Lady Chintanika-AM
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Re: Lady Chintanika-AM
104 . Moja lala w wersji sylwestrowo - balowej
Ostatnio mnie naszło na czerwień 

"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
piękna sylwestrowa suknia
dawno jej nie widziałam

Ogółem lala świetna, tylko ten naszyjnik bym wymieniła

AM - Rozzi
Moje stylizacje
Moje stylizacje
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
Rozzika Też bym wymieniła ale nie miałam nic bardziej pasującego kurcze 
105.Taki seksowny anielski diabeł albo diabelski anioł taka dwoistość kobiecej natury

105.Taki seksowny anielski diabeł albo diabelski anioł taka dwoistość kobiecej natury

Ostatnio zmieniony 2 sty 2014, o 14:31 przez Chintanika, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dziś... już dziś podziel się swoją radością, już dziś pomódl się przez chwilę, już dziś u roń choć jedną łzę, już dziś zacznij żyć naprawdę, już dziś zacznij marzyć. Dziś... Bo nigdy nie wiesz... czy nadejdzie jutro."
195 diablica w anielskim wcieleniu 

- Chintanika
- Miss Dyskoteki
empke przynajmniej się na coś ta wstążka przydała bo prawie do żadnej fryzury nie pasuje.
Może mnie się też a torebka nie widziała nawet jak tu wstawiłam to chciałam ją od razu zdjąć ale jakoś zostawiłam teraz zdjęłam , zdjęłam też bransoletkę bo mnie drażniła jakoś i zmieniłam kolczyki też mnie drażniły tam te.
106 Taka tam dama w łososiowym kolorze
Chłopak moją panią rozpieszcza dostała nową sukienkę , bransoletkę i torebkę jak to kobietka nie mogła się oprzeć żeby od razu nie założyć eh te kobiety

Może mnie się też a torebka nie widziała nawet jak tu wstawiłam to chciałam ją od razu zdjąć ale jakoś zostawiłam teraz zdjęłam , zdjęłam też bransoletkę bo mnie drażniła jakoś i zmieniłam kolczyki też mnie drażniły tam te.
106 Taka tam dama w łososiowym kolorze

fajne polaczenie kubraczka i sukienki 

105 - Bardzo fajnie i pomysłowo
Wyszło na serio ślicznie, a pomysł na aureolę jest cudowny, 2 raz go widzę w ostatnim czasie, a rację masz 100% mówiąc, że opaska do żadnej fryzurki nie pasuje 
106 - Ach, fajny jest ten komplecik, chłopaki to nas rozpieszczają

106 - Ach, fajny jest ten komplecik, chłopaki to nas rozpieszczają

AM - Rozzi
Moje stylizacje
Moje stylizacje
- Aria91
- Miss Trzepaka
- Kontakt:
fajny pomysł na diabelskiego anioła 
a ostatnia stylizacja bardzo ładna

a ostatnia stylizacja bardzo ładna

Aria91 mój profil na AM.
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
mój wątek na forum
Klub Wojowniczki
- Chintanika
- Miss Dyskoteki
107.Wygrałam bluzeczkę w ciemno różowym kolorze spodobała mi się i powstała taka oto lady