424. Ślicznie dopasowała się ta zieleń z tą żółcią, twarz jest idealna, to świetna stylizacja
425. Nie wyświetla mi się
426. Super do tych różów wkomponowały się miętowe dodatki
427. Nie wyświetla mi się
428. Piękny motylek, jedyne co bym zmieniła to zamiast torebki dała jakąś różdżkę czy kwiatka
429. Wspaniale dopasowane brązy ze złotem, jest idealnie
430. Cudowny kolorek tej sukienki zakupiłaś, a bukiecik jest do niej stworzony
431. Fikuśne połączenie kolorów, lubię takie rzeczy, ale trochę razi mnie w oczy niedopasowanie włosów do kapelusza
432. Ekstra wkomponowane różowe akcenty, świetnie wystylizowałaś lalę na taki charakterek
433. Rzeczywiście jest dziwnie, chociaż myślę, że jakby usunęło się ten kołnierzyk, to kreacja prezentowałaby się o wiele lepiej
434. Bardzo ładnie się tutaj ta narzutka prezentuje, mimo, że torebka i bluzka niby nie pasują do siebie kolorem, to razem tworzą całkiem fajną całość
435. No i nic dziwnego, że stylizacja wygrała, różowe akcenty wyglądają niesamowicie w stylizacji niestrudzonej wojowniczki
436. Jest uroczo, jedyne co bym zdjęła to naszyjnik, jakoś dziwnie tutaj wygląda
437. Świetne połączenie czerni i bieli, a berecik, spódniczka i podkolanówki wyglądają ślicznie
438. Bardzo zabawna kolorystyka stylizacja, a włoski tylko dopełniają wspaniałego efektu
439. Super pomyślane z tym płaszczykiem, myślałam, że jest niepraktyczny, a tu proszę- bardzo ładna kreacja