Ellie01
Re: Ellie01
Nie ma sprawy
jeszcze chętnie kiedyś pomogę jakby była taka okazja

Ale Ci missdiana nadawała podpowiedzi- jak uzbieram szmaragdy na te fryzurki to zrobię taką laskę 

Kiedyś na IS była taka kolekcja co zawierała ciuszki typowe dla pin-up Kolekcja Retro liczę na to, że kiedyś dodadzą ją na AM.
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
122 cudna
Missdiana fajne podpowiedzi sama chętnie skorzystam bo mnie zainspirowałaś a uwielbiam styl Pin-up też czekam na tą kolekcję Retro z utęsknieniem bo śliczna była

Missdiana fajne podpowiedzi sama chętnie skorzystam bo mnie zainspirowałaś a uwielbiam styl Pin-up też czekam na tą kolekcję Retro z utęsknieniem bo śliczna była

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
- Mai
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
Kolekcje mogliby powtórzyć bo są naprawdę fajne ubrania
125. Pin - up girl , mam mieszane uczucia co do kokardki

125. Pin - up girl , mam mieszane uczucia co do kokardki

baaardzo fajneee 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Śliczna

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
No ta twoja pin-up girl jest cudna, kokardka moim zdaniem jak najbardziej pasuje 
Ostatnia prosta, ale też bardzo ładna

Ostatnia prosta, ale też bardzo ładna

AM - Rozzi
Moje stylizacje
Moje stylizacje
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Ostatnie też śliczna taka delikatna i wszystko ładnie
pasuje 

126. oryginalna moze nie ale każda i tak jest inna - sprawia to buzia
bardzo fajnie!