Latika
Latika
Witajcie ! :*
Poznajcie Latikę, dziewczynę o kolorowej duszy, której charakterystyczną cechą są czarne oczy i duże usta
A oto kilka stylek:
1.
2.
3.
4.
Poznajcie Latikę, dziewczynę o kolorowej duszy, której charakterystyczną cechą są czarne oczy i duże usta
A oto kilka stylek:
1.
2.
3.
4.
- Aria91
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Re: Latika
ciekawe stylki, co prawda pozmieniałabym parę rzeczy, ale same pomysły na kreacje mi się podobają
Aria91 mój profil na AM.
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
nawet nawet ale parę rzeczy tu nie pasuje
„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
- Alicee03
- Miss Podwórka
- Kontakt:
w ostaniej aparat wg mnie nie pasuje
„Friends are angels who lift us to our feet when our wings have trouble remembering how to fly.”
- Mai
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
1. Dałabym inna marynarkę i torebkę
2. Super
3. Nie podoba mi się
4. Pasek i aparat do wywalenia
2. Super
3. Nie podoba mi się
4. Pasek i aparat do wywalenia
2 moja ulubiona!:)
Twoje stylki bardzo mi się podobają, robisz ładne twarze z bardzo fajnym makijażem, nie przesadzasz z niczym, no i wszystko dobierasz stylami i kolorami także złego słowa o żadnej stylce powiedzieć nie mogę
Twoje stylki bardzo mi się podobają, robisz ładne twarze z bardzo fajnym makijażem, nie przesadzasz z niczym, no i wszystko dobierasz stylami i kolorami także złego słowa o żadnej stylce powiedzieć nie mogę
Niektóre stylizacje mają jakieś drobne niedopracowania, ale początki twojej kariery tutaj w tym dziale są dobre, a nawet bardzo dobre
nie będe orginalna i powiem że praca numer 2 jest prześliczna ogólnie wszystkie fajnie bardzo ładnie dobierasz kolory przez co prace są takie "świerze".
1. Najlepsza do tej pory
2. Kolory gryzą się ze sobą i to bardzo
3. Wzorzysta bluzka gryzie się z wzorzystymi spodniami.
4. Kolorystyka kompletnie do siebie nie pasuje no i za dużo tu takich "szczegółów".
2. Kolory gryzą się ze sobą i to bardzo
3. Wzorzysta bluzka gryzie się z wzorzystymi spodniami.
4. Kolorystyka kompletnie do siebie nie pasuje no i za dużo tu takich "szczegółów".
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
1,2 i 4 jak dla mnie cudne
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."