UNDERGROUND
Re: UNDERGROUND
Królową abstrakcji została Eloiza! (4 głosy - zdj.poniżej). Gratuluję zwyciężczyni i dziękuję paniom, które wzięły udział, jak również głosującym 
KONKURS NA NASTĘPNY TYDZIEŃ: W dniu ślubu panna młoda chce wyglądać zjawiskowo, tak jak wszyscy uczestnicy uroczystości. Ale kto zaraz po przyszłej żonie musi się świetnie prezentować? Oczywiście druhna! Wystylizuj panią wyobrażając sobie, że została druhną na ślubie swojej najlepszej koleżanki. Ślub jest tradycyjny. Niech wygląda zjawiskowo! Prace z podpisem DRUHNA zgłaszamy do mnie na priv, do czwartku, do godziny 20! Liczę, że tym razem bardziej się postaracie i w konkursie nie weźmie udziału 6 pań a przynajmniej 20
Pozdrawiam! liquere[/size]

KONKURS NA NASTĘPNY TYDZIEŃ: W dniu ślubu panna młoda chce wyglądać zjawiskowo, tak jak wszyscy uczestnicy uroczystości. Ale kto zaraz po przyszłej żonie musi się świetnie prezentować? Oczywiście druhna! Wystylizuj panią wyobrażając sobie, że została druhną na ślubie swojej najlepszej koleżanki. Ślub jest tradycyjny. Niech wygląda zjawiskowo! Prace z podpisem DRUHNA zgłaszamy do mnie na priv, do czwartku, do godziny 20! Liczę, że tym razem bardziej się postaracie i w konkursie nie weźmie udziału 6 pań a przynajmniej 20

Czternastka pań jako druhny!
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Głosujemy na 3 panie do niedzieli, do godziny 20! Dziękuję za tak liczną frekwencję oraz liderce i wice za zachęcenie Was do wzięcia udziału. Pozdrawiam i zachęcam do głosowania! liquere
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Głosujemy na 3 panie do niedzieli, do godziny 20! Dziękuję za tak liczną frekwencję oraz liderce i wice za zachęcenie Was do wzięcia udziału. Pozdrawiam i zachęcam do głosowania! liquere
Ostatnio zmieniony 9 paź 2015, o 17:29 przez liquere, łącznie zmieniany 2 razy.
1, 3 i 11
cudne druhny!

4
, 8 i 11 

Jakie śłiczne kreacje
Wybieram : 2, 8 i 11

2,4,8- piękne druhenki 

-
- Miss Żłobka
2, 4 i 9 - wyjatkowo trudny wybór, bo stylizacje przepiękne
2, 4, 8
Jeden z najtrudniejszych wyborów, wszystkie druhny są prześliczne
Jeden z najtrudniejszych wyborów, wszystkie druhny są prześliczne

KLUBOWE URODZINY!
DZIŚ SWOJE 16-STE URODZINY OBCHODZI NASZA KLUBOWA KOLEZANKA DIANDRA
Z TEJ OKAZJI WSZYSCY ŻYCZYMY JEJ SAMYCH SUKCESÓW I ABY SPEŁNIŁA WSZYSTKIE SWOJE MARZENIA NA PRZYSŁOŚĆ
TO LAT!!!

DZIŚ SWOJE 16-STE URODZINY OBCHODZI NASZA KLUBOWA KOLEZANKA DIANDRA

Oj, trudy wybór. Dlatego postanowiłam w przyziemny sposób podjąć swą decyzję i zagłosować na te propozycje, które faktycznie nadają się na wesele (i nikogo np. spośród starszych cioć nie urażą wyzywającym dekoltem). Dlatego moje głosy wędrują do: 3, 6, 7.
2, 8 i 9 

-
- Miss Kołyski
2, 3 i 13