LICJA
LICJA
Cudowna stylizacja, mega pomysł...wszystko idealnie pasuje. Pozdrawiam
My lady:
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Kaja
„Nie oskarżaj niewinnych ludzi...zwłaszcza, których nie znasz. Bądź odważny i napisz, co ode mnie, chcesz. W internecie i w grze... zawsze jestem sobą”.
-------------------
„Nie mieszkam w Korei Północnej i nie zamierzam ukrywać swoich poglądów.
Nie dla mnie życie w cenzurze”.
-----------------
Soy una mujer y es normal que me guste el maquillaje.
Ella usa todas las ventajas de ser mujer.
Fin de la discusión sobre este tema.
Re: LICJA
Podziwiam za kreatywność, bardzo fajne wykonanie i lala ma bardzo ładną buźkę Pozdrawiam
Przyznam, ze ta stylizacja nie trafiła w mój gust, zrezygnowałabym z tego kapelusza, bo nie pasuje mi do morskich klimatów Ale z niecierpliwością czekam na inne prace, bo niejednokrotnie wstawiałaś tu prawdziwe cudeńka
[CIACH]
Dziękuję:) Nigdy się nie zdarza tak by wszystko zawsze było perfekcyjne i udane. Nie zawsze też jest czas na grzebanie w przepastnej garderobie , po prostu jest pomysł i staram się go zrealizować , a efekty różne , jak widać:)
wojowniczka ( na szybko)
Dziękuję:) Nigdy się nie zdarza tak by wszystko zawsze było perfekcyjne i udane. Nie zawsze też jest czas na grzebanie w przepastnej garderobie , po prostu jest pomysł i staram się go zrealizować , a efekty różne , jak widać:)
wojowniczka ( na szybko)
Ostatnio zmieniony 29 wrz 2020, o 22:48 przez Casandra, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim :)
Powód: Proszę nie cytować posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim :)
Żeby dotrzeć do krainy bajek trzeba przejść przez zaczarowane lustro
Świetna wojowniczka
Jeszcze nie wdziałam tak fajnego wykorzystania miecza samurajskiego Widać, że ktoś zaraz ładnie oberwie, bo się naraził
Jeszcze nie wdziałam tak fajnego wykorzystania miecza samurajskiego Widać, że ktoś zaraz ładnie oberwie, bo się naraził
Świetna wojowniczka i ten groźny wyraz twarzy, chyba lepiej z nią nie zadzierać
- Alice Morset
- Miss Gimnazjum