UNDERGROUND
-
- Miss Kołyski
Re: UNDERGROUND
6, 5 i 1
Kolejny raz na I miejscu dwie Panie! Najlepsza "męska wersja" należy do Amelia83 (zdjęcie konkursowe nr 7) oraz Mariciosaa (zdjęcie konkursowe nr 10) - (po 6 głosów). II miejsce również razem zajęły Iwcia102 (zdjęcie konkursowe nr 4) oraz Wadera (zdjęcie konkursowe nr 6) -(po 4 głosy). III miejsce przypadło mojej skromnej osobie czyli liquere (zdjęcie konkursowe nr 5) - (3 głosy). Gratuluję zwyciężczyniom oraz wszystkim paniom, które wzięły udział!
KONKURS NA KOLEJNY TYDZIEŃ!
Połowa września za nami a więc chowamy letnie ciuszki i wyjmujemy te cieplejsze, jesienne. Pochwalcie się waszymi jesiennymi stylizacjami. Wystylizujcie lalę tak aby od razu było wiadomo, że jest już jesień! Płaszcze, szale, ciepłe buty. Do dzieła! Prace z podpisem JESIEŃ zgłaszamy do czwartku do godziny 20. Piszcie mi priv, że bierzecie udział. Liczę na jeszcze większą frekwencję! liquere
KONKURS NA KOLEJNY TYDZIEŃ!
Połowa września za nami a więc chowamy letnie ciuszki i wyjmujemy te cieplejsze, jesienne. Pochwalcie się waszymi jesiennymi stylizacjami. Wystylizujcie lalę tak aby od razu było wiadomo, że jest już jesień! Płaszcze, szale, ciepłe buty. Do dzieła! Prace z podpisem JESIEŃ zgłaszamy do czwartku do godziny 20. Piszcie mi priv, że bierzecie udział. Liczę na jeszcze większą frekwencję! liquere
Oooo pięknie dziękuję za tak wysokie miejsce
I gratuluję reszcie dziewczyn 

Oto nasze jesienne damy:
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Głosujemy na 3 panie do niedzieli, do godziny 20. Po tej godzinie ogłoszę wyniki. Do roboty, głosujcie na najlepsze, jesienne stylizacje! liquere
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Głosujemy na 3 panie do niedzieli, do godziny 20. Po tej godzinie ogłoszę wyniki. Do roboty, głosujcie na najlepsze, jesienne stylizacje! liquere
Głosuję na Panie nr 1,8 i 9
1,2 i 9 

1, 2 i 5
Naprawdę śliczne kreacje 

-
- Miss Żłobka
Głosuję 2, 5, 8