze bierzecie udział w konkursie i do tego dołączacie opis). Mam nadzieję, że wyraziłam się jasno :D Czekam na zgłoszenia do czwartku, do 20! liquere

Obrazek

Awatar użytkownika
Vredna
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Vredna » 16 lis 2015, o 00:24

Gratuluję! Świetne stylizacje:)

iwcia102
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: iwcia102 » 17 lis 2015, o 08:54

URODZINY URODZINY!
DZIŚ WYJĄTKOWY DZIEŃ,SWOJE 32 URODZINY OBCHODZI NASZA CUDOWNA LIDERKA ANETKA!W IMIENIU WSZYSTKICH SKŁADAM CI KOCHANA NAJSERDECZNIEJSZE ŻYCZENIA, ABYŚ DOBRZE CZUŁA SIĘ W NOWYM MIESZKANKU, ABY PRACA LEKKĄ CI BYŁA I ABYŚ ZAWSZE BYŁA NASZĄ LIDERKĄ :thumbsup:

Obrazek
Ostatnio zmieniony 20 lis 2015, o 16:03 przez Daga, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Za duży rozmiar obrazka.

Awatar użytkownika
liquere
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: liquere » 19 lis 2015, o 20:31

Klubowiczki przedstawiają swoje miejsca zamieszkania:

1. Attyde
Mieszkam w Lublinie, to miasto kojarzy mi się z wieloma rzeczami, różnego rodzaju zabytkami itp., jednakże najbardziej z dużą ilością obcokrajowców uczęszczających tu na studia. Bardzo często spotykam się z kobietami, które nie posiadają za grosz poczucia stylu i to właśnie przedstawia moja stylizacja.
Obrazek

2. Eloiza
W Kartuzach odbywa się najstarszy festiwal Truskawki w Polsce. Jest organizowany nad pięknym jeziorem Pod koniec czerwca. Na Truskawkobranie zjeżdżają turyści z całej Polski. Można tam zjeść różne przysmaki z tego kaszubskiego owocu.
Obrazek

3. RosaCanina
Opole
Spokojne, nieduże, odnowione...pocięte przez Odrę, której brzegi przekształcono w trasy spacerowo-rekreacyjne. Miasteczko ma kameralny rynek, własną Wenecję i mnóstwo uroczych zakątków. Zielonym sercem miasta jest Wyspa Bolko, z wielkim parkiem, kawiarenką, nowoczesnym zoo i łąkami na piknik. Kojarzy się głownie z Festiwalem Polskiej Piosenki. Oto jego debiutantka.

Obrazek

4. liquere
"Scyzoryk, scyzoryk tak na mnie wołąją!" :D W dawnych czasach w województwie kieleckim, oprócz noży i widelcy produkowano również scyzoryki i dlatego w Kielcach, stolicy województwa można je było kupić bez problemu. W innych miastach był to towar wyjątkowo rzadko spotykany. Nawet w serialu "Wojna Domowa" K. Rudzki będąc w delegacji w Kielcach przywiózł Pawłowi scyzoryk z nożyczkami i otwieraczem do konserw :D.
Obrazek

5. andzia9994
Moje miasto tak naprawdę słynie tylko ze stawów hodowlanych a na ryby nie chodzę poza tym nie znalazłam w szafie odpowiednich ciuchów :D
Obrazek

6. margoo88
Moim miastem jest Warszawa, i chociaż tam nie mieszkam to tam się urodziłam. Możliwości stylizacji było dużo ja wybrałam biznes women , w końcu mowa o stolicy, centrum biznesu, to właśnie tam wiele osób widzi dla siebie szansę na zrobienie kariery i osiągnięcie sukcesu :D
Obrazek

Serdecznie dziękuję Paniom, które poświęciły parę minut na to by nie tylko przebrać i zrobić fote ale również przemyślały i stworzył opis :) Głosujemy na 1 panią (z racji małej ilości zgłoszeń) do niedzieli, do godziny 20. liquere

Armara
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: Armara » 19 lis 2015, o 21:14

Głosuję na uroczą stylizacje truskaweczki czyli na numer 2 Eloizę :d

Awatar użytkownika
RosaCanina
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: RosaCanina » 19 lis 2015, o 21:41

Głosuję, na bizneswoman z Warszawy, czyli panią nr 6

Awatar użytkownika
liquere
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: liquere » 19 lis 2015, o 22:10

Głosuję na nr 3. Opis jak i wykonanie bardzo spójne :)

Awatar użytkownika
Falomi
Miss Żłobka
Miss Żłobka

Post autor: Falomi » 19 lis 2015, o 23:05

Ciężki wybór, wszystkie uczestniczki wyglądają i przedstawiają swoją małą ojczyznę barwnie i pięknie. Jednakże trzeba kogoś wybrać... Bo długich przemyśleniach wybieram panią nr 6, biznes women ze stolicy 8)

margoo88
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: margoo88 » 19 lis 2015, o 23:25

Swój głos oddaję na kolorową panią z pięknym wiankiem na głowie,czyli debiutantkę z Opola nr 3 :D
Obrazek

iwcia102
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: iwcia102 » 21 lis 2015, o 07:16

2-truskawka jest boska :)

dziumdzia
Miss Kołyski
Miss Kołyski

Post autor: dziumdzia » 21 lis 2015, o 21:46

Dla pani numer 3 oddaję swój głos

A pani z Kielc dziękuję za ciekawy opis :)

Eloiza
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: Eloiza » 21 lis 2015, o 23:08

głosuję na nr 3 śliczna debiutantka
Pozdrawiam Marta :)

Awatar użytkownika
liquere
Miss Piaskownicy
Miss Piaskownicy

Post autor: liquere » 22 lis 2015, o 20:07

Ogłaszam, że zwyciężczynią konkursu na przedstawienie swojego miasta została RosaCanina! (50% głosów - zdj.poniżej). Gratuluję!

KONKURS NA PRZYSZŁY TYDZIEŃ: Zbliżają się Andrzejki a co w związku z tym? Wróżby! A tym samym niezbędna do tego jest wróżka! Wystylizuj panią na wróżkę, która będzie główną atrakcją na imprezie andrzejkowej. Niech leje wosk w olśniewającym stroju :) Zdjęcia zgłaszajcie do czwartku, do godziny 20. Tym razem bez żadnych utrudnień więc liczę na większą frekwencję. liquere

Obrazek

ODPOWIEDZ