Enove
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Re: Enove
Śliczna

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
Dziewczyny przepraszam ze was nie odwiedzam, jestem w kiepskim stanie. Ledwo coś kleję 
326.

326.

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Śliczna stylizacja i taka delikatna i w moim ulubionym kolorze

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
nie cierpie fluo kolorow ale *327 to po prostu strzal w 10 ,baaardzo mi sie podoba,az mnie przekonalas do rażących kolorkow,cudowne polaczenie kolorystyczne,buzia,makijaz,niesamowite wrazenie 
*326 cudownie przerobilas ta sukieneczke,swietne dodatki,slicznie sie lala prezentuje.
320 plastik jest swietny hihih dokladnie tak,ciapki z koronka pomarancz solara i zolto jajeczne wlosy,taki look czesto spotykany na uliach wsrod nastolatek

pozdrawiam

*326 cudownie przerobilas ta sukieneczke,swietne dodatki,slicznie sie lala prezentuje.
320 plastik jest swietny hihih dokladnie tak,ciapki z koronka pomarancz solara i zolto jajeczne wlosy,taki look czesto spotykany na uliach wsrod nastolatek

pozdrawiam
- Aria91
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
fajna, jaskrawa stylizacja, podoba mi się 

Aria91 mój profil na AM.
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki